90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 996
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Sanitkata - ти толкова много си отслабнала до сега  Hug Колкото повече се приближаваш до желаното тегло, толкова по-трудно става. всеки кг. става една битка. Аз искам да сваля още 7 кг, сигурна съм, че след първите два ще е пълен war  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 481
Не съм сигурна, че правилно минах въглехидратния ден.  newsm78 Ще помоля за разбор:
 З: 1 портокал, черно кафе
О: спагети с гъби, червени печени чушки и 2 лъж. домашна лютеница
 В: 3 парчета печена тиква /размер като филийка нарязан хляб без коричките, със същата дебелина/ обаче направена с адски много захар, че бабчето така я прави; 3 милка шоко лила стикс /ония бисквитки с шоколадова обвивка, които са като пръчици/

Вода не съм пила изобщо днес.  Embarassed Ей сега ще отида да пийна няколко глътки след байгънестата вечеря.

# 482
  • София
Добре ти е менюто. Само редчето черен шоколад можеш да си хапнеш, ако не ти се е догадило от сладко  Mr. Green

# 483
  • София
Coolmummy, всичко ти е ОК. Тия Милка не ги знам, но ми звучат като нещо дребничко.  Rolling Eyes Имай предвид, че е позволено на вечеря парче торта или 3 топки сладолед, така че можеш да се ориентираш колко сладко като количество е позволено... в този случай трите ти пръчици може и малко да са.  Laughing Hug Хапвай си достатъчно сладко за вечеря във въглехидратен и накрая лентичката черен шоколад.  Peace

# 484
  • София
Coolmummy, всичко ти е ОК. Тия Милка не ги знам, но ми звучат като нещо дребничко.  Rolling Eyes Имай предвид, че е позволено на вечеря парче торта или 3 топки сладолед, така че можеш да се ориентираш колко сладко като количество е позволено... в този случай трите ти пръчици може и малко да са.  Laughing Hug Хапвай си достатъчно сладко за вечеря във въглехидратен и накрая лентичката черен шоколад.  Peace

http://proddb.kraft-hosting.net/prod_db/proddbimg/9986.png

Ето ги, Ника Wink

# 485
  • София
Знаех си, че е нещо само за единия ми зъб.  Mr. Green

# 486
Отивам да метна едно кисело млекце,та да видим утре тоя мой приятел какво ще покаже.
Ами много ми беше яденето днес наобед де,така е,ама ми е добре сега Shocked. Отдавна не съм яла хляб,а и зеленце.Само от едно ме  е страх,че ще получа криза през нощта,че имам камък в жлъчката,и какви са болки,не е истина.Ще ми яде д.... инжекция.
Ми то така става-видях дълго желаната седмица,и се освиних.
Моля ви ,никога не правете така у дома си!

# 487
Благодаря ви!  Hug Точно черен шоколад нямам у нас, затова смятам да се спра до тук за днес. А има и нещо друго- без един ред мога, но само с един няма начин да устоя.  Embarassed Имаше един период, в който приятелят ми се връщаше след полунощ от работа, носеше 2 шоколада за всеки по един, аз изяждах моя докато той е в банята и после си разделяхме и неговия. Шоколад и половина изяден след полунощ е сигурно средство за качване на много килограми за минимум време. Въобще нямам мярка.  Tired

# 488
Добър вечер
Менюто ми за днес в белтъчния ден е
закуска ябълка
обяд луканка, шпек салам и домати
вечеря кюфтета на скара със зелева салата
Идва водния ден и много ме е шубе, незнам дали ще мога да го изкарам..дори и плодов, много съм гладна след плодов

# 489
Sanitkata - ти толкова много си отслабнала до сега  Hug Колкото повече се приближаваш до желаното тегло, толкова по-трудно става. всеки кг. става една битка. Аз искам да сваля още 7 кг, сигурна съм, че след първите два ще е пълен war  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
хмхм на фона на оставащите 16-20 кг хич не са малко тия за сваляне

Пфу днеска направо се улях - дали щото си седя у дома, дали някъв апетит от МЦ то ме гони, не знам ма лоша работа

половин пакет спагети разделих го на 2 хранения за О и В със домати, гъби и лук
За Обяд добавих 20 гр кит кат и парче кекс.
За вечеря само спагети и тежко ми стана ма сега ще си отрежа и едно тъничко парче от кекса че много ми се яде сладко Sick Sick Sick Поне раничко хапнах

# 490
  • София
sanitkata, нали знаеш, че порцията спагети/макарони и т.н. е 120 гр. в суров вид.  Laughing Баш наполовина на това, което си изяла.  Laughing
А, сега прочетох, че половин пакет спагети си го разделила на двете хранения, прощавай, така е ОК.  Peace

# 491
Ника ти па акъла ми изкара  Shocked ми целия пакет е 500 гр, като гледам дори е малко по малко от половината сиреч да кажем 250 гр. Разделено на 2 хранения излиза към 125 гр - ма знам ли. И не не знаех - не гледам грамажи - храня се в рамките на нормалното, докато се заситя.

# 492
  • София
Тъй, тъй де, всичко ти е наред, аз не дочетох, че е половин пакет.  Laughing Hug Иначе порцията наистина си е баш 120 гр. - точно една пълна чиния и напълно достатъчно да се наяде човек.  Peace Hug

# 493
Мина и плодовия, а отчета е : 1лимон с топла вода, ябълка с канела и 6 парчета печена тиква пак с канела. Хайде сега един чай от майчин лист с лимон, пък да видим утре намалих ли плюса от въглехидратния. smile3508

# 494
Мен тази вечер ми е гладно, но най-вече студено. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт