90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 910
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Да се прихвана за вишете спорове, понеже си говорите за грамажи за варива какво ще кажите за обяд- 200гр варен боб и зелева салата,  и ва вечеря 100гр царевица (замразена)

Аз ако съм изяла това за целия ден, вечерта няма да мога да заспя от глад ...

# 676
  • София
То едно на ръка, че Илиянци не е това, което беше, пък и друго, че дънки развняващ се на 54-56 р-р не е толкова трудно да се намерят, стига човек да има желание.

# 677
  • На топло...
Слънце, и аз като Лорейнската Peace.
Поне по 2-3 го умножи плюс голяма салата.

# 678
Абе само сирене ли ръфате, че 100гр. са малко? Rolling Eyes

С 50 грама колко ще се овкуси една салата? Е, не говорим да е направена от корнишонче и чери доматка. Mr. Green

# 679
на мен обяда ми е доста засищаш, зелевата салата е доста голяма  аз без салата не мога да се наям. На обяд като хапна задоволително вечер не пригладнявам. Вечерята тази ще е без салата понеже ще съм на представление на детето и ще стане много късно докато се прибера и си нося малко замразена царевица. да видим утре сутрин как шее кантара понеже след бобеца ми стана малко тежко(този боб е 200 гр. суров)

# 680
Абе само сирене ли ръфате, че 100гр. са малко? Rolling Eyes

С 50 грама колко ще се овкуси една салата? Е, не говорим да е направена от корнишонче и чери доматка. Mr. Green
С колко мислиш се овкусяват салатите в заведенията?

# 681
  • На топло...
200 грама суров боб вече друго казва Wink.

# 682
  • София
Ееееее, човек да не седне да се нагрухти! Laughing
Замених яйцата с мъфини от тиквички, та сега ми е едно теШко Rolling Eyes Довечера май на салатка ще карам...
Хари, Честит Рожден Ден, мила! Здрава и обичана бъди! Щастие, късмет и берекет!
..... и шевролетУтре ти е идеален ден за започване Flutter Накрая ще качиш снимки и дахта ще ми спре Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 15:08 от Ms.Gorgeous

# 683
УУУсетих се че трябваше да дооточня Mr. Green

# 684
Ееееее, човек да не седне да се нагрухти! Laughing
Замених яйцата с мъфини от тиквички, та сега ми е едно теШко Rolling Eyes Довечера май на салатка ще карам...
Хари, Честит Рожден Ден, мила! Здрава и обичана бъди! Щастие, късмет и берекет!
Утре ти е идеален ден за започване Flutter Накрая ще качиш снимки и дахта ще ми спре Heart Eyes

Мерси! Hug Не искам да ти спирам дахта, трябваш ми жива! Laughing Забравила си след берекет да сложиш и Шевролет! Naughty

# 685
За количестото боб - зависи.
Аз с 200 грама боб преяждам. Но моят варен боб е само боб, без вода. Т.е. 200 грама БОБ, не 150 грама вода и 50 грама боб. Като 200 грама бобена салата по-скоро.

100 грама царевица не мога да си го представя като количество, но ми се струва нехранително.

За справка, 200 грама белен боб Крина - 666 калории
100 грама замразена царевица, супер сладка Бондюел - 96 калории.

# 686
Ами не знам с колко, ако е с 50 и само треволяци отстрани, едва ли бих се нахранила.

Сега погледнах и разни рецепти от нет-а: предимно са с 150-200 гр. сирене. Как да е де -  всеки сам си знае.

# 687
Сега седя и друго си мисля... Някой като се завайка, че е гладен и все се твърди, че в тоя режим количества няма. "Ядеш докато почувстваш ситост" е едно от най-ползваните изречения по случая... За какви грамажи взехме да говорим, изобще?!  Thinking

# 688
  • На топло...
Честит Рожден ден, Хари  bouquet!
Бъди здрава, нека в новата година от живота си час по час да се усмихваш, да изпълниш едно голямо свое желание Wink и да си много щастлива Grinning!

Буболече, анджък Peace!
А говорим за грамажи, защото думата "диета" стряска и кара фиданките да си глътват езиците в началото на режима, което пък кара стомасите да залепнат за гърба Mr. Green.

# 689
Именно де. И аз това се чудя.  Кантар за храна нямам.
 Дори сега се чудих колко е точно 50 гр сирене. Mr. Green

Честит рожден ден, Просто Хари!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт