90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 992
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Мен тази вечер ми е гладно, но най-вече студено. Rolling Eyes

И аз така. Сега и аз какви количества погълнах. Е, не бяха доста, но и няколко слайсчета луканка хапнах и се почувствах гузно  Confused

# 496
Приключи първия ми плодов:
З-ябълка
О-ябълка
към 16ч. 6 ореха
В-ябълка
4,5л. вода
Не знам защо, но винаги като дойде белтъчния и ми се яде само кисело мляко. Но утре ще се накарам да ям варени яйца, които изобщо не обичам.
Хубава вечер и успешен утрешен ден!   bouquet

# 497
  • Балчик-Сливен
Фиданки  Hug
И аз днес бях на плодоядене-ананас,банан,ябълка,бадеми,грейпфрут,много чай и вода,2кафета.
Утре ще видим какво съм постигнала днес!  Praynig
За утре съм приготвила пиле със спанак,вечерята ми се иска да е рибка или желиран език-мнооого го обичам!
Хайде,лека вечер на всички и утре да се похвалиииим Laughing

# 498
Такааа, днес З - грейпфрут, О - пангасиус със зеленчуци на фурна, 2 кръгчета варено цвекло, но накрая не устоях на 1 парче кашкавал; В - пак пангасиуса, салата кит. зеле, няколко хапки пушена скумрия. Утре сутринта - тренировка, ако не ме свие МЦ от болки.

# 499
Здравейте! Днес ми е 3-та четворка, въглехидратен ден.
З-ябълка
О- баница от готовите на бела (1/4)
В- спагети с доматен сос+ малко от баницата
За 10 дена дотук съм -3 килца, малко малко ми се струва, но продължавам нататък.
Лека и отслабваща вечер!  bouquet

# 500
Позволено ли е да се хапват ролца от раци? И ако са позволени в кой ден?

# 501
  • София
Позволено ли е да се хапват ролца от раци? И ако са позволени в кой ден?

Не. В тях има и царевично и пшенично нишесте. Така че не са подходящи за консумация.

# 502
благодаря заа бързия отговор Simple Smile

# 503
Здравейте фиданки Simple Smile Започнах диетата на 16.01, вече 10 дни...и мисля, че съм -1 кг, но не съм сигурна кога трябва да се тегля.Сутрин, вечер, преди или след плодов ден?Мисля, че много малко съм свалила, а съм след раждане...
Иначе днес беше белтъчен:
З-2 банана, кафе с мляко
О-омлет с малко сиренце и кашкавал ( надявам се да може)
В-салатка, 2 варени яйца, малко салам, кашкавал

Много ли е според вас? Аз в белтъчния най-много ям Sad

# 504
ОХ! След като ви прочетох 15-те страници от вчера вечерта до тази вечер се включвам да се отчета  Hug
Вчера - ВХ
З: Фреш от 2 грейпфрута
О: 3 пълнозърнести филийки с маргарин и bake rolls
В: мини-салата моркови и мини-палачинкова тортичка

Днес адски много ядох:
Фреш, 3 банана, сушени кайсии (8-9), ок. 80гр. ядки и 20гр. сушени боровинки, портокал и ябълка. Това разпределено в целия ден, естествено. Ама пак съм гладна, та дрънка, пък плодовият ми е любим по принцип, днес нещо не ми е ден. Вчера и обядът ми беше много. НО тая сутрин си бях смъкнала 500-те гр от варивата  Simple Smile

Скрит текст:
изпих снощи късно късно, към 12-1-2ч. кило и кусур греяно вино

Сега осъзнавам колко брутално съм се омазала тия 2 дни, но виното си ми е лично право!  Laughing Аз може и да съм сгафила, ама няма да мрънкам като не свалям, когато НЕ съм била режимна, все пак всеки сам си решава. Естествено, това вино е прецедент, аз максимум 1 в месеца ходя да пия, така че се ядва. Сега си фантазирам утрешното ми ядене. Дано проспя закуската  Laughing

# 505
  • Cavan, Ireland
Какви са тези баници във въглехидратен?????
Греяно вино ала бала  #2gunfire #Cussing out

Ради, това мляко в кафето сутринта какво е? Ами вечерята...три белтъка смесени, да не изнасям пак лекцията за колбасите също, има нови момичета които идват четат вашите постове и почват да правят като вас, не може ли да метнете чисто месо или яйца или млечни във белтъчен, картофи, боб или ориз във скорбялен и питка и салата във въглехидратен или пица или паста или сладко...90 дни е режима след това може да ядете баници колкото си искате... Sick

# 506
Тъкмо щях да пиша аз какво съм яла и като видях поста на дзак и се стъписах.
Принципно си права, че тези храни и напитки не са режимни, но този тон  newsm78
Новите момичета, да си четат първа страница и да мислят какво може или не може.
Аз също съм нова, но си спазвам стриктно, не се плаши за новаците. Всеки си има глава на раменете.
Плюс това блакай, си каза, че е прекалила и че няма да мрънка ако не е свалила.
Абе просто тона ти ме шокира.

Днес ядох: 2 и 1/2 ябълки, 1 купичка грозде и 50 гр бадеми. До сега ядки не си бях позволявала в предишните 2 плодови дни.
Тук прочетох че някой днес е ял руло стефани, открадвам идеята за утре!
Опс, бързам да редактирам, за да не ме застрелят и мен, няма да ям яйцето от рулото.
Аз не смесвам белтъчини и си ям еднакви обяд и вечеря в дните за белтъчини и варива.

# 507
Ама кажи им, Дзак, кажи им!!! Crossing Arms

От мен днес варива:
з - 4 малки круши
о - 2 чинии картофи на фурна, зелева салата
в - ТОЧНО половината обяд!  bowuu

# 508
  • София
Че какво й е на тона на Дзак?

Казала е това, което повечето тайно си мислят, но не смеят да го напишат, за да не дойде някой да ги скастри, че са гадни, злобни и отвратителни.

И да - ~ Extraordinary D ~ - всеки си има глава на раменете, но не си ли забелязвала колко често има написано - Аз видях, че еди кой си е ял баница/пица с кашкавал/дюнер и затова реших, че е разрешено.

# 509
Всеки е недоволен от тона на другарчето по чин.  Mr. Green

Предлагам постовете да започват с "Позволете, дали може, ако е удобно, да се включа.." и да завършват задължително с "надявавам се поста ми да се приеме като приятелски, мирен и доброжелателен, с уважение.."

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 22:45 от BubolecheMeche

Общи условия

Активация на акаунт