90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 994
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • На топло...
Събрааааааали сме се тууууук bishop ...

smile3540  
                                                                                                                            bambam
                                                                                                                                                    afwitch
                                                                                                             newsm29  
                                                                    angel008

Айде лека, цаливки Heart Eyes!

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 23:39 от Нану

# 526
Rolling Eyes Ами сега освен да се извиня за грубия тон и да ви предложа баница с греяна ракия... Shocked
Ко чакаш, мила. Върви в куФнята една с тиква за мен Hug

Баница с греяна ракия е идеално и режимно.
Греяната ракия е режимна, нали има захар  в нея.
Идеален въглехидратен ви казвам!

Ай, лека и от мен  smile3524

# 527
Rolling Eyes Ами сега освен да се извиня за грубия тон и да ви предложа баница с греяна ракия... Shocked
Ко чакаш, мила. Върви в куФнята една с тиква за мен Hug

Баница с греяна ракия е идеално и режимно.
Греяната ракия е режимна, нали има захар  в нея.
Идеален въглехидратен ви казвам!

Ай, лека и от мен  smile3524

Ха, наздраве и от мен ...
Пък нали навсякъде в BG e код червено-о-о-о

# 528
Добро утро Simple Smile Дейзи хубава картинка Mr. Green
На вас какво ви става бе Thinking като падне мрак и полудявате hahaha все намирате за какво да се счопкате и скарате.  hahahaЗнам, че е писано за белтъците 300 пъти, но всеки си има глава на раменете и като види, че не сваля дано му дойде акъл малко!
Вчера си видях новата програма за университета и лошо ми стана, направо ужас. Айде и аз малко да помрънкам Blush Rolling Eyes

Иначе днес варива. така ми се яде сладко, че не е истина, но ще си чакам утре вечер, че през деня съм в Стара  Загора на очен лекар. Та днес ще е
з- 1 ябълка
о- варени картофи салата
в- същото може и една краставица някъде междудругото да се сложи, че ме мързи да ходя на пазар в тоя сняг за повече

# 529
 Flutter

Много забавно сте го направили тук напоследък.  newsm68

Аз съм без минусче, но и без плюс след плодовия ден. Вероятно са ми доста сушените плодове. 150 гр. сушени кайсии и шепа стафиди.
Днес започвам 4 та четворка, белтъчен ден:
з - два портокала и кафе с малко мед
о - айрян, сирене, кашкавал и моркови
в - същото

Ще обезсоля сиренето обаче.

# 530
Добро утро!

Виждам пак страсти са се вихрили...белтъчни, хлебни и тем подобни! Големи сте сладури...аз се отказах отдавна да правя забележки или да коригирам...всеки сам си преценява какво може или не може да си позволи в режима...интерпретации много, оригинала един!
Та аз да споделя наблюдението над себе си...предните 2 пъти имах минуси след въглехидрати, а плюсове след варива и белтъци....а сега е обратното. Много странна работа. Искам да подчертая че пред почивката прекалих с въглехидратите. Днес съм на плодове. Почвам с 10 сушени сливи че след въглехидрати ми е много гладно. Сега пък ми стана много сладко!
Не знам защо, но противно на всяка логика, зимното режимно хранене ми действа по-добре от лятното!
Хайде лек ден момичета...карайте си режимно деня, радвайте се минусите и не се ядосвайте на плюсовете или задържанките!

# 531
  • Sofia
Добро утро! Това пък на нищо не прилича! След вчерашното 3-часово ходене и режимно хранене, не стига че нямам минус, ми имам +400 гр. Безобразие!  #2gunfire Аз съм възмУтена и огОрчена, и обидена, и изобщо...  Crossing Arms
По повод прегрешенията - всеки или почти всеки ги прави в един или друг момент. Но не виждам смисъл да се споделят тук. Действа демотивиращо на останалите. И за какво ги споделяте? Очаквате някой да ви каже "Е, нищо, голяма работа, случва се..." и да си прочистите съвестта? Яжте и пийте каквото искате, пълнолетни сте, но не се хвалете тук с прегрешенията.  Naughty
Днес бобове:
з - мандарини
о - боб и зелева салата
в - боб и салата краставици

За утре съм намислила да сготвя нещо като гъби и тиквички с ориз, но вместо с ориз с кускус (ако не намеря арпа фиде). Дали ще стане, как мислите?  newsm78

# 532
  • Бургас
ДУ фиданки Grinning

Дейзи ,изтекоха ми лигите по тоя код ,шЪ знаиш Wink

И за ПЪЛНОЛУНИЕТО-абе дами,то е на 07.Февруари/23:55:01/,
НЕ на 31-ви-тогава е І-ва четвърт Peace
мен понеже ме ми е преференция,но пък в моята си табличка съм го отбелязала,
щот моя воден е на 08.Февруари и съм на далаверка Laughing

Не съм се мерила още/чакам си WC/амЪ вчера се поувлякох с бананите,
тЪ не очаквам чудеса на кантара Blush

Поли,аз забелязвам,че лятото "снажната"ми фиданчеста снага,
много бързо се разделя с килцата/дори и при прекаляване с количествата/,
но тогава има плааааж, море,тичане до тъмно с детето........
а сега си къта всеки грам и не ще да се разделя с него Mr. Green
От Февруари почвам Зумба с една приятелка ,та дано има раздвижване.

Днес Белтъци:
З:ябълка
О:заешка яхния+салата зеле
В:същото

Буболече,искам да имаше бутон ЛАЙК Wink,амЪ нЕма Joy

ПС.

.....
По повод прегрешенията - всеки или почти всеки ги прави в един или друг момент. Но не виждам смисъл да се споделят тук. Действа демотивиращо на останалите. И за какво ги споделяте? Очаквате някой да ви каже "Е, нищо, голяма работа, случва се..." и да си прочистите съвестта? Яжте и пийте каквото искате, пълнолетни сте, но не се хвалете тук с прегрешенията.  Naughty

Peace

# 533
  • София
Добро утро! Гледам сте купонясвали снощи- ракия, ракия и накрая вино.  Ясно защо има само 4 нови поста по това време.
Аз днес съм на въглехидратен. Обидена съм на любимия ми бобов, щото си бях напълно режимна с по купа боб и няма минус. Здраве да е аз съм пред МЦ bowuu
Днес имам торта с диаметър 8см  Mr. Green Предполагам, че детето ще омаа основната част, но да си начешам крастата. За обяд вероятно макарони с дом, сос.
Мъжа ми пък, решил да ми помогне за плодовия и ми купил оризови ядки  ooooh! Мислих, мислих, но май няма къде да ги пласирам. Пържени ми се струва, нали? Не съм яла от детството и нямам кой знае какъв спомен.

# 534
  • Sofia
И за ПЪЛНОЛУНИЕТО-абе дами,то е на 07.Февруари/23:55:01/,
НЕ на 31-ви-тогава е І-ва четвърт Peace

Не сме казали, че е пълнолуние. Знаем, че е четвърт.  Mr. Green Лунна диета се пази и в четирите фази, не само в пълнолуние.  Peace

# 535
Тая четворка я пиша дъждовна WhistlingНи минус,ни плюс,а уж бях режимна,че и вчера хапнах плодче за последно в 17ч,сиреч вечерях рано,ама здраве да е.Явно ще трябва да намаля количествата.На всичкото отгоре се разболявам.Днес ще съм на печено пиле.Хем го обичам,хем след него нямам плюс като след свинското.

# 536
И на мен тази четворка ми е дъждовна Cry Нито +,нито- Толкова ми е криво, че не ми се яде нищо Wink

# 537
  • софия
Добро утро,дами!След вчерашния въглехидратен на кантара му се откъснаха-300гр.Днес плодов з кафе и портокал ,за останалата част от деня имам банани портокали мандарини и орехи!Хубав ден! newsm51

# 538
  • Mars Hotel
Добро утро!
Какво виждам, новолуние на 07.02? Точно тогава ми се пада водния.  Party

Вчера вечерях с шопска салата с една чаша кисело мляко. Ще видим след тази четворка, в която ще намаля и количетсвата контролно, дали ще се размърда кантара.

Да се изкажа и аз, нищо че никой не ме пита Mr. Green Аз също смятам, че е глупаво да се хвалим кой и как прегрешил. И възклизания от типа "Хайде, сега убийте ме!" Ами няма кой да те убие, щом сама се прецакваш.  Peace

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 09:15 от Светлица

# 539
  • Sofia
Пълнолуние е на 07.02, не новолуние. И слава Богу!  Peace

Ейййй че било хубаво да си отпуска! Днес си взех 1 ден, че да не газя в тоя кошмар пеша с двете деца. Голям кеф да си стоиш в къщи на топло и сухо.  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт