Поморие - 2012г.

• 108 094
  • 686
  •   1
Отговори
# 585
  • Враца
А в бунгала Далас има ли двойни легла- тоест, двойно бунгало, с двойно легло?

# 586
Поморие е любимото ми място по нашето Черноморие,морето е плитко ,водата е чиста.
Ние като отидем спим на квартира в съученичка на наша позната не е супер лукс ,но нас ни устройва.

# 587
  • София
Цените са изключително изгодни.Гледката е невероятна-събуждаш се и гледаш изгрева от леглото.Ол инклузивът-много и разнообразна храна,върнахме се напълняли и след това отслабвахме.Коректен персонал-в деня на заминаването,след освобождаването на стаята преди 12 часа ни заявиха,че ни се полага и обяд.Единствено черно петънце е недостига на шезлонги,но това е твърде дребна причина,за да определим почивката по различно от "прекрасна".

# 588
Трънче ,бунгалата са със три легла,ако събереш двете легла,става като голяма спалня,това може да го видиш на снимката. Grinning

# 589
  • Враца
Трънче ,бунгалата са със три легла,ако събереш двете легла,става като голяма спалня,това може да го видиш на снимката. Grinning
мерси.  bouquet
но дупката по средата?
аз имам предвид детето да спи с нас за да не взимаме кошарата, но ако са две съединени легла си е различно и няма да е удобно...

# 590
Трънче разстоянието е  около 5 см.,разместваш леко матраците и проблема е решен.Аз съм го правила и няма никакви грижи. : Simple Smile

# 591
Трънче разстоянието е  около 5 см.,разместваш леко матраците и проблема е решен.Аз съм го правила и няма никакви грижи. : Simple Smile
Да, аз пък омотах един чаршаф надълго върху снадката и беше супер.

# 592
  • Враца
ааа, добре.
мерси много! щом е изпробвано, няма проблеми.
все повече се навивам, да видим дали и мъжа ще се съгласи.

# 593
Цените са изключително изгодни.Гледката е невероятна-събуждаш се и гледаш изгрева от леглото.Ол инклузивът-много и разнообразна храна,върнахме се напълняли и след това отслабвахме.Коректен персонал-в деня на заминаването,след освобождаването на стаята преди 12 часа ни заявиха,че ни се полага и обяд.Единствено черно петънце е недостига на шезлонги,но това е твърде дребна причина,за да определим почивката по различно от "прекрасна".
За къде става въпрос, че не разбрах?

# 594
  • София
Интерхотел Поморие

# 595
gogodif, моля те да дадеш по-подробна информация за ОИ в Интерхотел Поморие. Какво точно включваше менюто, каква е материалната база на хотела, хигиената...?

# 596
  • София
Всичко това може да го намерите тук-http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=375

# 597

Дано е така Peace
Ние бяхме там две поредни лета-2010 и 2011, и не съм със същите впечатления.
Да, отремонтираното крило е ок-другото, не съм посещавала, но и не бих Mr. Green
Сега като гледам цените-доста са си солени Rolling Eyes-когато бяхме имаше вкл. и по 3 процедури на ден +2 прегледа, и бяха по-ниски .
За тези, които не са ходили там-да не останете неприятно изненадани-пясъчен плаж няма Wink
Най-близкия е на съседен х-л, но е кофти..следващия е на около 300-400м.

# 598
Аз също гледах офертата за Интерхотела, за сравнение с ол-инкл. по другите курорти,тук е по-изгодно. Ние ходим края на юни на моренце и сме се ориентирали тази година към този хотел. Миналата бяхме в Далас /много доволни/.

# 599
За тия бунгала Далас 40лв. е бунгалото в силен сезон нали? Ох нещо пък за тях ми влезе мухата, ама не ми се иска да резервирам от сега, а не знам дали ще има места по натам... Никога не съм била на бунгало и не знам дали ще ни хареса Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт