Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 72

• 60 755
  • 749
  •   1
Отговори
# 405

zlatinag, а за теб малко руса тръпка:

Скрит текст:

# 406
  • Пловдив
момичета колко серии е целия филм,имаме ли още да гледаме, не ми се иска да свършва...
Не знаем точно,все още се снима филма  Peace

# 407
Аз от мерак лятото го изгледах целият и бая си поплаках накрая  Cry Ама няма да ви разказвам ,гледайте го,много е хубав филма  Peace
Ех, ех, толкова много се надявах на щастлив край за Нарин  Cry

# 408
  • Пловдив

zlatinag, а за теб малко руса тръпка:

Скрит текст:

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ваййййй,ама ти си направо за почерпка,бе джанъм  Hug Чакам с нетърпение в края да преведат какво точно му пише на коремчето  Wink,че той го казва накрая .

Скрит текст:

# 409
Айде от мен поздрав за всички  Hug

zlatina, ето в по-близък план  Blush

Скрит текст:

# 410
Зори ,ще разболееш на Злати слабостта....облечи го момчето,аааа....

# 411
  • Пловдив
Цитат
Краят на Облака също не е хубав(за мен беше много необяснимо защо свършва така,ама режисьорско виждане  Sad) ,но самият сериал е върховен,горещо го препоръчвам  Peace Русичкият Енгин е моята тръпка от лятото  Wink

Не е ли ?  Cry Cry Cry

На Злати не и харесва - за мен краят е такъв какъвто са го написали. И хубаво и тъжно..

# 412
Цитат
Краят на Облака също не е хубав(за мен беше много необяснимо защо свършва така,ама режисьорско виждане  Sad) ,но самият сериал е върховен,горещо го препоръчвам  Peace Русичкият Енгин е моята тръпка от лятото  Wink

Не е ли ?  Cry Cry Cry

На Злати не и харесва - за мен краят е такъв какъвто са го написали. И хубаво и тъжно..
Значи за мен има надежда...  Hug sofia, няма няма, пък и той сам се е разсъблякъл  Grinning, аз само документирам  baby_neutral Grinning

# 413
  • Пловдив
Зорничка  Hug,благодаря за поздравчето и за коремчето  Embarassed Ако знаеш колко пъти съм се дзверила на това коремче да прочета,ама все още не съм наясно какво точно пише  Laughing Има го даже на клипче,как си вдига блузката  Wink  Joy

Моята любима песничка от филма е тази

Марианче,така е,ама можеше и да я прескочи,нали  Wink

# 414
Zlati, и за мен тази песен е направо ... много ме вдъхновява  Hug иначе и на мен ми е интересно какво значи написаното  Wink

# 415
  • Пловдив

Марианче,така е,ама можеше и да я прескочи,нали  Wink

Можеше. Филма е страхотен - двамата Енгиновци също. И актьорският екип също е много добър. А посланията - за нас жените ....нямам думи.

# 416
  • Варна

Пожелавам ви пеперудени сънища! Hug

# 417
Здравейте и от мен за първи път съм в темата ама да ви кажа не съм добре аз днес сутринта до сега съм гледла без прекъсване филма  Laughing Много ме грабна снощи и просто не можах да се стърпя стигнах до 31 серия е няма такъв филм много ми харесва.А от цялото гледане разбрах че съм влюбена в Керим  Embarassed уникален мъж идеален аааааааххх  Laughing Утре пак ще пиша че е време малко и да поспя  Peace

# 418
Не се тревожи от признанието си  Laughing
Щом и моят мъж каза че се е " влюбил " в Керим  Joy Joy Joy  hahaha Това след моето признание ,че с удоволствие бих му изневерила с наш Керимчо  Embarassed newsm43
Да не ме бият сега и останалите фенки  Mr. Green Hug

# 419
  • Пловдив

Добро утро с най-хубавата усмивка и да пием кафе в приятна компания.

Общи условия

Активация на акаунт