ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 930
  • 718
  •   1
Отговори
# 150
  • Пазарджик
Дааа БТВ отвръща на удара и пуснаха Пепел от рози.Ще е голяма борба за рейтинг.Макар че по нова мн малко рекламираха за старта на Езел и повечето хора няма да разберат, което е много жалко.
Готови ли сте за че аз вече нямам търпение.Днес разгласих на всички познати да гледат

# 151
Аз казах и на свекъра и свекървата, но те твърдо са за Пепел от Рози Sad

# 152
Сега си спомням музиката от Езел и ми се върти нещо в ума- една песен ми се струва мелодията, че е същата като мелодията на песента на Цветелина Янева и група 032, на една ледена пързалка. Ако някой друг мисли като мен да каже, дали е същата мелодия.

# 153
Аз казах и на свекъра и свекървата, но те твърдо са за Пепел от Рози Sad
Аз моята й казах , че този повече си заслужава. а тя ме слуша - съвпадат ни вкусовете.
Привет , момичета Hug

# 154
  • Пазарджик
Според мен слабата реклама ще е причина за това повечето хора да гледат Пепел от рози.
MamaJo на мен лично не ми се струпа позната от Езел

# 155
  • София
 HugКъсметче, огромно благодаря и от мен за темата!
Толкова вълнения преживях с този сериал, че не мога да го пропусна... Laughing
Приятно гледане и внимавайте, защото нищо не е случайно и всяка реплика е важна!
Много житейска мъдрост и философия има в Езел... bouquet

# 156
само 1час и половина търпение

# 157
но само чуйте песента и после изтривам поста, да не подсказвам на другите

# 158
Тука съм  Joy Joy Joy

# 159
  • popovo
 Hug И аз съм тук.Гледах Езел с вас и тази вечер ще гледам пак.Обадих се на поне 20 приятелки даже още продължавам да се обаждам.Хайде късмет на всички с превода на сериала да видим вуйчо как ще звучи  newsm78

# 160
Боже, трябва да сготвя нещо, да измия чиниите и да пусна пералнята, от вълнение и съм все с компа , не ме хваща мира

# 161
  • Мюнхен
Не мога да повярвам, толкова много се радвам да гледам отново този неповторим сериал. Това е любомият ми турски филм. Няма втори такъв. Гледала съм всичко, чаках всяка седмица с нетърпение превода и всяка нова серия. Завиждам на всеки, който ще го гледа за пръв път. Хубави емоции. Ще се радвам да съм част от тази тема

# 162
  • СТАНДАРТНО.
http://www.tavnewsport.com/Kerem-Deren-Pinar-Bulut_340/kerem-deren  Статия за сценаристите на Езел.

# 163
Изпитвам някакво уникално вълнение, както бях гладна,мокра и мръсна, отключих входната врата и веднага да видя дали всички сме на линия  Laughing

# 164
Наямате изчитане..
Обадих се на баба ми и тя каза,че ще гледа Пепел от рози  Close. Агитирала съм и колежките,като без да знам,че ще започва филмът ,миналата седмица за добро утро ги почерпих с две снимки на Кенан  Joy Изпопадаха,и сега май ще го гледат филма..

Общи условия

Активация на акаунт