Как си представяте съфорумките си?

• 47 185
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 105
  • в рока
Цитат
А ти си с къса светла коса? Да ти призная - в началото те вземах за мъж

Не с тъмна съм ,не е къса.Ами никът ми е такъв  Mr. GreenИдва от прасето Пурко

# 106
Цитат

Не с тъмна съм ,не е къса.Ами никът ми е такъв  Mr. GreenИдва от прасето Пурко
Пурко не беше ли собственикът на прасето  Mr. Green

# 107
  • София - Рим и обратно
Цитат

Не с тъмна съм ,не е къса.
Това е - днес не ми е ден Crossing Arms. Сигурно защото съм ни жива, ни умряла - настинала със запушен нос, без усещане за мирис, вкус, та даже и не чувам добре Crazy. А ето, че и шестото ми чувство не работи.

# 108

Каква трябва да е тая промоция, че брадавицата с косъм да ми прилича на нещо по-различно от брадавица с косъм? Thinking

Нима не си срещала грозни хора? Не си ли? Аз съм, дори съм се хващала за главата с какво са разгневили Господ?
И когато съм допускала близост с тях съм ги намирала впоследствие за хубави. Не те не стават красиви , просто не виждаш , че кривият нос е грозен...

# 109

Каква трябва да е тая промоция, че брадавицата с косъм да ми прилича на нещо по-различно от брадавица с косъм? Thinking

Нима не си срещала грозни хора? Не си ли? Аз съм, дори съм се хващала за главата с какво са разгневили Господ?
И когато съм допускала близост с тях съм ги намирала впоследствие за хубави. Не те не стават красиви , просто не виждаш , че кривият нос е грозен...

Права си.

# 110
  • в рока
Цитат
Пурко не беше ли собственикът на прасето

Да , прасето на Пурко.Но моят мъж казва и на прасето така,и когато бях бремена ме наричаше Пурко или Пури. Mr. GreenИ досега това му е галено обръщение

# 111
  • София
Абе никак май.
Тоест имам някакво вътрешно усещане като как би изглеждал някой, ама съдейки по опита ми от представи за радиоводещи, никога не съм улучвала. Всички са се оказвали тотално различни. И тук така с тези, които някога съм виждала по снимки от разните мероприятия.
Така че - пас.

# 112
  • София
А пък ти, откакто каза, че си родена червенокоса /което не е трудно да се предположи от този ник, де/, живееш с много перверзен вид в моята фантазия.

# 113
  • София
И правилно, Ази, правилно.  Twisted Evil

# 114
  • в рока
A Judy си я представям като Доктор КУИН Лечителката Grinning,не знам защо

# 115
Когато се возя в автобус, обичам да играя една подобна игра. Без да поглеждам хората седнали зад мен, подслушвам разговора им и се опитвам да си изградя някакви образи, но уви те никога не са си съвпадали с реалните... Все пак е забавно  Mr. Green

# 116
  • София
А Трещи си я представям като много елегантна вещица.
От тези, които имат моторизирана метла.
Всъщност си я представям точно като Коко Шанел.
От тези, които казват "Много ми е приятно, че сте мой гост! Добре дошли в Ада, чувствайте се като у дома си!" Simple Smile

# 117
Момичета,извинете ме предварително за offa,но преди малко пуснах нова тема тук и сега не мога да я намеря.Къде изчезна?Никъде не я намирам в клюкарника.Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна да ми каже какво да направя.

# 118
Koйто се познае да си признае

# 119
  • София
Нямаш тема.
Последната ти публикация е от преди няколко дни в нашите деца.
Не си успяла да я публикуваш или нещо такова.

Естел, не можа ли някоя по-красива вещица да избереш Simple Smile

Като стана дума за червенокоси...и за вещици, да съчетаем две в едно Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 14:17 от Azzy

Общи условия

Активация на акаунт