90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 957
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • In the shadows of my mind
Вчера след 2 големи кивита, няма да казвам какво ми се случи във wc  ooooh! Mайка ми ми каза, че кивитата имали такива способности... Ако нямате някакви такива нужди, то да ви кажа - в плодов ден не завършвайте с 2 големи кивита...

Иначе днес белтъчен ден Simple Smile закуска - банан, обяд - пилешка кавърма с месце, лук, чушки, доматки и гъбки, вечеря - все още в процес на мислене...

Успех на всички   bouquet

# 586
  • София
Вчера след 2 големи кивита, няма да казвам какво ми се случи във wc  ooooh! Mайка ми ми каза, че кивитата имали такива способности... Ако нямате някакви такива нужди, то да ви кажа - в плодов ден не завършвайте с 2 големи кивита...

Не е панацея. На мен нито кивито, нито сливите, нито крушите ми действат разхлабващо. Въпрос на организъм.

# 587
Уф, нещо не ми спори от снощи насам. От цикъла ли е, що ли, ама трудно удържам фронта. А днес съм на въглехидратен....

Между другото цикъла прави някакви опити да се появи. Надявам се, че няма да се откаже!  Wink

# 588
Sanitkata, и аз не съм от най - стриктните предвид кашата, която забърках преди 2 дни. Но вече мисля да съм желязна и само по изключителен повод да си позволя да се отклоня лекинко от режима. Но ти си свалила доста килограми до сега. Търпението му е майката!  Grinning

# 589
Ми аз съм си стриктна ако изключим смесването на белтъците - до 2 на хранене.
Абе както и да е нещо днеска съм крива и начомерена  Laughing
Плодов... утре дано имам усмивка на кантара... писна ми все 76 да виждам от не знам колко време на сам  Confused

# 590
  • София
Да, означава. Но си помисли дали си заслужава да останеш гладна заради единия шоколад. Аз поне със сладко не мога да се наям, та ако ще 2 цели торти да изям.
savina, да си призная, че до момента на всеки въглехидратен ден вечерята ми е била цял натурален шоколад. Без нищо друго  Peace Че иначе кога да ям слядко?!

# 591
Ми аз съм си стриктна ако изключим смесването на белтъците - до 2 на хранене.
Абе както и да е нещо днеска съм крива и начомерена  Laughing
Плодов... утре дано имам усмивка на кантара... писна ми все 76 да виждам от не знам колко време на сам  Confused
Моя приятелка си смесва белтъците, но си сваля доста добре. Аз само първият ден смесих 2 белтъка и след това съм била винаги стриктна, но пък не свалям толкоз. И хем и ядки не ям, а тя не ги пропуска. Май си е до организъм!

# 592
  • Sofia
Ми щом ви засища и можете да издържите ок, яжте си ги.  Laughing

Аз също свалям и когато смесвам белтъците, обаче ми става ужасно тежко, дори и малко да ям. Явно не се смилат добре като са смесени, защото после ми е тежко от обяд до другия ден. Все едно съм глътнала паве.  ooooh!

# 593
  • На топло...
Санитка, 5 кила - 5 кила! Кой ти ги дава-смъква Wink?!
Ако не беше на режим и друго можеше да е. Ни мой мрънка, че да не се върнат! Концентровай се Naughty!
Обаче тоя път си направи паузата 3 месеца, душа Hug.

Моята почивка върви страхотно ooooh!.
Все едни +2 кила боря. Май накрая ще си я изкарам и ще се метна да ги смъкна последните 4-5 за още 90 дни Tired, а мислех, че от самосебе си ще паднат. Почти година съм била 58-9 и явно се помнят добре. Ама и много стриктност трябва с правилата на почивката, тук имам грешки и трябва да ги изгладя Naughty.

Лек ден Hug!
Отивам да сготвя нещо режимно белтъчно. Ще врътна една четворчица Grinning.

# 594
  • София
Здравейте. Вчера супер режимен плодов - з - банан, о - портокал, в - фурми. Не ми се и ядеше, че се притесних за изследванията - тестостеронът ми е завишен. Иначе другите са добре, а ФСХ и ЛХ са в идеални граници и съотношение. Ще видим какво ще правим с този тестостерон. Лекарят каза, че има жени, при които е по-висок без да създава проблеми. Възможно е и да е заради хормоналното лечение, което претърпях за подтискане на естрогена. Така, че ще решаваме като се видим. Реално не мога да кажа дали имам някакъв проблем, защото никога не съм опитвала да забременявам.
Изплаках си мъката, блабодаря за търпението на тези, които прочетат целия пост.
Днес белтъци:
з-банан
о- някакво месо със салата ще е
в-пилешко бутче с доматен сос
Не съм се теглила още, чакам водния, но по дрехите усещам че като че ли килата се размърдаха...
Лек и успешен петък на всички и повече положителни емоции!

# 595
  • На топло...
Да споделя само за смесването на белтъците и си бия камшика Crazy.
Аз избягвам да смесвам, но съм установила, че специално смесени яйца и месо не ми правят проблем Peace.

# 596
Хехехе Нану - права си. Ще си изчакам аз 3 те месеца в Словения, но съм решила да си спазвам едно правило - закуска плод, каквото на обяд това и на вечеря - така ще си се храня, това са ми намеренията

# 597
 wavey
Здравейте , момичета. Чета ви много отдавна. Първа страница съм я изучила добре, така че няма да задавам чак толкова нелепи въпроси  Simple Smile. От 9.01 се опивам да я започна диетата, но поради проблемите, споменати от Облачето Хей и  Биляна се наложи и двата пъти да я прекъсна. Сега съм предприела мерки и днес ми е 4-ти плодов. Леко съм притеснена как ще протече, но не защото не мога да издържа, а защото именно на първия плодов , корема ми започваше с номерата. Имам да свалям доста, ама пусти срам , хич не ми се казва колко е това "доста"  Embarassed. Именно заради корема през целия ден пия вода , с няколко капки лимон, а и наистина потиска апетита.
Днес цял ден портокали в менюто. През плодов винаги ям само един вид плод , че като ги смеся , не знам докъде ще я докарам  Simple Smile. Предвидила съм и 2 шепи сурови бадеми.
Отчитането при вас , ще ми помогне, някак нараства отговорността.
Скрит текст:
Баници, дюнери, пържени картофи, пуканки, кестени, тикви и елда не ям. Съответно няма да задавам и въпроси, кога може и кога не  Grinning. След тази атестация, мога ли да се надява на прием във вашите редици?  Flutter
Edit : Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора.
Много сте продуктивни, момичета   bouquet. Сега отивам да дочета.

# 598
kamunyak, аз се справих вчера, като изпих две супени лъжици оцет, а после на гладно 6 хапчета въглен. Но да видим докога ще е ефекта.

# 599
  • Бургас
wavey

Скрит текст:
Баници, дюнери, пържени картофи, пуканки, кестени, тикви и елда не ям. Съответно няма да задавам и въпроси, кога може и кога не  Grinning. След тази атестация, мога ли да се надява на прием във вашите редици?  Flutter

Добре дошла и мерси,че ме накара да се ухиля Hug

Общи условия

Активация на акаунт