90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 922
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • На топло...
Ем няма Grinning. Именно.

# 646
Здравейте, момичета !

Присъединявам се към отбора..
За пореден път ще се опитам да се преборя с килограмите, пък да видим. Но тук има жени с резултати, които много мотивират.

За мен ..бивша ( отдавнашна ) дюканка. Естествено неуспешна, дори не стигнала и до трета. Режимът обаче е помогнал на много. Малцина са успели да запазят теглото. Евала обаче им правя, има такива.

Има и такива, които с години са на Дюкан и това не го разбирам..но тяхна си работа, те си знаят.

Накратко, писна ми от МЕСО. В смесените дни е о.к, но само протеини..позеленявам само при мисълта.

А тук някакъв разкош. Картофи, ориз, зарзават почти всеки ден.
Мъжът я пази с мен, при него резултата е по-добър, може би защото никога не е пазил диети.
А аз все се ограничавам, все някакви диети..йо йо безкрайно..обещания ала Бриджет Джоунс всяка година.

Всичко изчетох, все още асимилирам. На режима от 09.01.2011. Досега свалени 4,5. До целта още 25.
Ако не с първия цикъл, ще повтарям докато стане.

Днес Въглехидрати :
з - 2 мандарини
о -спагети с доматен сос
в- парче ябълкова баница + лентичка черен шоколад.

Утре - плодове ( цитруси и ябълки )  и цял ден спане.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 14:23 от 热爱 Катнис 热爱

# 647
Просто Хари
Цитат
И едно теле за белтъчен обяд.Ако изядеш 300 грама за обяд и 150 грама вечеря, ще имаш да чакаш минус на 30-и февруари.
Не съм съгласна, ако само това е поетата храна, не би трябвало да има проблем. Това е възрастен човек 450 гр за целия ден разделени на 2 хранения според мен са си ок. Сиренето на 100 гр има 300 калории примерно, на 450 гр са 1350 да кажем , плюс някой заразават да ги докара до 1500 - ми нормално е за възрастен човек на диета Simple Smile

Като говорим за калории, по принцип с разделно хранене се отслабва заради калорийния дефицит (поемаме по-малко калории, отколкото изразходваме). Човешкото тяло се нуждае средно от 2000 калории на ден. За да отслабне - по-малко.

Ако предложението е 150 грама сирене на обяд и 70 на вечеря, то поетите калории ще са около 700. Айде още 100 от салата. Стават 800. Идеално за минуси и отслабване. Но това хич, ама хич не е здравословно. Достатъчен е ниският калориен прием в плодовия ден в 90ДД. В момента обаче, в който се минеш на по-големи порции или изядеш 2 парчета торта, килцата ще се върнат за отрицателно време. И след 2 месеца сме пак на диета.

Хари, ти за кой път каза, че започваш диетата?

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 14:30 от Анонимен

# 648
Слаб ми е ангела и толкоз!!!Идва ми да се самобичувам.Провалих вчера плодовия ден !!!
Прибирам се и гости у нас.Плодовете се превърнаха в крилца и салата.
Приемам критика....сега по мойте сметки продължавам днес на плодове .Поправете ме ако не съм права.Ама и аз съм една......смотана овца....ужас!!!! #2gunfire

# 649
А в 2 филиЙ хляб колко калориЙ има?  Laughing

# 650
  • София
Порционът на едно дете в детска градина за обяд е:

100 грама супа
130 грама основно ястие
100 грама плод
50 грама хляб

Или общо 380 грама храна.

Сами си направете изводите, щом това е определен порцион от всякакъв вид здравни власти за деца между 2 и 6 години, колко е нормално да изяде майка му за обяд.  Mr. Green

# 651
Диване, в момента си правя вятър на устата, белким покрай вас ми дойде музата и се хвана. Simple Smile

# 652
Не виждам много общо между градинския порцион и режима ни...  Grinning

Обаче темата си стана спамо-чат и туй то... Rolling Eyes

# 653
А в 2 филиЙ хляб колко калориЙ има?  Laughing

Ей ТУК можеш да си сметнеш.

# 654
Ох, аз определено прекалих със сиренето и кашкавала наобяд. Довечера трябва да хапна съвсем малко.

# 655
  • На топло...
В 2 филиЙ хляб калориЙ няма Naughty!

Диване, конгратулациЙ Hug! Взе ми мислите от главата.

Майка му не трябва да яде Naughty! Ти пък защо реши, че се налага, Бабет #Crazy?
На Хитър Петър магарето знаете ли го?

Хари, да не ти настине устата Mr. Green. Айде почвай де и тоз път най-сериозно Party!
Миналата година октомври те бях засякла, мисля, пак си ветрееше джуките Grinning.
Дано тоя път те видя успяла Peace!

# 656
Диване, в момента си правя вятър на устата, белким покрай вас ми дойде музата и се хвана. Simple Smile

Ти вчера беше писала всъщност. Т.е. ако те хване музата ще почнеш 5то завъртане от изходна позиция. В такъв случай си много ярък пример на горния ми пост.  Joy Е, ние от отбора на о'наниращите не планираме да се въртим тук години наред и да стоим в "изходна позиция", както и да ядем по 150 грама порция на обяд.

# 657
Вчера след киселото зеленце ,за вечеря хапнах половин кисело мляко,и кантара сутринта показа същото като вчера.Така,че съм доволна.
Днес съм на варива
З-грейпфрут
О-фасул и зелева салата
В-същото
За ходенето до ВЦ да кажа ,че нещо се обърках.Не мога да отида без чай или хапчета.Малко преди диетата пих инхуа,после Сена,сега зелен чай.Един ден си направих 2 пакетчета и пак не можах да отида.Сега 2 дни не съм пила нищо,и не съм ходила.Как се повредих така,незнам,и как ще се оправя също незнам!Лоша работа!

# 658
Аз не виждам защо аз трябва да съм пример в темата и защо моята воля или по-скоро липсата на такава по някакъв начин трябва да рефлектира на вашите резултати?

В едно от предните завъртания бях супер стриктна, но бях свалила само 2кг.Ако ми кажеш, че след такъв резултат, ще имаш желание да продължиш още 2м, мога само да ти кажа Евала.

# 659
Аз пък днес съм на варива и си спретнах страхотна картофена яхнийка с ориз   chef
Добре, че започнах този режим, че да сготвя нещо различно от мусака и пилешка супа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт