На море в Турция - тема 17

• 132 394
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • ВАРНА
сега погледнах на Емералд Травел има от Варна до Анталия но от 31.08.2012 до 19.10.2012,незнам защо така,  по принцип и ние искаме да почиваме през август тогава ние най удобно,но заради полетите от Варна оставяме за септември,до София си е допълнителен разход и време  Heart Eyes

# 376
Марги, благодаря за предложенията. Ще трябва да проверя от бг колко излиза като пари, от при нас е около 2500 еур

видях за сиде изгодна оферта, но хотелът не е с най-високия рейтинг, макар и 5 звезди. някой бил ли е в 'пегасус уърлд' в сиде?
другия изгоден и с добър рейтинг е "тюркоаз"

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 20:22 от мегало

# 377
  • Пловдив
Здравейте,някой с отзиви за Fantasia hotel de lux resort Кемер,подходящ ли е за деца на 4,края на Май,началото на Юни.

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 09:14 от hris80

# 378
  • София
Да помоля и аз за малко помощ, нещо никак не ми стига времето да ровя, а от агенциите ми отговарят доста ... неточно на запитванията, примерно питам за нов или скоро реновиран хотел и ми изпращат оферта за хотел, реновиран през 1999г. 
Та да ви попитам има ли такова животно като 4 или 5 звезден хотел в Сиде или Белек, all inclusive, със собствен пясъчен плаж , подходящ за малко дете, реновиран скоро или сравнително нов и всичко това за пътуване със самолет , 2 възрастни и дете под 2г. за около 1000 евро ?

Гледам разни оферти, но или са с доста лош рейтинг или са доста над 1000 евро. Дали аз бъркам или за нещо хубаво ще трябват повече пари newsm78

# 379
Illit, за да се изпълнят изискванията за нов или току-що реновиран хотел, с пясъчен плаж, в Сиде или Белек, наистина трябва да се отделят още поне 200-300 евро и то без да включвам летищните такси. Всъщност за кой период става въпрос и какво разбираш под сравнително нов хотел?

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 22:24 от Мaрги

# 380
някой да знае или да е срещал в офертите за ранни записвания с полети или с автобус от Варна за юни месец..  Simple Smile

Само за Бодрум, Мармарис, Фетие, Дидим и Кушадасъ съм срещала автобусни програми Peace
http://www.emeraldbg.com/

златна си .. дори вече си избрах хотел NOA HOTELS CLUB NERGIS BEACH  отново в Мармарис и утре ще говоря с emerald  Hug да ми потвърдят, че има автобуси от Варна.

сега погледнах на Емералд Травел има от Варна до Анталия но от 31.08.2012 до 19.10.2012,незнам защо така,  по принцип и ние искаме да почиваме през август тогава ние най удобно,но заради полетите от Варна оставяме за септември,до София си е допълнителен разход и време  Heart Eyes

решихме, че и с автобус няма да е лошо...  Wink

като си спомня преди няколко години, като пътувахме до Мармарис със самолет от София, трябваше да тръгнем не знам колко часа по-рано от Варна, път с кола, там в София чакане по летища, път, после от не помня от къде в Турция още път с автобус... кошмар!!

сега само с автобус от Варна, предполагам, че ще е по-добър вариант.

# 381
  • София
Illit, за да се изпълнят изискванията за нов или току-що реновиран хотел, с пясъчен плаж, в Сиде или Белек, наистина трябва да се отделят още поне 200-300 евро и то без да включвам летищните такси. Всъщност за кой период става въпрос и какво разбираш под сравнително нов хотел?

Ами ...не искам да е остарял и овехтял, неремонтиран от 10 години примерно, не държа да е на 1-2 години разбира се.  Търся за месец юни, средата. Явно наистина аз съм в грешка с ценовите си очаквания, от няколко години не сме почивали в Турция и съм изгубила представа, само помня, че трябва много четене , защото там между 4 звездните хотели понякога има огромна разлика, затова се надявам на помощ Peace

# 382
Ilit, погледни Sherwood dream resort Belek в Акватур. Аз след дълго чудене избрах него. Е, ще трябва да добавиш още 200 евро Laughing

# 383
  • София
Zigizagi, много добре изглежда... малко ми идва скъп обаче:(  

Да попитам дали някой има впечатления от тези хотели:

Selge Beach Resort 5*  - в Сиде
Club Turan Prince 5* - в Сиде
Letoonia Golф Resort 5* в Белек

Не ги видях из отзивите на 1 страница, дано някой има преки впечатления.

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 16:11 от Illit

# 384
Illit, според мен Selge Beach Resort не е особено добър вариант за почивка. Обслужването не е добро, хигиената куца, персонала изглежда много незаинтересован, храната не е кой знае колко разнообразна. Единственият светъл лъч е току-що направената реновация. Стаите са с добра големина и ако са качествено обновени, вероятно са по-поносими. Ако освен обзавеждането са сменили и персонала, и управата, може би нещата ще са по-добре. От четирите хотела, които си изброила, този бих поставила на последно място.
Letoonia Golф Resort е приятен хотел, с хубава градина, но е точно това, от което бягате - доста поостарял. Но за сметка на това има по-добро обслужване. Не съм сигурна какво е големината на стаите и дали има съществена разлика м/у клубните и тези в основната сграда.
Другите два хотела не съм проучвала детайлно и почти нищо не знам за тях.

# 385
Започвам от Club Turan - част от стаите са реновирани, част не - май само select стаите стават - иначе рискуваш да попаднеш точно на типа място, на което не искаш, това са снимки от комлекса и селект вилите, в основната част и анекса стаите май са си старички.

Letoonia - много симпатичен и чаровен хотел, на мен ми допадна въпреки стаите, които скоро май не са реновирани - пред комлекса минава река /канал/, имайте го впредвид. Изгледът от някои стаи определено не е прекрасен, ето малко снимки и оттам.

Crystal Paraiso Verde е малко в нищото, по едни странни пътища се стига дотам. Пред него също минава река /канал/. Ето снимки и оттам.

# 386
  • София
И аз да се похваля официално - резервирах от края на май в IC Green Palace.  Grinning
Мисля, че е ок водата, поне 2008 г. беше в Белек.
Олив, ние сме от 19.05, тъй че ако има издънки - ще предупреждавам  Mr. Green

# 387
  • София
Фреш, Марги, много благодаря, явно ще продължавам търсенето:) Бягаме далеч от каналите заради комарите, мъжа ми много го ядат:)

# 388
  • София
И аз да се похваля официално - резервирах от края на май в IC Green Palace.  Grinning
Мисля, че е ок водата, поне 2008 г. беше в Белек.
Олив, ние сме от 19.05, тъй че ако има издънки - ще предупреждавам  Mr. Green
Супер, е, то вече няма как да го сменим по това време, но поне ще знаем. Grinning

# 389
  • София
Момичета искам да помоля за малко помощ при избора на хотел Simple Smile Искам да се вместя в бюджет от 3000 лв.,да пътуваме с автобус(със самолета губим почти два дни),важно е да има забавления за децата,водни пързалки и анимация,индивидуален климатик ,предпочитам да не е Кушадасъ.Почивали сме в Роял Уингс,Миракъл(избран миналата година по ваши препоръки),нещо около този клас ми се иска,ама парите ми са малко LaughingКатегорично да не е нещо от рода на Адакуле в Кошадасъ Naughty(по лоша почивка не сме имали)
Децата са на 13;8,и на 2 до тогава.
Благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт