На море в Турция - тема 17

• 132 301
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Lea_83, ние бяхме там през 2009 в годината на откриването. Беше прекрасно. Бяхме със сина ни, който е роден 1985 г. и приятелката му - 1983 г. не съм предполагала, че могат да се забавляват толкова много. Бяхме в основната сграда. Стаите са големи имного просторни. Минибара се зарежда безплатно всеки ден. Храната беше страхотна и а ла карт ресторантите много добри. За анимацията - нямам думи. През деня спортни занимания, вечер предстваления или игри с публика,та. Има поне 7 басейна и 8 пързалки за големи. Няма да влизам в големи подробности, за да не ставам досадна. Ако искаш питай, ще ти пиша на лични.

# 601

Lea_83, ние бяхме там през 2009 в годината на откриването. Беше прекрасно. Бяхме със сина ни, който е роден 1985 г. и приятелката му - 1983 г. не съм предполагала, че могат да се забавляват толкова много. Бяхме в основната сграда. Стаите са големи имного просторни. Минибара се зарежда безплатно всеки ден. Храната беше страхотна и а ла карт ресторантите много добри. За анимацията - нямам думи. През деня спортни занимания, вечер предстваления или игри с публика,та. Има поне 7 басейна и 8 пързалки за големи. Няма да влизам в големи подробности, за да не ставам досадна. Ако искаш питай, ще ти пиша на лични.
Йоздере е едно малко село по средата на пътя между Измир и Кушадасъ и се оформя като самостоятелен курорт. В околността има няколко хотела. Предполагам, че ще се строи още.

# 602
Zdraveite momi4eta , molia ako niakoi moje da me posavetva za dobra i korektna agentcia za patuvane do Turtcia.Mnogo hora izgoriaha ot  mosheni4eski firmi i sega me e strah  Rolling Eyes merci. Izvinete za latinoto

# 603
Здравейте,момичета!! Искам да ви попитам голяма ли е разликата между 4 звезди и 5 звезди в Бодрум- имам чудесна оферта за 5 нощувки с всичко вкл. и автобус за 325 лв за хотел Noa Javelin**** в края на май. Почти съм решила, че това ще е нашата дестинация, но понеже имам и алтернативни предложения( например о-в Корфу, което страшно ме съблазнява , но съм решила поне веднъж да почивам и на Турската ривиера) , искам малко помощ , за да съм по-категорична в решението си:) Принципно не държа на лукса  и мисля, че когато отивам на море, по-важно е да се чувствам добре на плажа , да има къде да се рзхождам след това и да е интересно наоколо.

# 604
Здравейте,момичета!! Искам да ви попитам голяма ли е разликата между 4 звезди и 5 звезди в Бодрум- имам чудесна оферта за 5 нощувки с всичко вкл. и автобус за 325 лв за хотел Noa Javelin**** в края на май. Почти съм решила, че това ще е нашата дестинация, но понеже имам и алтернативни предложения( например о-в Корфу, което страшно ме съблазнява , но съм решила поне веднъж да почивам и на Турската ривиера) , искам малко помощ , за да съм по-категорична в решението си:) Принципно не държа на лукса  и мисля, че когато отивам на море, по-важно е да се чувствам добре на плажа , да има къде да се рзхождам след това и да е интересно наоколо.

Звездната категоризация в Турция е много относително понятие. Там има и хотели 5 зв., които не отговарят и на 3, както и 4, които са достатъчно добри. Това, което зная от ТО, с която пътуваме, е, че хотелите в Егейска Турция, независимо от звездите са малко по-стари и  техните 5 зв. не отговарят  на 5 звездните хотели в Анталия. Но според мен и това е относително. За този хотел не можах да намеря никъде отзиви - нито в трипадвайзър, нито в холидей-чек, нито в букинг, така че...
Пише, че е на 20 мин. с кола от центъра на града - по принцип там има долмуси, но как е в извън сезон - не знам. В самия град има някаква крепост и още нещо да се види, но не бих казала, че е толкова впечатляващо след като не го помня - но и това е относително Embarassed Още повече, че имате само 5 нощувки и то след ужасно дълго и изморително пътуване - не си спомням вече км до там, но са някъде към 1200-1300 км., т.е. 20-24 ч. През май времето може и да е топло, но водата - определено няма да бъде - ние сме били в началото на септември и водата беше студена - дали от течения, дали от нещо друго в момента не знам. Според мен плаж на басейн без къпане може да си направите и някъде по-близо до БГ Rolling Eyes

# 605
  • София
Zdraveite momi4eta , molia ako niakoi moje da me posavetva za dobra i korektna agentcia za patuvane do Turtcia.Mnogo hora izgoriaha ot  mosheni4eski firmi i sega me e strah  Rolling Eyes merci. Izvinete za latinoto
Препоръчвам агенция "Аполо", http://www.apollobg.com/. Ползвали сме услугите им 2-пъти до Турция.  Винаги са били коректни. За фирмата разбрахме от човек, работещ в друга туристическа фирма и ползвал "Аполо".

# 606
Само да се отчета,че последно избрахме Папилон Айша в Белек дано не го обърках..Със самолет от Истанбул.Проверих го в трипа имаше страхотни отзиви,дано сме доволни.

# 607
Само да се отчета,че последно избрахме Папилон Айша в Белек дано не го обърках..Със самолет от Истанбул.Проверих го в трипа имаше страхотни отзиви,дано сме доволни.

От кой дати ще ходите,и каква е цената на нощувка?
Аз също четох отзивите в холанския форум ,найстина много са добри.А и на снимките изглежда страхотно.

# 608
Еими предложиха ни страхотна оферта 16.06 ,собствен транспорт, малките деца до 7 вкл навършени безплатно,1050 евро .Баткото остава тук,поради липсата на компания.
Забравих да спомена нито един руснак не беше писал отзиви -само англичани,шотландци,американци май имаше дори..

# 609
  • София
mimozata, аз бях в Папилон Айша през 2008, и съм със страхотни впечатления, надявам се да ви хареса. Peace Виж мнението ми на 1ва стр., дано не са порменили качеството. Simple Smile

# 610
mimozata, аз бях останала с впечатлението, че отдавна резервирахте в Rixos Sungate. Да не би тази година да сте замислили две почивки в Анталия? Simple Smile 

# 611
Марги няма две почивки,т.е втората мислим в Гърция за сефте,че мъжа ми досега беше категорично против гърците.Сега взехме да го навиваме леко.. Grinning
Резервирахме Риксос Сънгейт и излезе проблем с резервацията понеже беше през чужд оператор и то защото от Татяна знам за такива проблеми изрично попитах българската страна да не би да излезе проблем в последствие и да стане така на място в хотела да кажат -Не става вашата работа.. И то така и стана,а договори подписахме и пари преведохме.После ни предложиха пак Риксоса същия обаче през български оператор,с малка надценка,но мен лично много ме подразни различната ценова политика за англичани и българи.Предложиха ни и още няколко хотела от които Папилона на много хубава цена и решихме Риксос Сънгейт да оставим за следващия път ,когато сме с големите,които ще оценят аквапарка по достойнство.Сега с малките едното на 4 ,др на 6 им е все тая 2 или 22 пързалки  Laughing
Прочетохме и страхотните отзиви и сменихме посоката  Peace

Olive търсих мненията,но от линка се вижда само -много сме доволни и това е подробности не открих,но ще проверя пак мненията.

# 612
Боже много съм забляна  ooooh!
Подведох ви момичета -хотела е Папилон Зюгма,чак Олив като ми писа на лични се усетих,но тя ме успокои,че тоя бил най-луксозния от Папилоните  Grinning

Еими -Папилон Зюгма  Peace

# 613
Като стана дума за Папилоните, някой може ли да сподели мнение за Белвил? На първа страница е доста оскъдно мнението  Praynig

# 614
Момичета, да попитам и тук, за да съм спокойна, че съм направила всичко, което е по силите ми. Ако някой е резервирал почивка в хотел Батихан от 29 юни-7нощувки с автобус и случайно е получил по добра оферта и е решил да се откаже от хотела, моля да ми пише на лични.    Hug

Общи условия

Активация на акаунт