На море в Турция - тема 17

• 132 387
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • в зоната на здрача
Момичета, само при мен ли не се зареждат цените на Тезтур.. Confused

# 451
  • Beyond the Frontiers
Момичета, само при мен ли не се зареждат цените на Тезтур.. Confused

Имат още бъгове по сайта - по няколко пъти излизат цени за едно и също нещо, пробвайте по-долу в табличките.

# 452
  • София
Момичета,колко време се пътува до Кушадасъ с автобус?С малки деца сме-на 5год. и ми се струва невероятно,но пък така се класираме за 5звездни хотели.За Алания парите/пътуване със самолет/ ни стигат за 4зв. хотел.Дайте съвет!

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 15:08 от Inkа

# 453
  • Beyond the Frontiers
Момичета,колко време се пътува до Кушадасъ с автобус?С малки деца сме-на 5год. и ми се струва невероятно,но пък така се класираме за 5звездни хотели.За Алания парите/пътуване със самолет/ ни стигат за 4зв. хотел.Дайте съвет!

Ами тръгва се на обяд от София, а на другия ден рано сутрин пристигате - зависи от хотела естествено. Вие си познавате децата и най-добре ще ги прецените. По принцип пътуват и по-малки деца без проблем.

# 454
  • София
Инка, честно казано, аз и за себе си не бих повторила такова пътуване - нашето преди години до Кушадасъ продължи 18 часа, че шофьора беше новак и беше объркал и пътя ooooh!, а за деца на 5 г. не си и представям.
Помисли си добре дали си струва. Може би с кола, ако разделите пътя на две с преспиване някъде...

# 455
Голяма треска тресе темата  Grinning
И аз да се похваля,на 25.05 заминаваме за Кушадасъ-Kusadasi Golf & Spa.
поемам риска пак да отседна в чисто нов хотел.Плажа  е на 8км ,но не ме притеснява.С две големи деца съм,така ,че няма страшно.Те така или иначе висят само на басейните.

А сега започвам търсене за юлската ваканция  newsm78
Бах се спряла на Ела Куалити,но цена от 300 евро на вечер ми идва малко множко.
Еими, три години по ред ходя все в новооткрити хотели в района на Кушадасъ и Дидим и никога не съм съжалявала. Тази година също си мислех за Kusadasi Golf & Spa, но решихме да сменим дестинацията и отиваме в Анталия. Ще чакам отзиви за този нов хотел като се върнеш. Вашата почивка е блзо /не остана време/, а ние сме чак през септември. /Така се изнизват годините от септември до септември- това в рамките на шегата/.

Ние миналата година също бяхме в новооткрит хотел,останахме сравнително доволни.Цена- качество.
Но за тоя новия в Кушадасъ ми предложоха ,цена на която не можах да откажа  Laughing Ще бъдем 4 човека в duplex penthouse jacuzzi /115кв.м./ с 2 спални
Mimozata,ние ще ходим средата на юли и още се лутам на ,кой хотел да заложа.

# 456
Марги, не ни е фаворит, но както казах едва ли ще излизаме от хотела  Rolling Eyes

В такъв случай, ако Аква фентъзи не ви удовлетворява като цена, погледни хотелите в Анталия.

LONG BEACH RESORT - с много водни пързалки и мноооого барове

DELPHIN BOTANIK - с много пързалки и много добра анимация

UTOPIA WORLD - с много пързалки и интересна територия

AKKA ALINDA

ALVA DONNA

AMARA CLUB MARINE

Всички са по-евтини от Аква фентъзи, за период средата на септември. Не знам дали ви удовлетворяват като условия и дали ви харесват, но важното е да имате по-голям избор. Сигурно има и още хотели около тези цени, за които в момента не се сещам.

Цените са в евро, нали?!

# 457
Някой има ли представа дали наши туроператори предлагат почивка в хотел Magik life Marmaris. Четох хубави отзиви в руски сайтове, но не намирам нито дума за него в България. Или може би името на хотела не е точно такова..
Ако можете да ми препоръчате място за почивка на баба, дядо и 2 внука в Мармарис ( по-скоро в околностите). Желателно е да е по-тихо, ако може настаняването да е в бунгала или малки къщички в парк, да има плаж, който да не е платформа, за да не стоя до малките непрекъснато, че нали съм баба, трудно ще ми е. Имам предвид 4- 5 звезди.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 16:55 от Ох, на баба!

# 458
Инка, честно казано, аз и за себе си не бих повторила такова пътуване - нашето преди години до Кушадасъ продължи 18 часа, че шофьора беше новак и беше объркал и пътя ooooh!, а за деца на 5 г. не си и представям.
Помисли си добре дали си струва. Може би с кола, ако разделите пътя на две с преспиване някъде...

