90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 942
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
облачето хей, аз пия чай от кора на нар иначе няма излизане навън. Ще имам предвид и оцета и въглена.

Nedialka_81, наистина от доста време чета темата. Личи си нали?  Mr. Green.
Благодаря за приема.  Hug

През плодов, освен напрежението в корема, ме мъчи и студът. Горещият чай е временно решение. cold

Edit: Как се отнасяте към приема на Psilium Husk? Знам , че се използва и в двата случая на проблем с WC. Мисля, че съставът му е съвместим с диетата.
http://www.marvi.bg/husk-450-gr-1874.html

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 12:41 от kamunyak

# 601
Добрютру. Grinning

-1.200 за четворката или общо -6,7 кг до тук.

Днес започвам последна четворка преди първи воден.

Планът за ден 25,

З: 2 мандарини
О: Риба в консерва и кьопоолу
В: Яйца на очи с горчица

Преди малко зълва ми беше тук, каза, че много ми било личало, че съм отслабнала. Аз понеже разлика не мога да видя, освен числата на кантара, много добре се почувствах, като ме погали така, под лъжичката.  Joy Само къде крилца не ми поникнаха, иначе аха-аха, да хвръкна.  Mr. Green

Добре, че съм се запасила с продукти за цялата четворка, че в тоя снег хич не ми се излиза.  Mr. Green

# 602
17ти ден - Белтъчен
З: Ябълка с канела
О: 4 зелеви сърмички с телешко месо
В: ще е шопска салата, но ще добавя и малко кашкавал..

# 603
  • Балчик-Сливен
Момичета, 1.800кг. свалени за последната четворка  newsm44
Страхотно е усещането да виждаш как отслабваш!!! Просто трябва стриктно да се спазват правилата.
И аз днес съм на протеин ,чакам с нетърпение 31януари,за да видя следващият резултат от поредната четворка-искам да видя 69 и тогава мнооого ще ви се хваля  Laughing

mrancho, точно такава рокля ще е първата награда за новото ми и страхотно телце.Е,това ако не е стимул   bouquet И еднакви килца гоним с теб-по едно и също време.
savina, и твоето предложение е суперско   bouquet Къса и стилна рокля-мечта ми е,искам я !
После ще влизаме в темички от рода-откъде да си купя такава рокля, не мога да намеря S размер на този модел  Laughing кеф!
Ама,стига писахте само за манджи,пишете за рокли,за упражнения,за любов,за природа ,за всичко,което ви нахъсва и вдига настроението-там е разковничето... Joy

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 13:10 от Blue Rose

# 604
Ден 9-ти - белтъчен Simple Smile (много го обичам еййй) Grinning
З: -
О: свинско със зеле
В: същото
Днес с моя се притеглихме и резултатите са просто страхотни. Аз съм -3,5кг ( ЗА 9 ДЕНА!), моят приятел е -2,7кг (при условие, че е пил 2 вечери по 3 бири! ooooh! ) Simple Smile Доволни сме и двамата  Peace Сега чакам да стане манджичката, че да хапна и да вървя на лекции  Peace Успешен и отслабващ ден на всички!  Hug

# 605
Аз имам задачка закачка LaughingКолко приблизително като количество сирена,могат да да се ядат на едно ядене.Аз реших да се откажа от месото днес и си  метнах в гювече да се размекне малко ейдам(то тук кашкавал няма).Та отрязах си едно парче около 100гр,малко ми се видя и метнах още едно долу горе със същия размер,ама сега ме гложди дали не е много и реших да питам преди да съм седнала и да съм го изяла всичкия Laughingщот аз обикновено,каквото наглася и го омитам
И друго,забелязвам,че кожата на корема ми е поувиснала.Дали ще се оправи сама с времето или ще се наложи да си размърдам мързеливия г*з и да правя коремни преси Rolling Eyes(много мЪ мързи шЪ знаЙте Laughing)И още нещо мислех да питам ама забравих,ама и това е достатъчно. Хайде аз като Пенчо питанката днес  Joy

# 606
  • Бургас
vanessa80
аз ако ям само сирене си позволявам до 200-250гр Peace
и честно казано не съм се замисляла малко ли е ,много ли е newsm78
тЪ ще следя размислите Hug
За тумбака.........аз съм аналогичен случай Mr. Green
и с поувисналата кожа и най-вече с мързелЪт.......
То затуй се навих да почвам Зумбата,че да ми е съвестно,
че хем съм обещала на приятелка,
хем пари ще давам ...........
и така има някЪв шанс за спорт от моя страна Joy

# 607
Добрютру. Grinning

-1.200 за четворката или общо -6,7 кг до тук.

Днес започвам последна четворка преди първи воден.

Планът за ден 25,

З: 2 мандарини
О: Риба в консерва и кьопоолу
В: Яйца на очи с горчица

Преди малко зълва ми беше тук, каза, че много ми било личало, че съм отслабнала. Аз понеже разлика не мога да видя, освен числата на кантара, много добре се почувствах, като ме погали така, под лъжичката.  Joy Само къде крилца не ми поникнаха, иначе аха-аха, да хвръкна.  Mr. Green

Добре, че съм се запасила с продукти за цялата четворка, че в тоя снег хич не ми се излиза.  Mr. Green

Гаднярка  Twisted Evil Много се радвам!!!!
Имаш чудесен резултат Simple Smile А и е много приятно да ти говорят така - знам го от опит. Е по някое време става леко досадно и изнервящо, но пак си е приятно  Laughing

# 608
Весе, Недялче - няма душици сама да се оправи Simple Smile Аз съм така с краката  - в корема по-добре положението. И не харесвам коремните преси  - не помагат. По добре обща аеробика и гимнастика има много хубави програми за у дома. Нощес малък кръвоизлив имах та сега се чудя да играя ли, ама нещо ми е гузно, та ще взема да поскачам малко  Whistling а и съм забелязала че при физическо натоварване по-малко ме боли корем

# 609
  • Sofia
И друго,забелязвам,че кожата на корема ми е поувиснала.Дали ще се оправи сама с времето или ще се наложи да си размърдам мързеливия г*з и да правя коремни преси
Не искам да те отчайвам, но малко вероятно да се оправи сама. Коремните преси също няма да помогнат - те стягат мускулите, не кожата. Но пък няма лошо да ги правиш. За кожата помага плуване, сауна, масажи и качествена козметика. Но пак с леко съмнителен ефект.

# 610
Аз имам задачка закачка LaughingКолко приблизително като количество сирена,могат да да се ядат на едно ядене.Аз реших да се откажа от месото днес и си  метнах в гювече да се размекне малко ейдам(то тук кашкавал няма).Та отрязах си едно парче около 100гр,малко ми се видя и метнах още едно долу горе със същия размер,ама сега ме гложди дали не е много и реших да питам преди да съм седнала и да съм го изяла всичкия Laughingщот аз обикновено,каквото наглася и го омитам
И друго,забелязвам,че кожата на корема ми е поувиснала.Дали ще се оправи сама с времето или ще се наложи да си размърдам мързеливия г*з и да правя коремни преси Rolling Eyes(много мЪ мързи шЪ знаЙте Laughing)И още нещо мислех да питам ама забравих,ама и това е достатъчно. Хайде аз като Пенчо питанката днес  Joy

В книгата пишеше, че алтернатива на месото е 100 гр сирене.

# 611
  • София
Алтернатива за вече отпусната кожа, особено на корема, е само скалпелът. Особено след бременност. Ако има толкоз суетни, че да се подложат на такава операция де  Mr. Green

# 612
  • София
Ето ме след плодов....жива Joy
Не видях начин да се съблека как майка ме родила и да се мента на кантара, та го напарвих с дрехи Laughing Ако ми е добра математиката, към килце няма Flutter Дано!
Днес ще карам на яйца и нещо месно в мола Peace
Ванеса, в гювечето сложи и гъби, домати, чушки....количеството става добро и можеш да намалиш сиренето Peace Все пак, това са доста мазни сирена, пък 100гр няма да ме подпрат до никъде...

Бабс, има, има.. Naughty

# 613
Алтернатива за вече отпусната кожа, особено на корема, е само скалпелът. Особено след бременност. Ако има толкоз суетни, че да се подложат на такава операция де  Mr. Green
Е де,аз не казах,че виси до коленете бе,жена ShockedМоята след бременността се прибра,ама аз нали съм умна,реших да поплюскам малко,че пак да направя тумба като в 7месец бременна.

# 614
  • Бургас
Весе, Недялче - няма душици сама да се оправи Simple Smile
По добре обща аеробика и гимнастика има много хубави програми за у дома.
Златооо,поради това, че ставите ми сдават багаШа - бягам от аеробиката.......
Зумбата е танци-манци и съм навита,но времето ще покаже newsm78
Иначе едно време га бяАме млади-дискотеки/мин.2-3пъти седмично/
кафета-мафета,цигари  тн.приятни мероприятия Whistling беше лесно .......

Въххх,Хари,аз съм се поувлякла със сиренето значи Blush
нищо за напред ще си знам Peace

Дивененце,завиждам ........мноООО Hug

Общи условия

Активация на акаунт