LA REDOUTE.FR - 211 - Трета седмица от Намалението! 25.01 - 31.01.2012

• 49 484
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Моля спешно за отговор - какво да правя, начисли ми доставка 6,95 с кода 20/29, а я намаше като плащах с пейпал. Hug Какво да правя?

# 526
Моля спешно за отговор - какво да правя, начисли ми доставка 6,95 с кода 20/29, а я намаше като плащах с пейпал. Hug

Каква е сумата в имейла, който си получила от ПП?

# 527
Сумата е без доставката, проверих.  bouquet Значи е наред така, нама да вземат 6,95, нали?

# 528
  • на морето
Сумата е без доставката, проверих.  bouquet Значи е наред така, нама да вземат 6,95, нали?
Няма-споко Peace

# 529
Току що получих трите си пратки от това намаление наведнъж. За съжаление радостта ми беше кратка! Едната пратка съдържаше пет чифта маратонки - по два чифта за двамата ми сина и балеринките Пума за мен, след отварянето й разбрах ,че липсва единият чифт / Мъжките адидас за 14,97евро /. Във фактурата всичко е наред т.е всичките пет чифта са изпратени. При по -внимателен оглед мъжът ми откри разрез в плика от вътрешната страна - трите плика бяха залепени заедно като една пратка и разреза се пада от вътрешната страна към средния пакет. Сега от кого да си търся парите  или маратонките като не знам кога са изчезнали? Не съм проверила пакетите при Еконта , първо защото за 4 години пазаруване никога не ми се е случвало и второ защото бяха три големи пратки как да ги разхвърлям в офиса на еконта и да ги проверявам! В шок съм - дайте идеи!

# 530
Току що получих трите си пратки от това намаление наведнъж. За съжаление радостта ми беше кратка! Едната пратка съдържаше пет чифта маратонки - по два чифта за двамата ми сина и балеринките Пума за мен, след отварянето й разбрах ,че липсва единият чифт / Мъжките адидас за 14,97евро /. Във фактурата всичко е наред т.е всичките пет чифта са изпратени. При по -внимателен оглед мъжът ми откри разрез в плика от вътрешната страна - трите плика бяха залепени заедно като една пратка и разреза се пада от вътрешната страна към средния пакет. Сега от кого да си търся парите  или маратонките като не знам кога са изчезнали? Не съм проверила пакетите при Еконта , първо защото за 4 години пазаруване никога не ми се е случвало и второ защото бяха три големи пратки как да ги разхвърлям в офиса на еконта и да ги проверявам! В шок съм - дайте идеи!

Като кг не може ли да се засече???

# 531

Кой е превозвача?

# 532
  • МИНДЕРА
Да споделя ,четейки горния пост....Моите маратонки пък  бяха обувани и мерени имаше следи по подметката и на двата...СД...Странна работа.Ужас Shocked

# 533
Използвах франсето.бг ! Ами ще претегля останалите четири чифта , но като знам как има разлики в първоначалното тегло и после при получаване не знам дали ще установя нещо с точност!

# 534
Да споделя ,четейки горния пост....Моите маратонки пък  бяха обувани и мерени имаше следи по подметката и на двата...СД...Странна работа.Ужас Shocked
Не се учудвам - преди години момичетата пишеха, че им изчезват неща от пакетите, когато се получаваха чрез пощата, но аз лично не съм имала проблеми.
Като се има предвид, че бележката, на която пише какво има в пакета, е достъпна от външната страна на пакета, напълно е възможно някой да е решил да ги пробва, но да ги вземе, вече е друга работа.

# 535
  • Варна
Въпросът е кой го прави?
Днес вече споделих, че единия от пакетите ми беше отворен, не липсваше нищо.
дали франсето са ми го пратили така отворен или някъде в Еконт се пипа? Thinking

# 536
И аз това се питам, сега претеглих останалите маратонки , излиза тегло 2,750 кг. а ми е фактурирано тегло 3,536кг. И отново объркване - този пакет беше на името на мъжа ми , така е записана доставката до френски адрес, така е подадена заявката до франсето , но дойде заедно с две други пратки на мое име , опаковани заедно , заедно са ми и таксувани. Така като се замисля ще пия една студена вода - по тегло при франсето всичко е било ок, в Еконта не съм си проверила пратката и предполагам не мога да имам претенции. Ужас! Намалението е толкова мижаво , а сега с този фал просто ми се отщя пазаруването!!!

