На море в Турция - тема 17

• 132 476
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Резервирах в хотел Делфин Ботаник от 1юни. Дали водата в басейните ще е достатъчно топла? А също и морето?

# 331
Момичета, мислите ли може да се намери добър хотел до 1200 лв. с ранни запсивания за 2+2, или въобще да не се заглеждам? Има много изгодни оферти, но за двама възрастни. Като включа и децата под 1500 лв. не намерих оферта до сега за хотел поне 4 зв.

# 332
  • София
И аз да се похваля официално - резервирах от края на май в IC Green Palace.  Grinning
Мисля, че е ок водата, поне 2008 г. беше в Белек.

# 333
  • Paradise
Решили сме тази година да почиваме в Мармарис, Ичмелер. Търся хотел със собствена плажна ивица и да има забавления за деца. Но колкото повече хотели разглеждам, толкова повече се обърквам. Може ли да ми препоръчате подходящ такъв.

чувала съм добри отзиви за:

http://www.profitravel.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D … %D0%B8%D1%81.html

http://www.marti.com.tr/resort_eng/altsayfa.asp?tesis_id=3&sayfa_id=12

Миналата година бяхме в http://www.grandyazicihotels.com/turban/en/index.php, който е между Мармарис и Ичмелер.

# 334
  • Berlin
А може ли да препоръчате хотел, приятен и подходящ, за 4 възрастни (над 40год.)? Simple Smile Общо взето като цена до 1500 евро всичко ни е тавана.

# 335
  • София
Резервирах в хотел Делфин Ботаник от 1юни. Дали водата в басейните ще е достатъчно топла? А също и морето?
Миналата година по същото време бяхме в съседния на Делфин /всъщност през един хотел/ Pemar beach resort. Водата в басейните беше около 26-27 градуса/страхотна/, в морето около  22-23/малко  хладна докато свикнеш/ newsm78. Но при тези разкошни басейни на хотела едва ли много ще стигате до морето за къпане Peace

# 336
Момичета, мислите ли може да се намери добър хотел до 1200 лв. с ранни запсивания за 2+2, или въобще да не се заглеждам? Има много изгодни оферти, но за двама възрастни. Като включа и децата под 1500 лв. не намерих оферта до сега за хотел поне 4 зв.
Ако уточните по кое време искате да почивате, предпочитан курорт и транспорт, ще помогнете на тези, които биха Ви помогнали.

# 337
  • София
Ако уточните по кое време искате да почивате, предпочитан курорт и транспорт, ще помогнете на тези, които биха Ви помогнали.

Лично мнение - със самолет не ми се вижда много реално newsm78 Влизат ли в тази сума летищните такси? Ако влизат е абсурд - само те са 316 евро. А и 2+2 има разлика в цените на каква възраст са децата - така е много общо. С автобус не знам, но може и да погледнете.

Olive честито Grinning Надявам се да останете доволни, защото малко се притеснявам да не би нещо да не ви хареса, а аз толкова да го хваля хотела Simple Smile.

Миналата година по същото време бяхме в съседния на Делфин /всъщност през един хотел/ Pemar beach resort. Водата в басейните беше около 26-27 градуса/страхотна/, в морето около  22-23/малко  хладна докато свикнеш/ newsm78. Но при тези разкошни басейни на хотела едва ли много ще стигате до морето за къпане Peace
Много категорично казано е това по мое мнение - зависи кой какво търси. Ние при разкошни басейни предпочитаме пред тях морето!

# 338

Лично мнение - със самолет не ми се вижда много реално newsm78 Влизат ли в тази сума летищните такси? Ако влизат е абсурд - само те са 316 евро. А и 2+2 има разлика в цените на каква възраст са децата - така е много общо. С автобус не знам, но може и да погледнете.

За съжаление и с автобус ще е много трудно да се открие добър хотел.

А може ли да препоръчате хотел, приятен и подходящ, за 4 възрастни (над 40год.)? Simple Smile Общо взето като цена до 1500 евро всичко ни е тавана.

За кои дати, с какъв транспорт и в коя част на Турция предпочитате да почивате? Този бюджет общо за четиримата ли е?

# 339
  • София
[quote author=
Миналата година по същото време бяхме в съседния на Делфин /всъщност през един хотел/ Pemar beach resort. Водата в басейните беше около 26-27 градуса/страхотна/, в морето около  22-23/малко  хладна докато свикнеш/ newsm78. Но при тези разкошни басейни на хотела едва ли много ще стигате до морето за къпане Peace
Много категорично казано е това по мое мнение - зависи кой какво търси. Ние при разкошни басейни предпочитаме пред тях морето!
[/quote]
Да, много е категорично казано, защото на басейните имаше 800 човека, а на морето 20 Peace
Като няма нищо лошо в това ти да си предпочиташ морето, което специално в тази част на Алания не е най-доброто, което човек може да види newsm78

# 340
  • в зоната на здрача
Ето една изгодна оферта..
http://bg.kolektiva.net/travel/adakule.html?a_aid=4e53546f91977

# 341
Ох, тя изгодна да, но по това време в Кушадасъ не знам. Мисля, че ни басейни, ни пързалки, ни море ... А хотела има доста стаи и вътрешния басей няма да побере всички
Иначе хотела не е лош, доволни са децата та искат дори пак там да ходим ... много са му стълбите обаче, а асансьорите са недостатъчно
Все се каня да кача снимки в общия албум... ще се опитам уикенда   

# 342
  • София
roje22 абсолютно точно, че точно там плажът не става - камък си е. Подразни ме това, че видиш ли басейните са разкошни и затова едва ли не за какво толкова ви е морето.
Но наистина всеки сам си преценява какво търси.

# 343
Решили сме тази година да почиваме в Мармарис, Ичмелер. Търся хотел със собствена плажна ивица и да има забавления за деца. Но колкото повече хотели разглеждам, толкова повече се обърквам. Може ли да ми препоръчате подходящ такъв.

Били сме в AQUA. Останахме много доволни. Стар е хотела, но беше реновиран и подържан. На първа линия, с най-зелената градина в Ичмелер, собствен плаж, храната беше супер, нямаше руснаци. Но всичко това 2008 г. Порови е в по скорошните мнения.

# 344
  • София
Наистина е много изгодна. но зависи за кого. Според мен е изгодна за Он травел, а не за тези, които я закупят. Защото, когато  презентират офертата от Он травел са спестили най-важните неща.
1. Сезона не става за море, а за спа. До 10 май на Егейско море си е пролет, а не лято.
2. Тези толкова хубаво написани дневни анимационни и вечерни шоу програми едва ли ще ги има преди началото на сезона
3. Да пътуваш 20часа на отиване и още толкова на връщане / над 2000км./ и да останеш само 5 дни едва ли е най-удачното решение.
4. Шезлонгите, матраците и плажните кърпи няма да са необходими за това време на годината. Студено е.
5. И ако този хотел и тази оферта бяха върха на сладоледа дали щяха да я пуснат през колективните сайтове. Он травел изведнъж толкова много да милеят за изстрадалия български турист.
ПС. Мнението е лично и не иска да засегне по какъвто и да е начин тези, които са платили и са харесали офертата Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 21:32 от roje22

Общи условия

Активация на акаунт