90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 899
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Само се записвам, че искам да забравя за днешния
Скрит текст:
всичко друго, но не и
въглехидратен ден  ooooh! От ритуално самобичуване ме спасява единствено мисълта, че утре е плодов....

# 61
  • На топло...
Лорейнчето и Лоренка Hug!

Клее, ако искаш вярвай, като те прочетох ми се дорева от радост. Наистина ми беше бръкнала леля ти в душицата Blush... Само така, миличка Hug!

Звезди, авокадото и аз го ям като зеленчук на салатка (то е нещо средно, тъй че и за закуска става), и не само в белтъчен, ама отдавна не съм се сещала, а е много полезно. Нищо му няма, че е мазничко, така се спестява олио, а и мазнинките му са от хубавите Grinning.

Клави, да си здрава, усмихната и много щастлива ти желая  bouquet!

# 62
Клави честит рожден ден.Бъди жива и здрава. bdbaloni

# 63
Здравейте, момичета,

Днес опитах да започна диетата, но се провалих на вечеря.  Стана ми ясно, че не се ли запиша в темата за стимул, няма да го бъде.  Confused
Утре - ново начало и се надявам да не се поддавам на изкушенията.
Успех на всички ни!  Hug

# 64
  • София
Здравейте, момичета,

Днес опитах да започна диетата, но се провалих на вечеря.  Стана ми ясно, че не се ли запиша в темата за стимул, няма да го бъде.  Confused
Утре - ново начало и се надявам да не се поддавам на изкушенията.
Успех на всички ни!  Hug
Ринги, шЪ те следя smile3530
Няма къде да бягаш, душо Hug
Да си направиш снимки преди.....ей!

# 65
Ринги, добре дошла   bouquet. И аз се записах тук, че да не оплескам режима и после да ме срам. Имах много неуспешни опити да започвам 90дневната заради разни прегрешения.
Все забравям да питам за млечните продукти дали може да са пълномаслени или трябва да си взимам обезмаслени/полуобезмаслени.

# 66
  • София
Все забравям да питам за млечните продукти дали може да са пълномаслени или трябва да си взимам обезмаслени/полуобезмаслени.
Взимай 2% , може и 3.6....обезмаслените са с повече мазнини и нишесте от показаното на етикетите Naughty
Сирена, кашкавали.....нормални. 9лв за 380гр обезмаслен кашкавал няма да дам ooooh!

# 67
Значи спокойно мога да си купувам и нормални сирена, че иначе ми бъркат много в джоба обезмаслените!

# 68
Кажете за бананите, моля. Знам, че те са най-калорични и е добре да се ограничаваме по принцип откъм количествата. Тук така ли правим? На закуска, според правилата на 1ва страница, може по 2 плода (пише ябълки в примера). ОК ли е да ядем по 2 банана на закуска? И има ли ориентировъчни насоки относно плодовете в плодовия, пак относно такива супер калорични плодове?

# 69
Бананите предпочитам да ги оставя за плодовият ден, заради по - голямата им калоричност. Но ако нямам под ръка други плодове за закуска, хапвам 1 банан.

# 70
  • София
Кажете за бананите, моля. Знам, че те са най-калорични и е добре да се ограничаваме по принцип откъм количествата. Тук така ли правим? На закуска, според правилата на 1ва страница, може по 2 плода (пише ябълки в примера). ОК ли е да ядем по 2 банана на закуска? И има ли ориентировъчни насоки относно плодовете в плодовия, пак относно такива супер калорични плодове?
Има момичета закусват с тях, да. Аз принципно ги недолюбвам, но в плодов са ми сламката към живота. Laughing В плодов ям по 2 банана или тиква, нещо по-засищащо ми трябва Peace

# 71
Много бързо изписваме тези темички Simple Smile Момичета, да ви призная - тази вечер бяхме излязли с приятели и аз си поръчах червено вино... ама изпих сигурно 1/3 от чашата. Голямо прегрешение ли е? Аз съм чувала, че е полезно да се пие по чаша вино от време на време, но нали пък при 90ДД алкохолът е забранен... Sad Сега се чувствам много гузно  Embarassed Cry

# 72
Много бързо изписваме тези темички Simple Smile Момичета, да ви призная - тази вечер бяхме излязли с приятели и аз си поръчах червено вино... ама изпих сигурно 1/3 от чашата. Голямо прегрешение ли е? Аз съм чувала, че е полезно да се пие по чаша вино от време на време, но нали пък при 90ДД алкохолът е забранен... Sad Сега се чувствам много гузно  Embarassed Cry
Карай сега. инцидентно може да си пийнеш малко винце.  Grinning

# 73
Тинки благодаря за темата   bouquet
честит рожден ден на рожденничките! Да сте живи и здрави!
Браво на всички със взетите изпити!
Видях много снимки и съм очарована! Браво на вас, вдъхвате надежда!
Аз ям банан за закуска понякога, както днес, даже и след него много ми прегладня и ядох и 2 мандарини. Май прекалих.
О и В - задушени картофки с зелева салата!
Обичам виглехидратния, утре е и от сега точа лиги за нещо тестено и сладичко!
На първа страница прочетох, че във въглехидратния може нещо тестено, но без мая? В рецептите пък в блога има неща с мая. Та може или не? И още - тиквата не е ли във варива? Видях че някои я пишат за закуска или за плодов? Май станаха много въпросите  Grinning

# 74
Здравейте и от мен! Най-накрая ви изчетох Shocked Laughing
Клави ЧРД да си жива и здрава! Hug
отчет за днескашния ми въглехидратен:
з-1 ябълка и кафе
о-кремка и 3 бисквитки ( не стана да е солен обяд.....)
в-бисквитки BelVita и Corny шоколадово Crazy
Утре плодов с надеждата за минус Mr. Green Praynig
Лека вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт