На море в Турция - тема 17

• 132 429
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Димитровград
Благодаря ви, момичета... тази вечер ще обсъждаме "бюджета"
Значи едно подобно море с хубави атракции излиза 3 - 4 000лв за двама... така ли Simple Smile
Ние май май ще можем да отделим около 2 000.
Сложна работа било  newsm78

Виж този хотел за под 2000 лв.
цък

Заповядай и в групата "Турция прекрасно място за екскурзии и почивки" във фейсбук за коментари на хотели и туроператори: https://www.facebook.com/groups/Turkeywonderful/

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 23:25 от papaone

# 436
Голяма треска тресе темата  Grinning
И аз да се похваля,на 25.05 заминаваме за Кушадасъ-Kusadasi Golf & Spa.
поемам риска пак да отседна в чисто нов хотел.Плажа  е на 8км ,но не ме притеснява.С две големи деца съм,така ,че няма страшно.Те така или иначе висят само на басейните.

А сега започвам търсене за юлската ваканция  newsm78
Бах се спряла на Ела Куалити,но цена от 300 евро на вечер ми идва малко множко.
Еими, три години по ред ходя все в новооткрити хотели в района на Кушадасъ и Дидим и никога не съм съжалявала. Тази година също си мислех за Kusadasi Golf & Spa, но решихме да сменим дестинацията и отиваме в Анталия. Ще чакам отзиви за този нов хотел като се върнеш. Вашата почивка е блзо /не остана време/, а ние сме чак през септември. /Така се изнизват годините от септември до септември- това в рамките на шегата/.

# 437
Промяна в разписанието на Тез тур - по програмата Анталия със 7 нощувки - излитане от София в 11:10 сутринта и кацане в Анталия в 12:40
Като гледам пипнали са и обратния полет - излита в събота 8.30, което е супер рано и съботата просто липсва в почивката Mr. Green
Ау, да. Това не го споменават.
Е то така е направо екстра! Ще ме прощават...

# 438
Е то така е направо екстра! Ще ме прощават...

Аз преди години много мрънках срещу полетното разписание на чартъра за Тунис, защото на връщане тръгнахме от хотела в 4:30 сутринта и реално нямахме нито пълноценна нощувка, нито 8 дни. И оплаквайки се някъде тук във форума, бях жестоко скастрена, че всъщност ранните часове на прибиране са супер удобни и софиянци сме просто едни мрънкала без причина. Тогава всъщност се замислих, че за хората, живеещи на няколкостотин километра от летището, пристигането рано сутрин е добре дошло. За мен обаче се е живо издевателство. Mr. Green Та в този ред на мисли, може пък да има и доволни от новите часове newsm78

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 07:14 от Мaрги

# 439
  • София
Аз пък мисля, че и тези часове  ще претърпят промени както обикновено става с чартърите.
мен друго ме притеснява, че с тези цени ни горивата, дето удрят тавана май ще доплащаме.  Confused
И друго се питам - дали има някакви индикации от догодина БГ чартъри да летят до новото летище в Алания. Там доста от цените и хотелите са супер, но трансфера ми е убийствен с 2 или 3 деца.  Rolling Eyes  Аз например тази година избрах Лара само и единствено заради късия трансфер.

# 440
  • София
..........
Ние ще почиваме в Анталия от 15.09 със шестдневните пакети и ранни записвания в Royal Wings за 2835 лева/двама души/, включително летищни такси. Мисля, че за 2000 лв. можете да си намерите хубав хотел в Кушадасъ с автобус в ненатоварен сезон. Провери автобусните почивки за Paloma Pacha и ще намериш оферта до 2000 лева.

ndimitrova, откъде е тази цена? може ли да ми посочиш линк, благодаря ти. Нещо не мога да се ориентирам в цените.

# 441
bibi, би било чудесно, ама дали ще успеят ли да пълнят цял самолет само с почиващи в Алания и Сиде и отделно друг за Лара, Белек и Кемер? newsm78 Ако обаче договорят чартър само за най-търсените месеци, както направиха тази година Тез тур със нощните полети, може би ще има голям интерес. Абе да се надяваме да пуснат. Peace
При такива преходи аз успявам да усмиря моите хлапета с плейстейшън или лаптоп. Обикновено анимациите приковават вниманието им. Ще се надявам и тази година да е така, защото ни чака двучасов трансфер. Mr. Green

# 442
  • София
Марги, или да се кооперират в 1 чартър всички  Rolling Eyes.
То не е само до усмиряването, едната от моите каки драйфа (сори  Embarassed) в автобус, пък и след самолет Хабсурд.

# 443
  • София
Обстойно прегледахме възможните хотели Simple Smile
Paloma Pasa (3 033 лв.) ни излиза по-скъпо от Аква Фентъзи,(2 439 лв.)
Паломата изглежда по-лъскав и луксозен, но определено Фентъзито ми е фаворит изобщо, заради многото занимания, които са ни най-голям приоритет.
От друга страна Kustur Club имат доста добри цени (1 734 лв) и не-лоша програма от това, което чета за хотела от офертите... но от мненията била по-зле от миналите години, което може и да не усетим, защото все пак отиваме за пръв път.
И друго да попитам, гледам цените за края на юни, началото на юли... а иначе края на август, началото на септември по-зле ли относно температурите?

П.С. Сега мернах още един хотел, който се вписва в очакванията ни - Onyria Claros resort... На цени е като Кущур, но кой от двата е по-добър  Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 11:35 от vitaminka

# 444
  • Beyond the Frontiers
Марги, или да се кооперират в 1 чартър всички  Rolling Eyes.
То не е само до усмиряването, едната от моите каки драйфа (сори  Embarassed) в автобус, пък и след самолет Хабсурд.

Трудно- нещо не се долюбват някои фирми Peace

И друго да попитам, гледам цените за края на юни, началото на юли... а иначе края на август, началото на септември по-зле ли относно температурите?

По-топло е при всички положения, но това е субективно. Аз обичам жега и май месец ми е хладничко например.

# 445
Какви са отзивите след проведеното изложение за туризъм?
Има ли желаещи за почивка в Турция?
Аз понеже дочух, че не е много розово положението и ТА/ТО предполагат, че доста пътувания ще отпаднат поради това  newsm78

# 446
vitaminka, Кушадасъ ли ви е фаворит сред курортите?

# 447
  • София
Мимоза,благодаря за мнението   bouquetАквафентъзи е много добро предложени,но съм страшно предубедена към Кушадасъ,много ама много отвратително беше в петзвездния Адакуле Confused.Мисля ,че всички хотели са така там,но пак ще  го разгледам,а има и още един минус,големия е на 13 и не влиза в графа деца ooooh! та цената ни става за трима възрастни с две деца.Пътя не ни плаши,те милите само да тръгнем и са заспали за пет минути,после почти през целия път спинкат Heart Eyes за шумотевицата малкия е свикнал,ама за пързалките и забавленията е проблем Confused

# 448
  • София
Марги, не ни е фаворит, но както казах едва ли ще излизаме от хотела  Rolling Eyes

# 449
Марги, не ни е фаворит, но както казах едва ли ще излизаме от хотела  Rolling Eyes

В такъв случай, ако Аква фентъзи не ви удовлетворява като цена, погледни хотелите в Анталия.

LONG BEACH RESORT - с много водни пързалки и мноооого барове

DELPHIN BOTANIK - с много пързалки и много добра анимация

UTOPIA WORLD - с много пързалки и интересна територия

AKKA ALINDA

ALVA DONNA

AMARA CLUB MARINE

Всички са по-евтини от Аква фентъзи, за период средата на септември. Не знам дали ви удовлетворяват като условия и дали ви харесват, но важното е да имате по-голям избор. Сигурно има и още хотели около тези цени, за които в момента не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт