На море в Турция - тема 17

• 132 506
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София

П.П. нали знаете, че медицинските застраховки имат изключение за бременни и не покриват доста рискове в тази област. Проверете по-внимателно тези неща.  Peace
off topic: по този повод и желанието ми да шопингувам в Гърция бременна в 8-ми мецес и по време на фермерските блокади, мъжът ми викаше - не стига, че детето ще трябва да кръстим Евпраксия, ами и раждането ще ми излезе тройно  Crazy Crazy Crazy майтапа настрана след 2-дневно обикаляне, верно имах чувството, че ще родя на браздата  Mr. Green

# 271
Момичета, някъде из темите напред бях срещала кратка информация за отделните курорти- какъв тип са плажовете, какви са средните температури по месеци..., такива неща. Някой може ли да даде линк или ако има време и желание да напише .
Ние досега сме ходили само в Кушадасъ, но тази година ни се иска да видим Анталия. Намерих добра оферта за Кемер - Amara Marine Nature, та въпросът ми главно за това място.
Предварително благодаря!

# 272
Момичета, някъде из темите напред бях срещала кратка информация за отделните курорти- какъв тип са плажовете, какви са средните температури по месеци..., такива неща. Някой може ли да даде линк или ако има време и желание да напише .

Виж на 1ва страница, под "Съвети" - там има линкове към темите за курортите, може-би търсиш точно това?

# 273
Здравейте на всички, които обичат да летуват в Турция Simple Smile.
Не мога да открия във форума мнение за хотел Ephesus Princess Club 5*в Кушадасъ.
Намира се между двата аква парка. Аква Фентъзи и Adaland.
Има ли някой, който може да сподели лично мнение за него. newsm78
Благодаря предварително  bouquet
Здравейте roje22, две семейства без деца бяхме в този хотел през 2008 г.  Меко казано, това беше най-ужасната ми почивка в Турция. Първо ни настаниха в едни стаи под басейна, които бяха малки, мухлясали и с развалена  канализация. Там изкарахме половината от почивката. На четвъртия ден ни преместиха в хотела, като през това време представителя на ТО от турска страна Peninsula непрекъснато се опитваше да ни настани в друг хотел, но всичко беше пълно.Тези стаи не са обявени никъде, нито в сайта на хотела, нито от ТО. Стаите в хотела са големи и просторни. Изгледът е само към морето, защото задната страна на хотела е в скалата. Ваната в банята беше под нивото на пода и се влизаше по стълби, а няма алтернативен вариант. Хотелът е на високо и до морето се стига по много стълби. Плажът е кален, има платформа, но водата в началото е много мръсна и мътна. Храната не беше нищо особено. Посетителите бяха основно иранци, а жените влизаха в басейните с дрехи...
Дискотеката е почти до хотела и беше много шумно до към 2-3 часа през нощта. Имаше само две хубави неща: вечерната анимация и винарната, в която сервираха много хубаво вино и имаше жива музика. За деца няма никакви забавления. В общи линии - това е:

# 274
Имам въпрос към пътуващите със собствен транспорт Thinking Досега някой пренасял ли е туба с бензин през границата ? И ако да имал ли е проблеми Rolling Eyes Две години пътуваме с нашата си кола до турция  и до сега не сме пробвали.седим си и си умуваме с моя мъж Crazy и просто не можем да я преглътнем тая безумна цена от 4.50тл #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 275

Виж на 1ва страница, под "Съвети" - там има линкове към темите за курортите, може-би търсиш точно това?
Да, това търсех! И аз такъв спомен имах за Кемер, че плажовете са каменисти.
Благодаря!

# 276
  • В.Търново
Имам въпрос към пътуващите със собствен транспорт Thinking Досега някой пренасял ли е туба с бензин през границата ? И ако да имал ли е проблеми Rolling Eyes Две години пътуваме с нашата си кола до турция  и до сега не сме пробвали.седим си и си умуваме с моя мъж Crazy и просто не можем да я преглътнем тая безумна цена от 4.50тл #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Имам спомен като следях миналия сезон темата и някой писа точно за това,че на границата от турска страна са ги накарали да излеят тубата с бензин до оградата на влизане в турска територия.И така се е наложило да спират на турска бензиностанция.Но нека някой преживял подобно да каже.

# 277
Имам въпрос към пътуващите със собствен транспорт Thinking Досега някой пренасял ли е туба с бензин през границата ? И ако да имал ли е проблеми Rolling Eyes Две години пътуваме с нашата си кола до турция  и до сега не сме пробвали.седим си и си умуваме с моя мъж Crazy и просто не можем да я преглътнем тая безумна цена от 4.50тл #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Имам спомен като следях миналия сезон темата и някой писа точно за това,че на границата от турска страна са ги накарали да излеят тубата с бензин до оградата на влизане в турска територия.И така се е наложило да спират на турска бензиностанция.Но нека някой преживял подобно да каже.

И аз си спомням. Май dil77 беше писала, че са питали изрично и са им казали, че няма проблем, но турците са ги накарали да излеят тубата. ooooh!

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 23:31 от Мaрги

# 278
  • в зоната на здрача
Имам въпрос към пътуващите със собствен транспорт Thinking Досега някой пренасял ли е туба с бензин през границата ? И ако да имал ли е проблеми Rolling Eyes Две години пътуваме с нашата си кола до турция  и до сега не сме пробвали.седим си и си умуваме с моя мъж Crazy и просто не можем да я преглътнем тая безумна цена от 4.50тл #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И аз си спомням. Май dil77 беше писала, че са питали изрично и са им казали, че няма проблем, но турците са ги накарали да излият тубата. ooooh!
Да така беше и аз го четох..

# 279
 Здравейте!Резервирахме полет Истанбул-Анталия,с идеята да почиваме в хотел Делфин Ботаник,единственото,което не можахме да разберем е, има ли трансфер от летището до хотела,било то безплатен или платен?Не мога да открия информация по въпроса.Виждам,че някои от Вас са вече редовни клиенти на въпросния хотел,ще съм благодарна на малко помощ или съвет.Също така дали има на близо град или забележителност,която може да се посети?Благодаря предварително!

# 280
Здравейте!Резервирахме полет Истанбул-Анталия,с идеята да почиваме в хотел Делфин Ботаник,единственото,което не можахме да разберем е, има ли трансфер от летището до хотела,било то безплатен или платен?Не мога да открия информация по въпроса.Виждам,че някои от Вас са вече редовни клиенти на въпросния хотел,ще съм благодарна на малко помощ или съвет.Също така дали има на близо град или забележителност,която може да се посети?Благодаря предварително!
Специално за Аланияь,ако летите с Атлас джет в посока  е Делфин Ботаник има трансфер след всеки полет.Безплатен е трябва да имате разпечатани билети за самолета,ще ви спрат на някоя от определените спирки и ще вземете такси,не спират на самите хотели ако ще и да минават от там,а автобуса наистина минава пред вратата на хотела ви.Дано се споразумеете с шофьора,че да ви спре.

# 281
Мимозата, точно търсих къде беше писала подробно за трансфера, паркинга, полета и т.н. и го намерих, така че ето:
 за самостоятелното пътуване със самолет

# 282
  • София
Здравейте на всички, които обичат да летуват в Турция Simple Smile.
Благодаря предварително  bouquet
Здравейте roje22, две семейства без деца бяхме в този хотел през 2008 г.  Меко казано, това беше най-ужасната ми почивка в Турция. Първо ни настаниха в едни стаи под басейна, които бяха малки, мухлясали и с развалена  канализация....Дискотеката е почти до хотела и беше много шумно до към 2-3 часа през нощта. Имаше само две хубави неща: вечерната анимация и винарната, в която сервираха много хубаво вино и имаше жива музика. За деца няма никакви забавления. В общи линии - това е:
ndimitrova, благодаря ти много Peace Хвърли ни в размисъл newsm78, а в Tripadvisor оценките са повече от добри. И е на 14 място по рейтинг от 144 хотела в Кушадасъ. Стаите под басейна в бунгалата ли бяха или в хотелската част Cry

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 08:33 от roje22

# 283
Момичета имате ли представа как вървят цените за екскурзия до Родос от Мармарис, изобщо дали има еднодневна. Четох доста неща за Родос, има забележителности които наистина искам да видя, но с 2те деца на 4 и 12 г. дали няма да им дойде малко множко да обикалят цял ден. Дали в цената на екскурзията включва и обяд?(Мин. година ходихме на такава до Памуккале и всичко беше включено в цената)

# 284
Относно тубата с бензин...
Да споделя, че съм виждала това на границата. Да, изливат ги до оградата.
Изхвърля се храна, напитки. Чупят се парфюми. Може би искат да се внесе толкова и само това, което е за лична употреба.
Не знам кога се прилагат тези мерки. Явно е и до известна доза късмет. Но не е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт