Колко време бебеправихте?

• 50 406
  • 656
  •   1
Отговори
# 285
На 14,02 спрях противозачатъчните и на 01,05 моята принцеса вече беше на стартова позиция! newsm47

# 286
повече от 3 години-не съм ходила на доктор,освен обичайните прегледи...просто не бързахме и стана наистина непланувано Wink

# 287
При нас отне 3 мес. всичко бе планирано, макар че аз си мислех че ще отнеме доставреме, понеже доста години се пазехме. така бяхме решили.

# 288
  • София
5 месица и въпреки всичко стана непланирано, защото не сме спазвали никакви дни, часове и дати. просто спряхме да се пазим  Laughing

# 289
При нас минаха 6 години,като междувременно имах и един спонтанен аборт.Имам и 3 поредни неуспешни инсета,вече мислехме за инвитро, но се получи по естествен начин и сега сме много щастливи.Засега всичко протича нормално,но разбира се най- щастливи ще бъдем ,когато видим на бял свят нашето бебче,живо и здраво.

# 290
За голяма моя изненада-  на втория път.

# 291
  • София
Още на първия месец след като почнахме опити за бебеправене Grinning

# 292
11 години се надбягвах със съдбата newsm39. Чакам да ме канонизизат всеки момент bishop, временно обаче няма ли да получа от вас бонусче за кака-ветеранка?

# 293
  • Den Haag
1 месец Laughing

# 294
Не знам дали ще ми повярвате, но при нас стана веднага и аз не мога да го проумея. Нали обикновенно казват, че не ставало веднага особенно, когато много го желаеш, но аз смея да твърдя, че съм едно от изключенията на това правило.

# 295
  • Варна
Започнахме август и октомври се получи Grinning

# 296
   Първият път стана непланирано , вторият - на седмия месец , но имах спонтанен аборт и сега вече шести месец работим ,но без резултат. Надявам се скоро да стане.

# 297
  • в шоки-land
непланиран беше дребосъкът Party Grinning

# 298
ами за 2 седмици стана Simple Smile)))))))) планирано

# 299
4г ни отне първото бебе да го напарвим...Сега сме на същия хал с второто.Вече 1г 7м...

Общи условия

Активация на акаунт