Холандска тема - 39

• 37 941
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Мерси за разясняването Simple Smile. А, без багаж не дават ли поне 10 кила ръчен?

Четох в новините за прица. Тъжно е, без значение на кой се е случило. Все ми става мъчно от такива известия. Чудо няма да стане. Макар и да могат да си позволят най-добрите доктори.

Ето, на моя "принц" ми иде да му откъсна ушичките дето ги запушва да не ме слуша като се карам, че е пак непоносим тая седмица.  Twisted Evil Но като чуя такива неща и си викам "ейййй, Лепри, моли се да са живи и здрави пък другото ще се оправи!"

# 331
  • Nederland
Маги, да, 10 кг. е ръчния при Уиз Еър.

Но те наистина вече се уляха и не са нискотарифна комапния.
И аз се присъединявам към търсещите приемлив вариант за транспорт до Варна! Grinning
Все се надявам сега като ремонтират летището и да има и някои нови полети. Например Ротердам - Варна Laughing Ето има доста желаещи.
Аз честно казано не гледам цени в момента, на варианта на Звезди съм минала и ще чакам последния момент. И без това още не сме решили кога да пътуваме, а и не зная още брат ми кога ще се върне от рейс.

Много тъжно за принц Фрисо Sad

# 332
kate.t, цената на багаж до София вече е 40 евро. Копирам от билета си:

Тип на услуга      Описание           Сума
BAG                      Такса за багаж     80.00 EUR

Shocked ,само преди 2 седмици  купих билет на мъжа ми от Буве,добре,че не го отложих купуването,че той се туткаше,кога точно да пътувал  Crazy а стига бе,таксата багаж ако е 40 евро,то самия билет е по-евтин  ooooh!

Маги,не смея да ти отговоря  hahaha,преди 2 седмици ,даваха....

всичките ми страхове,независимо от какво естество са,са свързани най-вече с детето ми  Confused

някакси ми е обаче неловко от толкова много снимки и публикации в пресата....не мога да се изразя точно,но това е толкова лична трагедия,какво им е било нужно на журналистите да снимат лицата на кралското семейство в толкова близък план/за снимките в телеграф,говоря/

# 333
kate.t,  Joy
кой да се сети да потърси само от България еър. Flutter

Мда, намерих за 600 евро, за датите, които ми трябват! Party Party Party

# 334
Разпитвам така подробно, че съм се замислила дали да не се прежаля за през Brussel Charleroi с едно преспиване при свеки. Нали вече и на малкия билет цял трябва да взимам и преглътнах голям камък за майската ваканция. Някакви колосални суми  Twisted Evil, а с уиза оттам излиза 300 е за трима ни.  newsm78

Кате, освен и аз да се не чудА като мъж ти, ми да действам.  Mr. Green
Пък в самолета не вярвам да се не смилят и да ни направят място един до друг...иначе ще им го оставя да им пищи на главата цял полет и сами ще ми го предложат.  :lol
И аз си мислех същото за снимките. Sad

Тони, сега светнах, че май няма да се вместим в ръчния багаж. Бреей, тая година ми се вижда голямо приключение билетите.

Браво Звезди!  Peace

# 335
kate.t, позна Grinning За да не спамя излишно, не съм копирала цялостно билетът, но сега ще го направя. Присъединявам се към групата, които търсят директни полети до Варна Grinning

Подробности за плащане

Тип на услуга         Описание                    Сума
Base fare         Цена на билета            31.17 EUR
TAX 3                 Държавен данък    12.00 EUR
TAX 4                 Летищна такса            16.81 EUR

Тип на услуга          Описание                   Сума
BAG                  Такса за багаж           80.00 EUR
DP                         Такса за резервация     8.00 EUR

Обща сума
                                                    147.98 EUR

Изразявам и аз своето съчувствие по повод инцидентът с принц Фрисо. Една размножена в послание надежда си е направо обещание за чудо и вярвам, защото понякога чудото се случва. Ама само понякога...

# 336
Мда, и бебешките билети до 2 години са 25 евро на посока. Спомням си, че  моя билет беше по-евтин от на децата. Остава и за тях да въведат летищни такси.  Laughing
Та Звезди, на теб малкия ще ти излезе 100 евро до Варна с 4 бебешки билета.  Crazy
Маги, дават още, но ако си с малко дете може ли да мъкнеш 10 -20 кг ръчен (примерно и на детето). Принуден си да си купиш допълнително. Много често са голями цигании с мерене и вадене на багаж от чанта в чанта на летището, да не описвам, че почвам да се нервя.

За съжаление цената да си известен понякога е доста горчива.  Confused

# 337
Маги, дават още, но ако си с малко дете може ли да мъкнеш 10 -20 кг ръчен (примерно и на детето). Принуден си да си купиш допълнително. Много често са голями цигании с мерене и вадене на багаж от чанта в чанта на летището, да не описвам, че почвам да се нервя.
Ох, не! Не става. И аз това се сетих кое по-напред да нося?  Thinking Освен, ако Томаз не рече сам да си носи чантата.  Mr. Green И ваденето няма да преживея. Ясно, само с ръчен не е опция.

# 338
Ваденето е основно от багажа на мургави събратя и чудене в на кой чантата да се мушне.  Mr. Green  Всеки път!

# 339
  • Holland
Звезди непременно ще пиша ако намеря нещо по-евтино в Германия.

Ние се отказахме от Уизеър, май ще летим с Луфтханза- поне сме го изпитали а и е по-сигурно.

Чудя се обаче трябва ли да платим допълнителна такса за количката (не е бъги, по-голяма е) и дали ще ни разрешат да я вземем в самолета или трябва да е с багажа ни?
Това трябва да разуча.
Ние май повечето наистина ще се окажем варненки, можем да си направим една среща ако се засечем във Варна ! Ще е страхотно да се видим на живо. Grinning

Що се отнася до принца ще е наистина цяло чудо ако излезе от кома и се възстанови. Praynig Все пак надеждата умира последна .
Дано всичко завърши благополучно .

На 4-ти април тук във Венло ще откриват Флориада - 2012.
 Казват че официалното откриване ще се извърши от кралицата.
 Дано дотогава има подобрение във състоянието на принца. Представям си колко е тежко на близките му - да продължават да живеят така сякаш нищо не се е случило. Cry

# 340
Я каква голяма група се заформи за Варна, що да не си наемем самолет  Joy
Хубава ваканция на всички,дано да имаме приятно време   bouquet

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 21:53 от kate.t

# 341
Хихи,наистина сме 80% варненки.
Ние още не сме направили план за лятото.На мен нещо не ми се ходи към Бг.Има вариант да отидем към Испанско и там да наемем някоя голяма вила с баща ми,брят ми ,снахи,мащехи и т.н.Мъжо от сега точи зъби за зимната ваканция...но идея нямам дали ще пуснат пак Елисе преди Коледа  newsm78
Аз днес си получих писмото от натурализаци,сега чакам да ме извикат на церенонията и ставам холандска "крава" Joy hahaha Joy
И нещо грипчето се пробва да ме хваща...дано пак ми се размине Praynig
А да..и пак ще ставам брюнетка .Днес си постригах значително косата..ужасен пършел бе станала.Не мога да е понасям.За втори път се изрусявам и за втори път се убеждавам,че съм направила огромна грешка.Ама карай малко разнообразих.Само жално за хубавата ми коса  Cry
Приятен уикенд и ваканция другата седмица  Hug

# 342
Мопси, уиз ги отписах от раз. Mr. Green

Засега съм си избрала Бг еър, дано имам хубави преживявания с тях. Flutter

# 343
  • Holland
Кате това е супер идея, един малък ейрбъс ще ни побере всички варненки. Laughing Колко му е. Hug

Меги идеята е супер - Испания + близките роднини - ами какво повече ти трябва. Peace

За косата не съжалявай, сега ще се възстанови и ще порасне по-бързо.Може да си вземеш някакви масла за изтощена коса . Аз използвах едно индийско олио за коса - страхотно ми помогна.

И аз преди си изсветлявах моята и после съжалявах. Цвета ми стоеше добре, но косата ми така се изтощаваше - направо стоеше като изкуствена, толкова суха беше. Close
 Затова вече използвам безамонячната на Schwarzkopf - много съм доволна. Е не я изсветлявам, просто вземам два, три нюанса по-светла от моята естествена коса и стоя към 1 час за да хване.

Звезди пътувала съм с БГ еър един път до Лондон. Самолетът беше голям и удобен, няма да съжаляваш.

# 344
Rita,то хубаво безамоня4на...ама с тези побелели коси,трудна работа с покриването Mr. Green.Аз и затова се изсветлих,4е да не се забелязват много корените.А с тъмна коса най съм се харесвала ...абе ще порасне пак някой ден  Laughing
Звезди и на нас са ни супер големи бага??ите.До сега все пътуваме с 3  куфара 2 4анти ръ4ен-към 80 кила има- hahaha 3 дами сме...но планувам да вкараме 4етвърти куфар при следващата ваканция  JoyЕлисе ве4е е достатъ4но голяма да тегли единият  Laughing
Ваденето е основно от багажа на мургави събратя и чудене в на кой чантата да се мушне.  Mr. Green  Всеки път!

Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт