90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 966
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен мацки.Днес съм на варива.Ето и менюто ми за днес:
З-мандарини
О-пълнени чушки с ориз,но без кайма де.Отдавна ми се ядяха пълнени чушки
В- като обяд.
От вчерашния ден белтъчния съм нито нагоре ,нито надолу.

# 571
  • София
Няма как да се разреждат, тъй като половин час преди и след ядене не се пие вода. Simple Smile
Благодаря! Напълно ме удовлетворява отговорът.  Grinning

# 572
  • Пловдив

Я малко стимул, за който се колебае дали да посегне към греяната ракия... или там каквото беше.  Mr. Green
http://www.estilno.com/categories.php?CategoryID=14

Пожелавам на всички ви на 8-ми март да можете да облечете нещо такова.  Hug

Мерси много за линка ,ха дано до март месец стане реалност , но аз имам друга цел  Wink.

Скрит текст:

Zuz@ Не беше заяждане ,а шега ,има разлика   bouquet. Плюс това съвсем режимна шега , извинявай ако съм те обидила  Hug

# 573
След салатения ми ден съм на 0. Mr. Green

Днес ще съм на ориз със зеленчуци. bowuu

# 574
За 13 дни -5 кг - звучи ми доста добре  Mr. Green
Днес съм на бобче.

# 575
  • София
Чета ви от няколко теми и реших и аз да се запиша при вас.
Започнах режима на 11.01 и до момента за 4 четворки съм -4кг. Simple Smile
Надявам се до края да успея да си върна поне теглото от преди раждането.
Днес ден 17 белтъчен:
З банан
О яйца + зелева салата
В свинска кавърма
Лек ден на всички  Hug

# 576
Здравейте!
Аз си въртя тук едни 500гр. тая четворка, днес пак съм на + след плодовия, след прегрешението ми бях на -. Но като цяло съм смъкнала, през изминалата четворка, едни 500гр и +- още 500  Laughing Изобщо много сложно и нелогично ми се получи тези дни. И с WC започнах да се затруднявам, мисля да прибегна до парафиновото масло, на мен ми действа чудесно. Ползвала съм го 3-4 месеца почти ежедневно и не привикнах, когато реших да го спра, всичко беше наред, направо прекрасно  Crazy
Аз съм решила да се качвам на кантара всеки ден, за да разбера кои храни да избягвам, иначе и аз се инервям всяка сутрин да се тръшкам за 100гр., но си правя някакви изводи  Simple Smile
Приятен ден и си стойте вкъщи  Nature Snowman

# 577
  • UK/София

Geraldine , благодаря! Hug

Някой питаше дали диетата може да разхлабва.При мен е пагубно, не смея да изляза. ooooh!Нашата тоалетна е на втория етаж, няма да ви казвам по колко пъти на ден слизам и се качвам по стълбите.

# 578
Днес се теглих и съм +200 гр. от преди 4 дни #Cussing out. Ами сладоледената фиеста с крекери и сирене през въглехидратният ми ден си каза думата #2gunfire. И дори плодовият ден, който изкарах на 1 банан и 9 мандарини не успя да ми помогне  Sad. Но продължавам напред. Днес протеинов, който ще го изкарам на 2 кивита за закуска и за обяд и вечеря ще си хапна гъби с тиквички на тиган и пушено сирене. А дано след 4 дни видя минус на кантара. Успешен петъчен режимен ден, момичета!   bouquet

# 579
Последната 4-ка съм свалила 1.300 кг, а за 12 дни - 3.400 кг!!
Мисля, че е добре, като се има предвид колко дни още има до края.
Относно темата с рецептите за 90 д диета, погледнах я в началото и се отказах да я разглеждам. Не ми се видяха надеждни рецептите. Незнмам към края как е? 

# 580
  • София
Пак един въпрос, леко малоумен може би...
Ако довечера реша да унищожа цял натурален шоколад, това означава ли, че е редно да се въздържа от каквото и да било друго?

# 581
Някой питаше дали диетата може да разхлабва.При мен е пагубно, не смея да изляза. ooooh!Нашата тоалетна е на втория етаж, няма да ви казвам по колко пъти на ден слизам и се качвам по стълбите.

И се оплакваш! Хем си си забързала метаболизма, хем стъпала качваш и извайваш бедра и дупе  Crazy

Аз бях на фитнес и съм толкова приятно уморена, че мога само на вода да карам цял ден  Heart Eyes

# 582
  • Sofia
Пак един въпрос, леко малоумен може би...
Ако довечера реша да унищожа цял натурален шоколад, това означава ли, че е редно да се въздържа от каквото и да било друго?
Да, означава. Но си помисли дали си заслужава да останеш гладна заради единия шоколад. Аз поне със сладко не мога да се наям, та ако ще 2 цели торти да изям.

# 583
Привет и от мен,днес въглехидратен и аз като Klee ще съм на солетки за обяд ,а за вечеря спагетки,за първи път ще ми се различава обяда от вечерята,но вчера нямаше кога да си приготва нещо ,а около работата ми няма какво да си взема.Лек ден и приятен уикенд thumbsup

# 584
Здравейте,
четох до някъде, ама после се отказах  Whistling

Искрено се възхищавам на Нана и хората, които са толкова стриктни и желязни. Напоследък не съм от тях-не не ям не режимна храна и не пия алкохол, не ям след 8 часа и закусвам само плод. Но в това не се изчерпват правилата на режима. Мисля, че мотивацията ми някъде по трасето изчезна и то не точно мотивацията, ами волята.  Може би ме демотивират малкото свалени кила, но за тях пък май само аз съм си виновна - трудничко е зимата. Но това са само оправдания и залъгвания. Аз съм си поставила цел и ще я изпълня, колкото и време да ми трябва, усилия и воля Simple Smile
Та такива мити работи ми минават през кухата главица..

Общи условия

Активация на акаунт