И ние сме пътували 18 ч. - без объркване на пътя - но границата, спирки за хапване, цигара и т.н., които не бяха особено на често и дълги. За мен лично е кошмар, а за малки деца - задуха, скука, тясно пространство... Синът ми тогава беше на 13-14 години, но и той мрънкаше, ама все пак като по-голям разбираше, че това е положението и трябва да се изтърпи. Но, ако на отиване все пак има очакване за ваканция, връщането като усещане беше много по-зле.

# 459
  • София
Марги, не ни е фаворит, но както казах едва ли ще излизаме от хотела  Rolling Eyes

В такъв случай, ако Аква фентъзи не ви удовлетворява като цена, погледни хотелите в Анталия.

LONG BEACH RESORT - с много водни пързалки и мноооого барове

DELPHIN BOTANIK - с много пързалки и много добра анимация

UTOPIA WORLD - с много пързалки и интересна територия

AKKA ALINDA

ALVA DONNA

AMARA CLUB MARINE

Всички са по-евтини от Аква фентъзи, за период средата на септември. Не знам дали ви удовлетворяват като условия и дали ви харесват, но важното е да имате по-голям избор. Сигурно има и още хотели около тези цени, за които в момента не се сещам.

Благодаря ти, Делфин Ботаник много ни допадна!

# 460
[

Ние миналата година също бяхме в новооткрит хотел,останахме сравнително доволни.Цена- качество.
Но за тоя новия в Кушадасъ ми предложоха ,цена на която не можах да откажа  Laughing Ще бъдем 4 човека в duplex penthouse jacuzzi /115кв.м./ с 2 спални
Mimozata,ние ще ходим средата на юли и още се лутам на ,кой хотел да заложа.
По принцип новите хотели първата година са с много привлекателни цени.

# 461
Благодаря ти, Делфин Ботаник много ни допадна!

Ако не ви притеснява плажа, който е само от чакъл и вида на сградите, които имат малко соц вид отвън, значи със сигурност ще останете много доволни от хотела. В темата са изписани много суперлативи за него.

# 462
  • София
Здравейте,
за първи път в живота си се оглеждаме за почивка в турция... все в БГ киснем:)
Миналата година приятели ходиха в кушадасъ с автобус с агенция организирано и останаха много доволни.
Сега като ви чета и разглеждайки коментарите направо се ужасявам от цените, но всеки според чергата си. Имате ли нещо против да постна офертата на която съм се спряла, а вие да ми дадете съвет?
Разполагам с 1000лв за почивка.  Embarassed за 2 възрастни и дете на 4 ще бъде тогава и периода е септември месец:)

# 463
  • ВАРНА
vitaminka както казва Марги,Делфин Ботаник отвън наистина сградата не е нищо особенно,но стаите са прилични не много големи но хубави и чисти,но всичко останало е супер, особенно обслужването и невероятната градина,ние тази година ще почива ме за втори път в този хотел и мисля,че и цените му са доста приемливи,също на мен много ми допада и Амара Клуб Марине,доста съм го заглеждала и проучвала и него.

# 464
Здравейте!! Извинявам се, ако вече има отговор на моя въпрос, но въпреки това искам да споделя с вас:Ето какво ми предлагат( няма да казвам фирмата, абонирана съм за известия от нея) , но се колебая за кой курорт да си направя резервация- как да избера, като всичките са толкова добри и описанията им прекрасни!!! Моля да ми помогнете!!!Не бих искала и да е най-скъпата- не държа много на лукса, предпочитам да си прекарвам времето в морето , а не в хотела:)ЕТО вижте:

"Вашата ваканция в Бодрум ще бъде едно истинско приключение. Ще се влюбите в тези чудно красиви морски брегове, в спокойствието, което витае през деня и в бурния живот през нощта.Ранни записвания Бодрум , автобусна програма със цени 7 нощувки, цени от 329 лв.

Мармарис ще ви очарова с вълнуваща история,тюркоазени заливи и екзотично настроение.Ранни записвания Мармарис , автобусна програма със цени 7 нощувки, цени от 301лв.

Кемер е важен туристически център, уютно разположен между величествените върхове на планината Торос и прозрачните води на Средиземно море.Ранни записвания Кемер , автобусна програма със цени 7 нощувки, цени от 462 лв.

Сиде - днес доста посещаван град с неговите древни руини, два пясъчни плажа, многобройни обширни хотелски комплекси, превличат тълпи от посетители.

Ранни записвания Сиде , автобусна програма със цени 7 нощувки, цени от 376 лв.

Фетие е истинско царство на природата, където величествените планини се издигат чак до небесата, а плажовете са златисти и примамливи.

Ранни записвания Фетие , автобусна програма със цени 7 нощувки, цени от 427 лв.

Алания е един от най-красивите турски курорти, разположени на Средиземно море,предлагащ красиви пясъчни плажове,както и някои интересни природни и исторически забележителности.

Ранни записвания Алания, автобусна програма със цени 7 нощувки, цени от 367 лв."

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 20:40 от valya_bl

Общи условия

Активация на акаунт