Колко време бебеправихте?

• 50 401
  • 656
  •   1
Отговори
# 630
При нас стана непланирано!  Laughing

# 631
При мен отне няколко месеца, беше ми фикс идея, вече откачах че нестава когато искам. И когато спрях да мисля за това и в един момент след доста положителни емоции чудото стана от веднъж...

# 632
  • Пазарджик
На нас ни отне 8 месеца- но на мен ми се видяха като 2 години Simple Smile

# 633
С първото 2 месеца , с второто от раз.

# 634
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
при нас стана от първия път , даже не можах даповярвам

# 635
На третия месец забременях.

# 636
Сина ми напълно непланиран, неочакван и в неподходящ момент, с татко му се познавахме само от 3 м бях студентка на 22.................майка ми дълго ми се сърди, че ще запазя бременността, но никога, никога не съм съжалявала и не съжалявам за решението си, той е най-прекрасния и важен мъж в живота ми! А бебата, след дълго обсъждане кога точно да започнем с правенето, кога ще е подходящия момент, поне 4 г го мъдрихме, с първия опит и стана, надявах се на по-дълго бебе-правене Wink мислех, че ми е минала овулацията, беше вече 17-18 ден след цикъл............писана била на 24 05 2002 около 4 сутринта сме я спретнали  Flutter В деня в който се запознахме 4 г по-рано Joy

# 637
  • София
7 месеца, на осмия забременях.

# 638
Първия път стана от раз  Peace
После имах спонтанен аборт, пазих се 6 месеца и забременях на 7-мия месец, след като подновихме бебеправенето  Simple Smile

# 639
  • Пловдив
Първият път беше непланирано и абсолютна изненада, но най-сладката в живота ми. Сега съм отново бременна, този път планирана, но изискваше малко повече усилия - стана на 4-я месец  Wink

# 640
  • София
Стана на четвъртия месец Heart Eyes

# 641
Ние още го правим нашето бебе, но са минали само 2 неуспешни месеца. Когато резултата е на лице ще споделя с вас колко време ни отне.

# 642
Нашето бебонче стана още с първия път! EmbarassedЩастлива бях когато голямото ми желание  baby_neutral на мен и съпруга ми се получи от раз!  Party

# 643
Стана непланирано  Blush

# 644
И първия и втория път отне доста време.Първото 6 месеца,второто цели две години.При това сме абсолютно здрави ,нормални млади хора.Но колкото повече го искаш,толкова напук то пък не идва baby_neutral.Сега втория път се получи точно тогава когато трябваше да се връщам в България и имах толкова много проекти наум че изобщо не ми беше до бременэне,а то цак Whistling,взе че стана.От голямо значение е емоционалния фактор,мисля.

Общи условия

Активация на акаунт