ЕЗЕЛ - мъжът,който ще отнеме съня ви - по Нова тв

• 49 840
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
Може ли да попитам нещо... newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Какъв ГЕРОЙ може да бъде един баща ,провалил и опустошил живота на дъщеря си  #Crazy newsm78 newsm78 newsm78
[/color][/b][/i]

# 676
  • София

Скрит текст:
Какъв ГЕРОЙ може да бъде един баща ,провалил и опустошил живота на дъщеря си  #Crazy newsm78 newsm78 newsm78
[/color][/b][/i]
Скрит текст:
Не може,то геройството е само в неговия болен мозък

# 677

Скрит текст:
[/color][/b][/i]
Скрит текст:
Не може,то геройството е само в неговия болен мозък

Слънцеее Hug...тука няма да ти давам китка Naughty...иди си я вземи оттатък Joy Joy Joy
Скрит текст:
Значи аз не съм разбрала правилно newsm78...но това са думи на Ейшан... bowuu
[/color][/b][/i]

# 678
Гледайки филма страшно ми напомна на  "Граф Монте Кристо"- в турски и съвременен вариант

# 679
# 680
Гледайки филма страшно ми напомна на  "Граф Монте Кристо"- в турски и съвременен вариант

То така го и представиха в началото, когато го анонсираха. А изключително "грамотния" преводач, тогава, беше написал - по едни романи на Думас. newsm78

# 681
  • Мюнхен
Когато преди около 2 години гледах Езел и го препоръчвах на всеки, като им разказвах в общи линии за какво става дума и моята леля каза "това ми звучи като граф Монте Кристо"

# 682
Гледайки филма страшно ми напомна на  "Граф Монте Кристо"- в турски и съвременен вариант

Любов, невярна любима, предателство, затвор и отмъщение,син-  до толкова и то най-вече в сезон1.

# 683
Lora666, досега все още не можете да почувствате филма - имам предвид, че все още тече завръзката, а и това цъкане на серийките по 1 час е ужасно. С появата на Вуйчо, филмът наистина започва - тогава ще разбереш, дълбоката мисъл на този филм и защо е получил толкова номинации...

За тези, които не са успели да гледат филма по нова, препоръчвам да си свалят сериите от торентите. Вижте в другата тема за Езел линковете и се насладете на дълбокия и хубав глас на Езел, почувствайте дълбочината в думите на вуйчо, чуйте Ейшан. И този път озвучаването ни лишава от това преживяване.

Да, разбирам, че филмът сега се завързва и ще е интересен, но аз споделям в чисто човешки план, че съм възмутена от подлия заговор срещу Юмер. Как на никого не му трепна сърцето нито за миг! Само Али в един момент си даде сметка какво замислят. Другите много ги влече "златният телец"! Ейшан можеше да измисли и друг начин да помогне на сестра си. Защо трябваше това чисто момче да бъде "жертвеният агнец" !?  Но както и да е - в противен случай нямаше да стане филм.

Все пак Езел разбира ли, че Джан и негов син? Освен Ейшан и Али, както забелязах снощи /по белега/ някой друг подозира ли, че може да е Юмер? Моля някой, ако желае да ми отговори със скрит текст или на лични!

Приятен ден!

# 684
Lora666, досега все още не можете да почувствате филма - имам предвид, че все още тече завръзката, а и това цъкане на серийките по 1 час е ужасно. С появата на Вуйчо, филмът наистина започва - тогава ще разбереш, дълбоката мисъл на този филм и защо е получил толкова номинации...

За тези, които не са успели да гледат филма по нова, препоръчвам да си свалят сериите от торентите. Вижте в другата тема за Езел линковете и се насладете на дълбокия и хубав глас на Езел, почувствайте дълбочината в думите на вуйчо, чуйте Ейшан. И този път озвучаването ни лишава от това преживяване.

Да, разбирам, че филмът сега се завързва и ще е интересен, но аз споделям в чисто човешки план, че съм възмутена от подлия заговор срещу Юмер. Как на никого не му трепна сърцето нито за миг! Само Али в един момент си даде сметка какво замислят. Другите много ги влече "златният телец"! Ейшан можеше да измисли и друг начин да помогне на сестра си. Защо трябваше това чисто момче да бъде "жертвеният агнец" !?  Но както и да е - в противен случай нямаше да стане филм.

Все пак Езел разбира ли, че Джан и негов син? Освен Ейшан и Али, както забелязах снощи /по белега/ някой друг подозира ли, че може да е Юмер? Моля някой, ако желае да ми отговори със скрит текст или на лични!

Приятен ден!

Бързаш.... бързаш... много бързаш... питаш ли ни нас, дето чакахме от седмица на седмица да излезе поредния епизод!!!
Има една много интересна мисъл в този филм - нищо не е така, както изглежда!
Запомни я!

# 685
Да, ще разбере. Това е един от най-добрите филми, които съм гледала. И Кенан, и Иийт. и Баръш са много добри. Момичета, гледайте го - в думите на Вуйчото има голяма философия - това е животът!

# 686
Приятно съм изненадана от "Езел"  Grinning Много интересен сериал се очертава  Peace
До сега гледах "Пепел от рози", но определено не ме грабна.
Днес изгледах епизодите на "Езел" до момента на маратон  Laughing Това е моят сериал!  Hug

# 687
  • Пазарджик
Привет момичета  Hug Фоо сега трябва да чакаме чак до понеделник за др серия.Много жалко с това накъсване не можем да се насладим на епизодите.Но сега с включването на Раамиз филма придобива съвсем др облик и те първа навлиза във вихъра си

# 688
Здравейте!
И аз съм от следящите сериала,много бях чувала за него ,сега дойде момента и да го гледам.За съжаление по това време се прибирам от работа,вечеряме и го гледмае в шум и глъч,но се надявам занапред да мога да му се насладя на спокойствие.Това накъсване и тези кратки серии много ме изнервят.Би тиви  може да дава 2 часа сериал а Нова не ooooh!
Почитателка съм на Ийт Озшенер като актьорска игра,но и другите са интересни образи,особено се изненадах защо сценаристите са решила майката на Омер да е сляпа,получава се много драматичен образ по този начин...с интерес очаквам развитието и отмъщението!

# 689

Общи условия

Активация на акаунт