90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 913
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Сега седя и друго си мисля... Някой като се завайка, че е гладен и все се твърди, че в тоя режим количества няма. "Ядеш докато почувстваш ситост" е едно от най-ползваните изречения по случая... За какви грамажи взехме да говорим, изобще?!  Thinking
Границата до ситост и преяждане не е голяма, за мен (равносилно за мен е някоя рецепта с брашно колкото поеме ooooh!). За въглегидратен като е дадено за обяд 120гр. суров продукт мие по лесно.

# 691
Сега седя и друго си мисля... Някой като се завайка, че е гладен и все се твърди, че в тоя режим количества няма. "Ядеш докато почувстваш ситост" е едно от най-ползваните изречения по случая... За какви грамажи взехме да говорим, изобще?!  Thinking

Бе, нали на първа страница пише вечерята да е наполовина на обяда. И си мисля, ако обядваш и вечеряш едно и също - иди дойди, ще го натъманиш. Но както е в случая с боба и царевицата, 100гр царевица няма нищо общо със 100 грама боб.  newsm78 Аз, със 100 грама царевица съм умряла гладна...

На мен понеже рядко ми се случва да ям едно и също на обяд и вечеря, порции не меря. Но пък определено не се храня както преди режима - докато ме заболи корема.  Laughing Следя кога ще се почувствам сита и спирам.

Слънце, 120 грама мисля важи само за спагетите и макароните. И то в суров вид. А не е грамаж на порция.

# 692
Какво се "хвалите" с тея стрии по коремите, елате да ме видите мене....ако бяха на корема щях да ги преглътна ама те на краката чак до коленете Sick И няма махане туй чудо. Сега ако ще и 50 кила да стана нямам как да облека къса пола или панталони, освен ако не са с чорапогащник Tired
Тези дни се позагледах в огледалото и ...ми то май се нуждая повече от спорт отколкото от диета и сваляне на кила ама пусто като ме мързи Blush Решила съм в скоро време да се сдобия с кростренажор пък дано се пооправя. Имам доста целулит по краката, по дупето, корема. Увиснала кожа на корема, милия през бременността имах 120см обиколка Mr. Green Сега е около 78см, а другата кожичка виси Sick Ако имах финансова възможност определено бих се подложила и на абдоминопластика и на липосукция.....някой ден като спечеля от тотото и това може да стане Peace
След вчерашния белтъчен ден днес кантара показа 62кг, което е изчистване на плюса от предната четворка
Днес бобов ден
закуска ябълка
обяд копривен чорба и картофи на фурна
вечеря пак от копривената чорба и или ориз или картофи, че има и от двете

# 693
Днес бобов ден
закуска ябълка

Еее, за бой си ти. Казвай къде да търся коприва сега!!!  Laughing

# 694
Хари, ЧРД!
Жива, здрава, доволно слаба   bouquet
Буболече, права си за количеството. Пише си ясно - яжте докато се заситите. Аз си се придържам към това правило, пък стомахчето си знае  Peace

Бе то няма лошо да си чатим, тъкмо няма да мислим все да ядене, само ще си говорим за него  Crazy

# 695
Момичета ,срам ме е от мене си  Embarassed Embarassed EmbarassedДнес з- 1 грейпфрут
о- кисело зеле с ориз на фурна и млечнасалата #2gunfire #2gunfire #2gunfire,усетих се чак като взех да си от сервирам,направо не мога да се побера в кожата си,каква отнесена патка съм
в-малко от зелето с ориза за наказание

Квото станало,станало.Утре въглехидрати,някой да даде рецепта за тесто за постна пица.

# 696
Днес бобов ден
закуска ябълка

Еее, за бой си ти. Казвай къде да търся коприва сега!!!  Laughing
Де да знам Mr. Green При нас я продават прясна в пликче на една квартална лавка, иначе май има и сушена

# 697
  • София
ДД!
Не помърдам след варивата, кантаря се е заковал на 74.  Peace
Днес въглехидрати
ябълка и кафе с мед
пърленка и салата
кроасан, шоколадови бонбони и ред черен шоколад  Crazy

По въпроса за сиренето и кашкавала - на око си определям порцията на поне 200 гр. като винаги ги ям с едно цяло кисело мляко.  Peace

# 698
За да не стават грешки от типа " хич не се усетих", правя менюто си от предния ден. Обемът на стомаха в началото на една диета и в края ѝ е различен. Оставям организма ми сам да се регулира, но това не става с глад. Гладът е лош съветник и шушне непрекъснато за прегрешения, допълнително хвърля организма в смут и предизвиква точно обратния ефект на стрес и запазване на килограми. Ежедневното теглене помага да се ориентирам как храните ми влияят. Грамажи не меря, защото това , което е  200 грама ядене за един , за друг може да е преяждане или недохранване. Цифрите на кантара говорят най- добре.
Скрит текст:
Ще си позволя отново да повдигна въпроса за Хуск фибри. Регулира стомаха ми добре. Моля, ако някой го е ползвал да сподели как влияе на диетата. И изобщо режимен ли е?

# 699
  • до моите любими хора
Леле момичета сигурно от 2 часа се опитвам да ви изчета, ама то трудна работа. Пък и вие през това време само изписахте нови 4 страници Shocked Все си намирате за какво да спорите обаче  Laughing
Аз да се похваля от вчерашният плодов на който изкарах само с 4 ябълки си показа ефекта -1 кг.  newsm44
Днес белтъчен
З-ябълка
О- 1 пил. бутче със зеле и моркови и после малко филе Елена и луканка  Embarassed Трябваше да е без последните две, но от 4 дни ми се ядат защото са домашни и много ми харесват, а моите ще ги опропастят и няма да успея да ги опитам
В- извадила съм едно пил.филе мисля малко на тигана да го запека и със салата

# 700
  • На топло...
Камуняк, хускът е добър и е съвместим с диетата (в книгата постоянно се повтаря "фибри, та фибри" Grinning). Не забравяй да пиеш обаче много вода, за да не стане ефектът обратен Peace.

# 701
Благодаря, Нану. Аз целя обратния ефект  Confused, въпреки че преди съм ги използвала и по истинското им предназначение, но тази диета ми подейства по неочакван начин.
За сега плодовият ден минава под контрол. 2 портокала, около 30 бадема, вода 2 литра.

# 702
Мацки, нали на първа страница пише, че се яде, докато се заситиш.  Rolling Eyes Плюс това не, че нещо, ама аз докато сте го обсъждали, сигурно 300ккал съм изгорила на пътеката Rolling Eyes Rolling Eyes

# 703
  • София
Мацки, нали на първа страница пише, че се яде, докато се заситиш.  Rolling Eyes Плюс това не, че нещо, ама аз докато сте го обсъждали, сигурно 300ккал съм изгорила на пътеката Rolling Eyes Rolling Eyes
Похвално, детенце!  bouquet
А пък ние, висим тук и мъдрим грамажите Crossing Arms

# 704
  • Пловдив

Квото станало,станало.Утре въглехидрати,някой да даде рецепта за тесто за постна пица.

Мая 1\3 от кубче + 1 лъжица захар +1 лъжица сола с 1 ч. чаша топла вода размиваш да няма бучки после изсипваш към брашното добавяш още 1 ч.чаша топла вода и месиш .... после в намаслени тавички разстилаш и чакаш малко да втаса ... мажеш с лютеница и редиш гъби чушки маслини каквото ти душа иска  Wink

Общи условия

Активация на акаунт