90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 904
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
На мен преди режима проблема ми беше количеството шоколад и сладки, които изяждах, както и храненето късно вечер. Навечерям се, погледам малко ТВ и се присетя, че още нещо ми се яде, и още и още...  Embarassed С времето това се променя и вече нямам навик да търся храна вечер, ето примерно за днес приключих с яденето.  Peace Също и глада ми за сладко изчезна, което е много странно, днес направо гадно ми стана от толкова шоколад на вечеря.  Mr. Green Престанах да убивам скуката и стреса с храна.
Бе общо взето моя извод е, че отслабването е в главата, не в стомаха.  Laughing

Аз бях същата стоя пред тв-то  оп нещо сладко ,после още и още .А обикновено и стоях до 3-4 на лаптопа и познаите къде ми беше главата по това време.Защото не може да си вечерял в 20:00 и в 3 да не огладнееш пак.Ноо откакто съм на режима това го забравих като навик и съм си много добре.Сега вече виждам грешките си и как се стигна до тези килограми.Но нали казват по добре късно отколкото никога да разбереш къде си грешил  Peace

# 721
  • UK/София
За утре обаче съм си взела рициноово масло ,но още не съм много сигурна дали да го пия  Thinking Я кажете някои пил ли го е има ли много силно деиствие ?
Пила съм го, но действието му не беше никак силно.Просто нормално изхождане, но със смазка.Само на вкус дето беше отвратително.

# 722
  • Sofia
Бе общо взето моя извод е, че отслабването е в главата, не в стомаха.  Laughing

Ей това е истината. И това човек ако успее да постигне е най-добрата диета. Да мислим за храната като храна и средство за оцеляване, а не удоволствие, антидепресант, занимавка, утешител, забавлител и не знам какво още. А най-добре изобщо да не мислим за нея. Забелязала съм, че слабите хора (които са си по природа слаби) не мислят за храна. Ядат каквото им се яде и не го мислят. Имам приятелка много слаба винаги е била, чиято теория е, че ако не се тормозиш и ядеш с удоволствие не ти се лепи. Тя примерно може да обядва два чийз бургера и пържени картофи с кола, но понеже не се тормози за това, после няма нужда да вечеря и не качва. А ако след двата чийз бургера цял следобед се гризеш, драматизираш и страдаш със сигурност ще имаш нужда от шоколад за вечеря, за да потушиш страданието. Може и да е права, не знам.  newsm78 Но на мен понеже цял живот от дете непрекъснато някой ми повтаря "Спри да ядеш" вече каквото и да хапна се чувствам гузна.  Sad

Рициновото масло е с меко действие, не е силно и не предизвиква колики. Обаче навкус и консистенция е.... няма такава гадост.  Sick Опитай, ако не успееш да го изпиеш си вземи Дуфалак - също меко действие, но не е толкова гадно.

# 723
  • София
Момичета утре ми е ден за въглехидрати.Нали през него може да се яде сладко та да  ви питам нещо.Вие кога ядете сладкото?На обяд или вечер?И другия ми въпрос е ако ядете сладкото например вечер само сладко ли ядете или преди това си хапвате нещо друго ,а сладкото ви е като десерт?С две думи смесвате ли го сладкото с друга храна.
Според правилата - обяд солен, вечеря сладка, не се смесват в едно хранене в този ден. Ако не обичате сладко - вечерята също може да е солена, при всички случаи лентичката черен шоколад след вечеря е задължителна. До тук бяха правилата.  Laughing
От там нататък всеки гледам, че си интерпретира режима както намери за добре.  Peace

# 724
Никаблагодаря за бързия отговор.Да питам само проблем ли ще е ако обяда ми е сладък ,а вечерята солена,че аз много не се наяждам със сладко.Но пък само в този ден може ,та ям сладко ,но на обяд,вечер ям соленичко.

# 725
  • Sofia
Момичета да ви споделя преди години как преборих запека, който си докарах с една измислена от мен диета т.е. глад и солети и бисквити.  SadСамо незнам с диетата май няма как да се съчетае, но може и след нея да се приложи, тогава на мен един познат билкар ми я каза тази  рецепта и да чукна от тогава ни гастрит, ни запек имам - та 20 дни половин час преди хранене се пие сутрин и вечер по 1ч.л. ябълков пектин на прах и 1ч.л. мед разбъркани с малко вода като за нес -кафе и след това се долива гореща вода като за чаена чаша. Ефекта не се появява веднага, но наистина при мен е дълготраен (вече години). Тогава човечеца ми каза и че ще отслабна малко от това ама не му повярвах е наистина след 3 месеца бях - 4килца, ама аз нали все се ограничавах, та да ви кажа незнам дали от него бях свалила, но пък иначе ефекта върху мен беше страхотен.

# 726
Браво бе послушковци bowuu smile3501
Ето ви и

# 727
  • София
Никаблагодаря за бързия отговор.Да питам само проблем ли ще е ако обяда ми е сладък ,а вечерята солена,че аз много не се наяждам със сладко.Но пък само в този ден може ,та ям сладко ,но на обяд,вечер ям соленичко.

Ами както си решиш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт