От любов към салатите!

• 104 102
  • 547
  •   1
Отговори
# 480
Пролетна салатна смес, червена чушка, киви, покълнал мунг, сок от лайм, олио от ленено семе, цитрусова комбинирана подправка Borsari

# 481
Домати, ролца от раци, лук, царевица, авокадо( намачкано), сол, лимонов сок

# 482
Кисело зеле, червен пипер и олио.

# 483
Вечеря: салата от бок чой, три цвята чушки, лещени кълнове, пресен лук, сусамово олио, суров оцет, хималайска сол и четири вида пипер с пушено терияки тофу.

# 484
В събота открих на пазара прясна рукола и вчера се поглезихме с една салатка от спанак, рукола, авокадо и сушени домати

# 485
Ха, Пърпъл, и аз с нещо подобно от оня ден, без да съм те чела:

# 486
Кисело зеле, червен пипер и олио.

Това ни е любимата зимна салата Peace

# 487
Едан идея за салата от мен: спанак, ябълка, морков, цвекло, гулия(земна ябълка), ленено семе, слънчогледови семки, биволско сирене и дресинг от чесън, зехтин, сол и оцет.

# 488
Спанак, банан, ягоди, боровинки, конопено семе и авокадов сос (авокадо, лимон, ленено семе).

# 489
  • София
Тази салата на Фея определено ме впечатли. Имам чувството, че хич няма да ми хареса, някак ми се струва, че ще се бият вкусовете, ама в същото време е такава примамлива, че ме засърбяха ръцете веднага да я направя. Утре на обяд ще споделя.
Фея  Hug страхотни идеи!

# 490
Дано ти хареса, Цвети!

Киноа, краставици, домати, къдрав кейл, чесън, олио от ленено семе, хималайска сол, суров оцет

# 491
  • София
Фея  Hug, чак не е срам да си призная, но много ми хареса  Embarassed Неочакван е вкуса. Малко модифицирах само-вместо цели боровинки, които не обичам, ги направих на сок и накиснах малко чия в тях и поръсих салатата, конопено семе също не сложих, защото имам само коноп на прах, но сложих малко в дресинга, който стана с отровно зелен цвят  Mr. Green Добавих и лъжичка пълнозърнест тахан.
Не се сетих да снимам, но в понеделник ще правя абсолютно същата салата и ще я снимам.

# 492
Много се радвам, че ти е допаднало, Цвети. Но още повече се радвам, че си направила салатата ТВОЯ.

# 493
Тук има страхотни вдъхновения Simple Smile
Обичайната ми салата е спанак, айсберг, домат, авокадо, сурови печурки, магданоз, зехтин, балсамов оцет и хималайска сол.

# 494
 Спанак, бейби моцарела, чери доматчета, краставица, магданоз, зелен лук, орехи

Общи условия

Активация на акаунт