ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 946
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
И аз чакам както чаках и се вълнувах още първия път Grinning

# 166
А тема тук имало ли е? Аз редовно ревизирам този подфорум и мога да кажа , че повечето филми ги изгледах с любезното ви съдействие Hug

# 167
  • Варна
Здравейте момичета, една "Джемилка" е отново при вас.  Hug
За съжаление часът на излъчване по НТВ ми е много неудобен, ще излъчват ли повторения на Езел? Tired

# 168
Момичета готови ли сте.Надявам се че в темата ще ни бъде приятно и ще цари една чудесна атмосфера.Радвам се и съм благодарна че съм сред вас.С някой се познаваме от други теми с други тепърва ще се запознаваме,но независимо от  това на мен ми е безкрайно приятно

# 169
Голямо надцакване между двете телевизии - в един и същи ден две премиери #2gunfire Аз самата съм малко объркана кой филм да предпочета, но в последните седмици съм обсебена от Езел, така че това ще бъде  моя избор, още повече мисля, че ще бъде интересен като интрига и за мъжа ми. Филмът наистина е завладяващ - аз вече съм на 30 епизод, но сега на спокойствие ще започна да го гледам отначало.

# 170
Половин час до началото на Езел-о-манията   newsm68

Толкова ми е кеф....че думи нямам  Laughing

# 171
Е ще се пръсна от вълнение Crazy А от нова да се готвят че сигурно ще им горят ушите Grinning

# 172
И аз съм ужасно развълнувана Също имам някакво напрежение в себе си, дали филмът ще се одобри и възприеме,така както аз го възприех преди година .. Спомням си как стоях до 2/3 часа през нощта и гледах. През деня пък само чаках малкият да се заиграе сам,за да си пусна поредния епизод.. Полудях по сериала.. Ийт Йозшенер е мой фаворит , като актьор. Кенан е божествено красив мъжкар , който играе много,много добре... Ааах  Mr. Green

# 173
Здравейте. Hug Hug Hug

Аз твърдо ще си гледам "Езел", тъй като не смятах да започвам "Пепел от рози" (Берен? Не благодаря!). Та спря ми чуденката кой филм да загледам от 20 часа след "Листопад".  Peace

Още по- хубаво става!Други желаещи? Колкото по- малко, толкова по- добре. Шани, отстъпват ни го доброволно newsm44 newsm44 newsm44
Сори, ама ставаме с една повече. Laughing Laughing Laughing
Приятно гледане.  bouquet

# 174
Още малко и ще гледаме филма  Party Party

# 175
Здравейте. Hug Hug Hug

Аз твърдо ще си гледам "Езел", тъй като не смятах да започвам "Пепел от рози" (Берен? Не благодаря!). Та спря ми чуденката кой филм да загледам от 20 часа след "Листопад".  Peace

Още по- хубаво става!Други желаещи? Колкото по- малко, толкова по- добре. Шани, отстъпват ни го доброволно newsm44 newsm44 newsm44
Сори, ама ставаме с една повече. Laughing Laughing Laughing
Приятно гледане.  bouquet
Снежии  Hug Hug Hug Hug Hug

# 176
Привет, Диди.   bouquet И тук сме заедно, за което много се радвам. Party

# 177
Привет, Диди.   bouquet И тук сме заедно, за което много се радвам. Party
И аз също  Hug Hug Hug  bouquet

# 178
diva_ta, jfjallen, krisi_28, lor, MamaJo, mimche93, mipsy., ralbibo, renatka, вили-72, Дидзzз, диди88, ·٠•Snejka•٠· (+ 3 Скрит/и) и 28 Гости преглежда(т) тази тема.

Айде, стискаме палци  за премиерата !

# 179
Мисля, че и двата филма имат своите достойнства, но за мен Езел наистина е страхотен филм не само като сюжет и интрига, но и като игра на актьорите. След като случайно се загледах в него по нета не можах да се спра - понякога изглеждах по 4-5 епизода на нощ и сега макар, че знам какво ще се случи искам да започна отначало, на спокойствие и да обърна повече внимание на детайлите. Дано дублажа да бъде добър.

Общи условия

Активация на акаунт