Планове кроим всичко пак с ЦВЕТЯ да украсим

• 84 596
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мариетка,
Кралските мушката са много красиви! Петунията, от седмици гледам точно тази разцветка и днес си я намерих и си купих 2 петунии и последното сандъче, за съжаление(няма място вече никакво, а искам още толкова много цветя! Cry) Любимците ти, не случайно са ти любимци - мнооого са красиви!
Браво за тераската и за гледката - много е цветно, и ще става още повече Simple Smile!

# 706
  • София

Мога ли да си изнеса теменужките вече навън? Ще са на перваза на прозореца, на завет. Дали ще им е хладно, още е април?  newsm78

Спокойна нощ!  Hug
Мойте теменужки отдавна са навън, нищо им няма! Изнасяй ги смело!

# 707
  • на североизток от Рая
 Маги, благодарско!  Hug

# 708
  • Пловдив
Момичета, имам питане относно Коледната звезда, трябва ли да и подрежа върховете.
Изкарах я на терасата, на която няма течение, ще я туря 1 седмично, но с върховете какво да правя.
Надявам се да ми дадете съвет, че вече 2-3 уморявам.

# 709
Нели ,ако щеш вярвай ама и аз това се опитах да видя-коя е книгата.  Mr. Green На мен ми прилича на "Яж,моли се и обичай" newsm78       Мариетка,цветята ти са разкошни! Heart Eyes Останаха ми очите в тези кралски мушката.Точно такива разцветки не съм виждала. Ммм,невероятни! Heart Eyes  А райското ти кътче е много уютно и е със страхотна гледка.   bouquet

# 710
Добро утро  Hug

Аз да ви се похваля ,че моята бегония ще я бъде  Laughing .От 4 грудки само 1 явно ще даде фира  Mr. Green .Няма нито белички неща по нея,нищо,но другите  Heart Eyes ,вече нещо като листенца се заформят от беличките неща в/у грудките.
И да ви попитам мога ли да пулверизирам петунията  newsm78 или да я поливам само в корените?Ще бъде жалко ако я уморя и нея,а вчера са се отворили и нови цветове.
Също така имам въпросче и за разсада ми.Имат стъбълца вече около 5см. ,но имам чувството ,че са в застой и повече не растат  Thinking .Нямам търпение да ги засадя в градината на село,но колко големи трябва да са цветенцата,за да ги засадя на двора?Цветята ,които ще ходят на там са тагетис и карамфил шабо.

# 711
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, момичета, много сте мили Hug!
Да, "Яж, моли се и обичай" чета - бавно, много бавно...наслаждавам се на всеки ред, на всяка дума, като на глътка ароматно кафе или шоколадов сладолед Crazy...за романтичните / и сълзливи/ натури като мен - препоръчвам.

Момиче, не пръскай петунията - никак не понася мокрене на листата, поливай внимателно само почвата.

# 712
Момиче, не пръскай петунията - никак не понася мокрене на листата, поливай внимателно само почвата.

Благодаря за отговора   bouquet ,тъкмо това бях направила вчера и добре ,че се позамислих и реших да питам тук  Hug

# 713
Добро утро ! Hug  Обещаните снимки от вчера  Wink            По-късно следваща порция . Crazy

# 714
  • Варна
Ах, Нези, тази твоя тераса... Ако беше във Варна веднага щях да си изпрося едно гости, просто не мога да отлепя очи Heart Eyes
Мариетка,
прекрасни са Hug

# 715
  • на североизток от Рая
  Охоо, Нези, ако беше в Шумен, и аз щях да искам едно гости у вас.  Hug

Месечко как си? Какво има в коремчето? Ритници? Или още не.  Simple Smile

Hug

# 716
  • DE
Чудни сте просто!!! И вие и снимките, и цветята! Окапаха ми очичките Simple Smile Аз в неделя ще си бъда при моите цветя и ще покажа снимков материал. Дано само моят човек не ги е уморил. Той сподели, че бил настроил камерата да ги снима всеки ден как се развиват, така че ако има нещо интересно ще покажа.

Просто не можете да си представите колко идеи ми давате за бъдещето ни жилище Simple Smile И в тоя ред на мисли...Нези, всеки път се възхищавам на градинката ти. Това всичко е тераса нали? Заприлича ми, че живееш по-скоро в блок отколкото в къща. Как постигна това? Имам впредвид ти ли си си изпълнила сама идеята за градина на балкона или някой специалист? Извинявам се, ако е тъп въпроса или си обяснявала вече... Но просто много се вълнувам как така си го постигнала  Grinning

Мариетка, чета същата книга  Heart Eyes

И последно питане: имам щастлив бамбук, т.е. 3-2 завити и един прав. Те порастнаха доста и супер много стърчат от вазата, та си мислех дали да не ги засея в някоя по голяма саксия трите да си растат заедно на воля? Досега са гледани изцяло във вода. Сигурно някой има опит с такова чудо...

Слънчев цветен ден   bouquet

# 717
  • Варна
Нели,
има, има, понякога даже имам чувството, че футболист ще става Joy Като прекали с ритането се шашкам, като се кротне прекалено пак се шашкам, няма угодия Crazy

# 718
Месечинка,Нели , ако имате път към София,чувствайте се поканени,ще ми бъде много приятно. Hug  

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 10:48 от nezito

# 719
  • Там, където ме обичат
Месечинка,Нели , ако имате път към София,чувствайте се поканени,ще ми бъде много приятно. Hug [img width=449 height=600]
Незито, Тъкмо да напиша, че ако си от София, ще си прося гости! Laughing
Тази градинка на покрив ли е?

Общи условия

Активация на акаунт