90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 911
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Най-голямото чудо за мен, че от 09.01.2012 ( датата на започване на режима ) нямам никакви проблеми с мястото дето и президента ходи сам..

А допреди режима все с молитви и разхлабващи се оправяше работата. Дано си остане така, че си е благодат..

# 661
В едно от предните завъртания бях супер стриктна, но бях свалила само 2кг.Ако ми кажеш, че след такъв резултат, ще имаш желание да продължиш още 2м, мога само да ти кажа Евала.

Ами.. Виж Санитката. За 3 месеца - 5 кг. Ама не виждам да е спряла.
Буболечката също беше закъсала с кантара по едно време, за близо месец, ако не се лъжа. Ама се премери, нека тя ти каже колко сантиметра беше махнала от тялото си.

Аз не съм стигала още до такъв голям застой. Надявам се да имам мотивация и желание да продължа, когато се случи. А то сигурно ще се случи. Но виж, на тях можеш да им кажеш Евала.

# 662
Диваненце, но това тук не е точно разделно хранене. И да 800 калории са малко. Моя приятелка отслабва с отрицателен калориен баланс, но се движи и поема към 1500 калории, което си е ОК.
90 ДД е нещо смесено между моно диета и разделно хранене Simple Smile

Бубулече
- не виждам спамо чат. И извинявай ама наистина не разбирам - да се заформи някакъв нормален разговор, в който всичко е ок и е спамо чат. Ама иначе да седиш от страни и да се кефиш на заяжданията не е така ли ? Е тва не го разбирам честно!

# 663
  • София

Майка му не трябва да яде Naughty! Ти пък защо реши, че се налага, Бабет #Crazy?

Да, всъщност си права. И за психолозите трябва да има хляб.  Wink

# 664
В едно от предните завъртания бях супер стриктна, но бях свалила само 2кг.Ако ми кажеш, че след такъв резултат, ще имаш желание да продължиш още 2м, мога само да ти кажа Евала.

Ами.. Виж Санитката. За 3 месеца - 5 кг. Ама не виждам да е спряла.
Буболечката също беше закъсала с кантара по едно време, за близо месец, ако не се лъжа. Ама се премери, нека тя ти каже колко сантиметра беше махнала от тялото си.

Аз не съм стигала още до такъв голям застой. Надявам се да имам мотивация и желание да продължа, когато се случи. А то сигурно ще се случи. Но виж, на тях можеш да им кажеш Евала.

Въпрос на характер и на воля е.Мен не ми е достатъчно да свалям на сантиметри и да си въобразявам, че много съм свалила.На 100 кила като махна по 3 см-голям праз.

# 665
Диваненце, но това тук не е точно разделно хранене. И да 800 калории са малко. Моя приятелка отслабва с отрицателен калориен баланс, но се движи и поема към 1500 калории, което си е ОК.

Да знам, но основите му са разделно хранене. Мисълта ми беше, че в 90ДД, калорийният дефицит е дори по-малък в някои дни, в сравнение с разделното хранене.

И нещата никак няма да са добре, ако изведнъж започнеш да предлагаш на организма си малки порции с още по-малко калории...

# 666

Да знам, но основите му са разделно хранене. Мисълта ми беше, че в 90ДД, калорийният дефицит е дори по-малък в някои дни, в сравнение с разделното хранене.

Да и това е така. Аз по себе си усещам - лятото ми стигаше съвсем малко плод и никакви ядки не ядях. Сега зимата и ядки си хапвам - студено е и очевидно имаме нужда от повечко калории. Ма няма нищо де - важното е, че работи Simple Smile  Hug

# 667
Не сме всички еднакви, не може да се сравняваме.  Peace Едни от застой се мотивират, а други - обратното. Някои като се ядосат, отчаят или са тъжни се утешават и радват с храна, а други не могат залък да сложат в устата си.
И точно, защото сме различни не може да размахваме пръсти и да казваме "ами ти защо яде това, защо толкова, защо не по-малко". По-редно е всеки да опознае тялото и организма си и да се съобразява със себе си, а не с някого си.  Peace

Санитке, чета всичко /не само споровете  Wink / и трябва да ти кажа, че скоро особено поучителен и продуктивен разговор, свързан с режима, не съм засичала... Честно. Peace

Недялче, ти ли имаше нужда от бутон "харесвам" ? Аз имам нужда от "не харесвам"  Laughing  

# 668
  • На топло...
Пък николко ако не махнеш, а омахаш света и си трупнеш, не е голям прас Peace.

Капка по капка вир става, Хари.
И аз имах брутален едномесечен застой и ни сантиметри свалих, ни нищо. Накрая паднаха 2 кила, дето сега пак ги боря.
Ама знаеш ли кое е стимулът за мен? Че само да кажа "дай" и съм пак плюс 10-15. И мъжът ми пак ще ме праща да тренирам сумо наместо йога или карате Whistling.
Ей туй е.

Буболече, така е за характерите, за волята Hug. Обаче е хубаво да си споделяме кой какво го води, белким сме се размислили и сме си взаимопомогнали...

# 669
Ми явно имаме различни критерии за конструктивен и поучителен разговор Simple Smile  Peace
Заяждането на дребно и присмехулните вмъквания за мен определено не се вместват в идеята ми за подобен Wink

# 670
Алоооооуууууууууууу, кукошките, много кудкудякате.
Хората ви го намекват постоянно, не го ли разбрахте ?

# 671
  • София
На 100 кила като махна по 3 см-голям праз.
А когато точно три сантиметра не ти достигат да си закопчаеш копчето на дънките, а, а?

# 672
Аз се чувствам много добре нахранена от тази диета. Преди закусвах на крак препечени филийки, на обяд ядях сандвичи, а на вечеря - каквото съм сготвила. Сега ми е много по-разнообразно и вкусно, и най-важното е, че зная, че хранейки се, правя нещо наистина полезно за тялото си. А не както преди да ми е съвестно, че съм хапнала това или онова.

# 673
Пък николко ако не махнеш, а омахаш света и си трупнеш, не е голям прас Peace.

Капка по капка вир става, Хари.
И аз имах брутален едномесечен застой и ни сантиметри свалих, ни нищо. Накрая паднаха 2 кила, дето сега пак ги боря.
Ама знаеш ли кое е стимулът? Че само да кажа "дай" и съм пак плюс 10-15. И мъжът ми пак ще ме праща да тренирам сумо наместо йога или карате Whistling.
Ей туй е.

Нану, права си, абсолютно.Просто и на мен утехата ми е в храната.  bouquet

На 100 кила като махна по 3 см-голям праз.
А когато точно три сантиметра не ти достигат да си закопчаеш копчето на дънките, а, а?

За какви дънки говорим, има и анцузи 3XL от Илиянци! Wink Laughing

# 674
Да се прихвана за вишете спорове, понеже си говорите за грамажи за варива какво ще кажите за обяд- 200гр варен боб и зелева салата,  и ва вечеря 100гр царевица (замразена)

Общи условия

Активация на акаунт