Поморие - 2012г.

• 108 091
  • 686
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
За тия бунгала Далас 40лв. е бунгалото в силен сезон нали? Ох нещо пък за тях ми влезе мухата, ама не ми се иска да резервирам от сега, а не знам дали ще има места по натам... Никога не съм била на бунгало и не знам дали ще ни хареса Rolling Eyes

докато не отидеш веднъж няма да знаеш.

и или ще се отвратиш завинаги, или ще се влюбиш в романтиката и свободата.... Hug

# 601
Да цената е 40.Но ако се почудиш още малко ще трябва да се ориентираш на друго място.

# 602
  • Враца
а  на далас искат ли капаро,и ако, например седмица преди резервацията, се обадиш да откажеш, връщат ли нещо?

питам, че и на мен ми се ще, да запазя предварително, но с моята работа е маааалко неясно дали ще успеем за определена дата. по-скоро няколко дни преди това ще знаем. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 19:14 от Трън в Очите

# 603
Както навсякъде искат капаро.В Далас е за първите три нощувки .На нас не ни взеха защото вече сме редовни и резервацията ни е сигурна,но аз за всеки случай преведох.Никъде не връщат капаро,поне аз така знам.Но там всичко е договорка със собственика.

# 604
В Далас хигиената изглежда на ниво, притеснява ме плажа с тоя черен пясък, пък и от Поморие имам спомен от едни гадни мушички дето така хапеха че въобще не можеш да се отпуснеш да се печеш.  В крайна сметка най много да изгорим със 120лв?

За тия бунгала Далас 40лв. е бунгалото в силен сезон нали? Ох нещо пък за тях ми влезе мухата, ама не ми се иска да резервирам от сега, а не знам дали ще има места по натам... Никога не съм била на бунгало и не знам дали ще ни хареса Rolling Eyes

докато не отидеш веднъж няма да знаеш.

и или ще се отвратиш завинаги, или ще се влюбиш в романтиката и свободата.... Hug

Така е права си, всяка година се каня за бунгало и се отказвам, а мисля че или много ще ми хареса или ще се отвратя завинаги. Миналата година малко преди да решим за Албена звънях на едни къщички в Китен, бях твърдо решила, обаче се оказа че няма места  Laughing

# 605
Пясъка е черен, но е ситен, а и го почистват редовно, няма масто за притеснения. Нали е лечебен все пак Heart Eyes

# 606
За пясъка чак толкова не, но калта- Peace...който има ставни, дерматологични (а се лекуват и репродуктивни проблеми), травматични и др. проблеми-да се възползва и от нея докато е там  Peace

# 607
За пясъка чак толкова не, но калта- Peace...който има ставни, дерматологични (а се лекуват и репродуктивни проблеми), травматични и др. проблеми-да се възползва и от нея докато е там  Peace

ДЪщеря ми е с кожни проблеми и това звучи добре  Rolling Eyes Тя къде е тая кал, до плажа ли е?

Моля някой който е бил в тия бунгала да ми прати снимчици на ЛС   bouquet  bouquet

# 608

ДЪщеря ми е с кожни проблеми и това звучи добре  Rolling Eyes Тя къде е тая кал, до плажа ли е?

На кой плаж ще сте?
По принцип безплатно можете да си вземете от солниците (до Музея на солта) , но си носете срязано шише от мин.вода (или друго) примерно и торба, щото цапа Wink
В санаториума (до Гранд хотел Поморие), в кафенето на входа продават и морска луга  Peace(но според мен калта е по-добра).

# 609

Моите впечатления от Далас са отлични.Толкова години поред ходим там и всяка година нещо се променя в по-хубаво.За тази година вече се записахме.действително пясъка е черен но лековит.Тези мушички се казват еднодневки и въобще не са  проблем.На бунгалата се изкарва чудесно и то на съвсем прилични народни цени.Който отиде няма да съжалява.Идеално е за семейства с деца.Всичко е на едно място.

# 610
И аз съм съгласна за Далас- ако искаш истинска почивка,там е мястото... Simple Smile

# 611
Айде потвърдих за Далас  Laughing Едва ме навихте  Joy Ще видим дали ще ни хареса, предпочетох единично бунгало, в понеделник ще преведа парите.

На кой плаж ще сте?

Мии....сигурно на тоя пред бунгалата  Wink Не знам, не съм ходила в Поморие, т.е. ходила съм преди сто години и помня само мушичките.

# 612
# 613
  • Пазарджик
Препоръчайте ми хотел или къща за гости в Поморие.През 2011 бяхме в "Петте кьошета" и много ни хареса.Търсим нещо подобно,но ако не намерим пак ще сме там.

# 614
  • София
Здравейте!
Бихте ли могли да ми препоръчате / ако изобщо има, че аз от два дни се ровя / хотел, на първа линия, ОИ и да не е далеч от центъра.....да става за разхотки вечер...пеш....
Не мога да се ориентирам Фестата и Вия понтика къде се намират?

Общи условия

Активация на акаунт