# 537
Използвах франсето.бг ! Ами ще претегля останалите четири чифта , но като знам как има разлики в първоначалното тегло и после при получаване не знам дали ще установя нещо с точност!

Еконт не ми се вярва да са. Пиши на превозвача, ако имаш възможност направи снимки на срязания плик. Те знаят служителите, които са направили курса и ще си направят вътрешно разследване. Ако те уверят, че проблема не е при тях пиши на Ларедут, но ми звучи като изцяло българска работа  Tired

# 538
на мен са ми липсвали 2 пъти неща от БГ пощите. Но бяха по 1 евро и го преглътнах макар и трудно.
Може да се пробваш да пишеш на Ларедут, че едните маратонки липсват. (без да споменаваш че е късан и отварян пакета, защото няма да ти да дадат нищо) Миналата година върнаха на някои пари. Пишеш че всичко е описано по фактурата, но в действителност едните ги няма. Може пък и да ти върнат парите, макар че съм сигурна този път проблем да не е в тях  Sick

# 539
Взех моите неща, всичко си беше наред, нямах липсващи артикули.Та ето това са:

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-dentelle.aspx?productid=32 … 1&secintref=0 - умишлено поръчах +1 номер, защото мислех, че ще ми е тясна в ръцете, но съм сгрешила, отговаря си блузата, не е лоша.

http://www.laredoute.fr/vente-jean-skinny-imprime.aspx?productid … 1&secintref=0 - стават ми, 38 р-р, но са по-дълбоки от очакваното, освен това принта е различен.

http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-motard.aspx?productid=32 … 2&secintref=0 - добре са ми, но и тези са много дълбоки, стигат ми до пъпа почти.

http://www.laredoute.fr/vente-jupe-a-volants.aspx?productid=3242 … 1&secintref=0 - сладка е, но да видим как ще се глади, че дантелите са много намачкани. Аз много се наелектрезирам от изкуствени материи и ми залепна веднага по краката, удари мен ток , докато я вадех от плика.  Laughing

Болерото от 1 евро, виолетово, хубавко е, но както казаха е много късо.

http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-rond.aspx?productid=32420 … 1&secintref=5 - 38/40, черна, тъничка, но приятна на пипане, леко е ''хлъзгава''.

http://www.laredoute.fr/vente-gilet-court-ado-fille.aspx?product … 6&secintref=0 - 168, въпреки че съм 172, ръкавите са ми леко дълги, но като се наберат не личи, хубава е, но много трудно се откопчава, копчетата са малки и широки, а дупките - тесни. Цветът е pourpre, но е по-светъл от на картинката.

http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-uni-ou-a-pois.aspx?produc … 5&secintref=0 - 38/40, отговаря, пак е приятна на пипане, същата материя като черната с 3/4 ръкав, но отново много трудно се откопчава и закопчава.

http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-manches-courtes-enfant-fi … 5&secintref=0 - хубава е, ама ми се вижда леко на топчета newsm78 + синьото е по-различно, леко лилавее даже.

Чантичката от 3,50Е, цвят каки, майка много я хареса, не ми пречи , че е с къса дръжка, ще я измисля, без това не нося дамски чанти на рамото.

+ едно палтенце, което не мога да намеря в сайта, беше 10Е, после 7Е, късо с копчета отпред. Синьо взех , 42 р-р, доста е измачкано и мирише леко неприятно, иначе е готино, но тънко, не става за студено време изобщо.

Получих и онези бурканчета, има бели лъжички, но и някакви черни подложки, които миришат на масло и цапат доста. За какво са те?

Общи условия

Активация на акаунт