Колко време бебеправихте?

• 50 406
  • 656
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Първия път - три месеца.
Втория път - 10 месеца.

# 316
И двете ми бременности бяха желани и планирани. Първия път ни отне около 10 месеца, като точно 2 месеца преди за забременея ходих на гинеколог да видя дали нещо не ми е в ред - оказа се че имам фолекулярна киста на единствения ми яйчник (втория беше отстранен при операция на киста 7-8 години по-рано). Пих хапчета, кистата изчезна и забременях още на следващия месец. Сега с втората бременност ни отне отново няколко месеца, като си бях купила тестове за овулация и гледахме да "действаме" целенасочено точно в тези дни.

# 317
От първия опит

# 318
 Никакво време,направо от първият път стана

# 319
При нас се получи от първия път!! newsm10

# 320
брей,много отличници-все от първия път Wink(ей някой да не се обиди)
При нас се случи на шестия месец,но от доктор знам че при дългогодишни партньори срок от една година е нормален за зачеване

# 321
Първия път-2 години,а втория път-изненадващо,но честно да си призная не бяхме много предпазливи.

# 322
Стана "от раз" на рождения ми ден! Решихме и го направихме!  Mr. Green Половинката се шегува, че ако е знаел че ще се получи нямало да ми купува подарък Crazy

# 323
# 324
при нас беше малко по-различно.след една неуспешна бременност,аз неисках да забременявам,но стана съвсем случаино а и мъжът  ми си искаше бебе така че,според мен ако не го плануваш става много по-бързо,докато първата беше планувана smile3522

# 325
# 326
Почти 4 години Sad.Стана,когато най-малко очаквахме. LaughingДано с второто е поне наполовина срока Whistling

# 327
Един ден!

# 328
2 месеца

# 329
Около 6-7 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт