90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 906
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Така е, и аз не меря грамчета. Но пък редовно чета 1/2 кис. мляко за вечеря, което за мен не е засищащо или 2 сварени яйца, да речем.
Днес - варива
З - грейпфрут
О - картофите на Нана, (оказа се, че съм си взела доста малко от тях, затова) 1 филийка пълнозърнест хляб, 3 шайби варено цвекло
В - пак картофите + някаква салата

# 706
Ей пак много пишете бе Whistling
Отивам да се разкрасявам аз малко,до 1 час никво изписване на темата Joy
п.с. до 5 без нещо ще гледам да е готова Blush

# 707
  • Sofia
Малееее.... кво пак пощръкляхте?  ooooh! За 2ч ви оставих - 6 стр изписахте. Нито грамажи има смисъл да мерите, нито калории. Просто яжте колкото ви е възможно по-малко, за да отслабвате повече. Но достатъчно, за да не сте непрекъснато гладни. Ако сте непрекъснато гладни ще издържите ден, два, пет и на 6ия ще провалите диетата. Организмът си има защитни механизми, които са по-силни и от най-силната воля. Не позволява да го тормозят прекалено. Доказано е, че никой не може да умре от глад доброволно.  Wink
Нана, наистина ли е такъв порциона в градините???  Shocked Аз съм питала лелите, ама все обясняват - купичка, чашка... де да им знам колко са им купичките.  ooooh! А аз се чудя мойте деца що са бесни от глад всеки път като ги взимам. В къщи ядат точно 2 пъти повече.  ooooh! Що нямам техния метаболизъм.... Ядат повече от мене, а са слаби. На обяд гледаме някаква реклама за отслабване и една леля си пъчи корема да се види колко отслабнала. Единия си заголи шкембето и се разхожда из хола и вика "Виж колко ми е голяма пупата", а то му залепнала за гърба.  ooooh! Викам си на акъла "Трай, мамо, да не ти покажа мойта пупа, че да се уплашиш"  smile3532
Изв. се за отклонението.  Mr. Green

# 708
Най -добре се регулирам от кантара, така, че утре като му се метна ще видим дали няма да има крокодилски сълзи, но г*з глава затрива. Ако можех да си контролирам количествата нямаше да съм тук newsm53

# 709
  • UK/София

Относно смятането на калориите на сирена и т.н.  Simple SmileПреди години започнах да се храня разделно по книгата на Харви Деймънд.Авторът доста пъти споменава, че калориите не се броят, важното е принципът на разделното хранене (както и в 90 дневаната диета).Основно се хранех с Хляб Бонус, пълнозърнест и кашкавал.Мразех кашкавала да го ям без хляб, ставаше ми гадно, но бях гладна.Плодовете - пресни и сушени ги ядях на корем, без ограничения, спазвах часовете.И за около 1,5г. свалих около 40кг.
 Започнах тази диета защото исках някакъв график на хранене.След хормоналните лекарства от последната бременност и други хормонални заради главоболие ми беше непосилно да вляза в час.Трябваше да изчакам да ми се изчисти организмът.Но от опит ви казвам да не се вманиачавате.Лично аз шоколади и други сладки неща не смятам да ям, но това е въпрос на личен избор.

# 710
  • Sofia
Ако можех да си контролирам количествата нямаше да съм тук newsm53

И аз това си мисля от доста време, ама се въздържам да го кажа. Чудя се на тези дето се наяждат с 1 варено яйце или 1/2 кисело мляко или 3-4 плода в плодовия.... Ако се наяждате с това, що сте тук?  newsm78

# 711
  • UK/София
Ако можех да си контролирам количествата нямаше да съм тук newsm53

И аз това си мисля от доста време, ама се въздържам да го кажа. Чудя се на тези дето се наяждат с 1 варено яйце или 1/2 кисело мляко или 3-4 плода в плодовия.... Ако се наяждате с това, що сте тук?  newsm78

Първата причина е, че някои искат да станат от 39 на 36кг., сети се, че и от една ябълка преяждат. Sunglasses
 Другата причина е, че някои без режим не могат да се контролират.Аз специално на тези с изброените от теб менюта не им вярвам, но както и да е.
 Много се смях за пупата и детето ти Laughing

# 712
  • София
Савина, едва ли някой се наяжда Peace Аз примерно, мога да кажа, че си гладувам. Когато се заситя и не съм гладна- резултати нямам. Плодовия не го и говоря... Whistling Там е борба за оцеляване. Но е факт, че на майка ми примерно, 2 варени яйца са и предостатъчни да се нахрани Peace

# 713
Аз количеството на едно хранене мога да контролирам, но броя хранения в един ден- не.  Тук се надявам да се науча на дисциплина- три пъти до определени часове и избягване на хаотичното смесване на групи. Друг е въпроса , че за 39- те си години не съм се научила и става все по- сложно с времето Thinking. До преди 3 години всичко беше наред, после какво стана... ooooh!
savina_33, много се смях за  пупата . Да се надяваме , че след няколко завъртания на режима и ние ще се хвалим с нашите пупи, а не свенливо да ги "глътваме" навътре (че и това не помага Grinning).

# 714
На мен преди режима проблема ми беше броя хранения! Затова сега с 3 на ден количествата не ме бъркат.  Peace

# 715
  • Mars Hotel
Не знам, аз лично се чувствам гладна само в плодов.
В останалите дни не умирам от глад, чуствам се добре. Може би количествата ми са големи за някого, но за мен са значително по-малки от преди.
Например снощи салатата ми беше от цяла краставица и два средни домата, плюс 3 филийки сирене, може би около 150 гр., плюс 250 гр. кисело мляко. Това си е половин кило храна, че и отгоре. Вярно, не е кой знае колко калорично, но пък засища. Нали това е целта?

# 716
  • София
На мен преди режима проблема ми беше количеството шоколад и сладки, които изяждах, както и храненето късно вечер. Навечерям се, погледам малко ТВ и се присетя, че още нещо ми се яде, и още и още...  Embarassed С времето това се променя и вече нямам навик да търся храна вечер, ето примерно за днес приключих с яденето.  Peace Също и глада ми за сладко изчезна, което е много странно, днес направо гадно ми стана от толкова шоколад на вечеря.  Mr. Green Престанах да убивам скуката и стреса с храна.
Бе общо взето моя извод е, че отслабването е в главата, не в стомаха.  Laughing

# 717
Привет от снежна Варна   Hug
Уф този сняг много ме ядосва обичам да го гледам ,ама не и да ми е ледено студено пфуууу
Сега се размечтах за една хубава и ВКУСНА салатка домати и краставици с сиренце ехххх мечти  Crossing Arms
Няколко дни го карам на белтъци само тях си редувам  Laughing За утре обаче съм си взела рициноово масло ,но още не съм много сигурна дали да го пия  Thinking Я кажете някои пил ли го е има ли много силно деиствие ?

# 718
С лунуване намалих количеството на храна, ограничих боклуците и броя хранения, ограничих боклуците. Сега последните се опивам да ги върна към 3. Че явно си прецаках метаболизма.

# 719
Момичета утре ми е ден за въглехидрати.Нали през него може да се яде сладко та да  ви питам нещо.Вие кога ядете сладкото?На обяд или вечер?И другия ми въпрос е ако ядете сладкото например вечер само сладко ли ядете или преди това си хапвате нещо друго ,а сладкото ви е като десерт?С две думи смесвате ли го сладкото с друга храна.

Общи условия

Активация на акаунт