На море в Турция - тема 17

• 132 507
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
крем карамел, защо имате смесени чувства към Kirman Arycanda? На мен ми звучи много добре хотела. Преди няколко години се замислях дали да не направим втора почивка за сезона там, защото е на много поносима цена, пък предлага добри условия и обслужване. Ще чакам с нетърпение разказите ти. Simple Smile

мегало, погледнете хотелите в Сиде Соргун и Лара. Там плажовете са най-добри, но не съм сигурна, че пясъка може да се нарече "фин". На мен лично, хотелите фаворити в Лара са Royal Wings, IC Green Palace и евентуално някой от Делфините, а в Сиде Роял Драгон и Воаяж Соргун. Разбира се, с тези не се изчерпва списъка с добри хотели.

# 361
  • навсякъде
Точно "поносимата цена" ме плаши. Като си спомня в Делфин ботаник миналата година как хвърчаха всички, за да угодят на гостите, вечерните шоута... Чувствахме се страхотно. Непременно ще разказвам като се върнем, което ми се струва доста далече чак на 24.08. пътуваме.

# 362
  • София

Olive честито Grinning Надявам се да останете доволни, защото малко се притеснявам да не би нещо да не ви хареса, а аз толкова да го хваля хотела Simple Smile.

Ха-ха, лично ще ви държа отговорни с Галактик, ако не ни хареса! Laughing
Шегувам се, предполагам, ще ми хареса, аз също харесвам зеленина и море като теб, затова и го избрах.  Grinning

# 363
  • Beyond the Frontiers
Точно "поносимата цена" ме плаши. Като си спомня в Делфин ботаник миналата година как хвърчаха всички, за да угодят на гостите, вечерните шоута... Чувствахме се страхотно. Непременно ще разказвам като се върнем, което ми се струва доста далече чак на 24.08. пътуваме.

Спокойно, не е лош хотел. Като стаи, може да се сравнят с Делфин Ботаник - не е лукс, но е чистичко и приятно. Гледала съм го хотела - напълно приличен, е обслужването не е на ниво Ботаник, но мисля, че няма да имате проблеми. Peace

Olive честито Grinning Надявам се да останете доволни, защото малко се притеснявам да не би нещо да не ви хареса, а аз толкова да го хваля хотела Simple Smile.

Шегувам се, предполагам, ще ми хареса, аз също харесвам зеленина и море като теб, затова и го избрах.  Grinning

До сега оплаквания от Грийн не съм имала, като изключим комарите  Mr. Green на мама Мони, но доколкото си спомням от Тез веднага са дали препарат против тях  Grinning Ще ви хареса.

# 364
крем карамел,
мегало, погледнете хотелите в Сиде Соргун и Лара. Там плажовете са най-добри, но не съм сигурна, че пясъка може да се нарече "фин". На мен лично, хотелите фаворити в Лара са Royal Wings, IC Green Palace и евентуално някой от Делфините, а в Сиде Роял Драгон и Воаяж Соргун. Разбира се, с тези не се изчерпва списъка с добри хотели.
Току що говорих с една агенция и казаха,че в никакъв случай няма да ми препоръчат Лара заради плажовете,защото всичко е изкуствено .Нашата резервация не е готова има някакъв проблем с третото семейство и чакаме уточнения.

# 365
Момичета,колебая се между Ic Green Palace и Delphin Deluxe  newsm78 Вие кой ще ми препоръчате?

# 366
  • Beyond the Frontiers
Момичета,колебая се между Ic Green Palace и Delphin Deluxe  newsm78 Вие кой ще ми препоръчате?

Какво точоно търсите? Грийн палас е с по-кратък трансфер.

# 367
mimozata, какво значи всичко е изкуственО?

# 368
Galactic Voyager  трансфера няма значение,защото ще сме без деца. И в този случай кой би ни допаднал.

# 369
някой да знае или да е срещал в офертите за ранни записвания с полети или с автобус от Варна за юни месец..  Simple Smile

# 370
  • ВАРНА
Полетите от Варна започват тази година от 1 септември,за автобусите не съм запозната.

# 371
lora   Confused колко жалко...
Но защо е така.. за нас се превръща в едно огромно пътуване когато трябва да се ходи до София и от там да Турция... + 2 дни път върху цялата почивка.  Sad
Жалко..

дано има поне автобуси от Варна  Praynig Някой знае ли?

# 372
  • Beyond the Frontiers
някой да знае или да е срещал в офертите за ранни записвания с полети или с автобус от Варна за юни месец..  Simple Smile

Полети септември http://www.teztour.bg/bg/menu/spoProgramsById?spoProgramId=101
Ако резервирате рано може да вземете и полети от Варна до София и обратно.

За автобусните - местни агенции не може да нямат.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 17:51 от Galactic Voyager

# 373
някой да знае или да е срещал в офертите за ранни записвания с полети или с автобус от Варна за юни месец..  Simple Smile

Само за Бодрум, Мармарис, Фетие, Дидим и Кушадасъ съм срещала автобусни програми Peace
http://www.emeraldbg.com/

# 374
  • София
Трета поредна година ще почивам в район Лара и за Т,рция пясъкът си е супер. Не е фин като нашия, но е пясък. За мен откъм плажове Лара е добре.
Галактик добре си запомнила за моите комари Laughing Но вярно Тез тур ни донесоха спрей, а и явно имаше много коментари от почиващи и усилено пръскаха.

Шегувам се, предполагам, ще ми хареса, аз също харесвам зеленина и море като теб, затова и го избрах.  Grinning

Внасяш успокоение в редиците - зеленина и море там има в изобилие.  Laughing

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 19:00 от мама МОНИ

Общи условия

Активация на акаунт