90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 32 000
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • Cavan, Ireland
Не се приема предложението, нещо друго?

# 511
Не съм видяла, че някой видял от някой друг, че ял нещо нережимно и той ял същото.
Тъпо е, като в детската градина. Който е сериозен, ще подходи сериозно нали така?
На мен ми прави впечатление също, как се смесват белтъчини, как се ядат различни неща за обяд и вечеря, как някой пита ама коя страна на шоколада чупите, дългата лента или късата? Е, тва ме расмя с глас направо!
Мисълта ми бе, че може да се каже и с други думи, а не с пистолети.
Всъщност имам предложение към тези които смесват или ядат нережимни храни, не пишете какво сте яли. Пишете само,когато сте яли правилно.  Laughing (шегувам се, не ми пука на мен, даже ми е смешно на ква диета сте)

# 512
Другоо, нещо за ядене?  Laughing

# 513
Тъкмо щях да пиша аз какво съм яла и като видях поста на дзак и се стъписах.
Принципно си права, че тези храни и напитки не са режимни, но този тон  newsm78
Новите момичета, да си четат първа страница и да мислят какво може или не може.

Какво ѝ е на тона? Аз също мислех да пиша, но Дзак ме изпревари.

Новите момичета, ако четяха първа страница, нямаше да питат дали може кебапчета с боб и лютеница през няколко поста!!! Там е работа, че не четат, а гледат в чуждите паници. И като се насъберат 5 нережимни паници на страницата, после се чудят що за 20 дена аджеба са свалили половин кило, а пък ядат каквото и другите.

Ами, не е нормално. Ако някой с горепосочените менюта си мисли, че прави 90 дневна диета, то определно е объркал темите. Щото с тези порции, това е някой друг режим!

# 514
На мен пък ми прави впечатлени повече, не новите момичета, ми някои от старите. За смесването на белтъци говоря и яденето на различни неща за обяд и вечеря.

# 515
  • На топло...
Aйдееееее Twisted Evil!

Къде е лопатата Whistling?
И лошите, и добрите ще ви изрина, да останат само баниците Mr. Green!
За почиващите имам предвид hahaha.

"надявам се поста ми да се приеме като приятелски, мирен и доброжелателен, с уважение.."

# 516
А пък това стари-нови така да ми бърка в червата вече, чееее... думи нямам! ooooh!

Има ли правила на пресвета първа страница? Има! Кат има се спазват те, а не стар, нов, бъдещ, бивш и т.н. аааа ма ха!

# 517
Нану,  Joy Joy Joy

Просто повечето хора ги мързи да четат (ама като четат и да мислят). Това е истината. Решили да спазват диета, ма като видят колко е дълга първа страница и темите решават, че е по-лесно да прочетат последните постове и да си пльоснат питането.

Лошите в  десния ъгъл с вдигнати ръце.  newsm66
Шокираните у лево.   newsm66

# 518
  • На топло...
Ми не е честно, обаче си показа истинското лице Mr. Green!
Друго си е прочистващият огин!

# 519

В средата  Laughing ше балансираме, ту с бухалката, ту с милване (зависи от настроението), дан не стани боя   Laughing

Е, ай сега и бой, не съм искала до там да се стига, нали казах, че са прави, само малко груби. Те даже си признаха, и казаха що така. Нещо са се изнервили.

# 520
  • София
Простете, извинете, не че нещо....ама таковата, да си кажа....ако може, де! .....че днешния плодов е на път да ме довърши Mr. Green Карах го на фреш и една чушка 45 номер.
Скрит текст:
...и една коричка хляб, че гастрита ме уби Crossing Arms

Това е, малко ама от сърце Whistling
Ей, девойки, нЕма да правите кютек без мене! Къде е правдата....това е друг въпрос Laughing
Цитат
"надявам се поста ми да се приеме като приятелски, мирен и доброжелателен, с уважение.."
Ну

# 521
  • Cavan, Ireland
 Rolling Eyes Ами сега освен да се извиня за грубия тон и да ви предложа баница с греяна ракия... Shocked

# 522
Нану,  Joy  ще се пазим една друга , аз съм си точно за средата, нали съм "кантар" марка  Laughing И аз не мога да реша де да съм, то тъй съм цял живот  Laughing
Ама, най-демонстративно оставям бухалката на баба и хващам едно бяло перце!

По принцип съм ангел, ама само по принцип ...

# 523
  • София
Rolling Eyes Ами сега освен да се извиня за грубия тон и да ви предложа баница с греяна ракия... Shocked
Ко чакаш, мила. Върви в куФнята една с тиква за мен Hug

# 524
  • София
Ама, най-демонстративно оставям бухалката на баба и хващам едно бяло перце!

Ся вече мога да си паркирам метлата и да си легна в кокошата къща спокойно  hahaha

Разкошотийо, за кютека ще те викам, че ти си желЕзна  Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 23:35 от nana77

Общи условия

Активация на акаунт