Звездни компромати-127

• 58 649
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Да изкоментирам и аз скандала Мая-Венета: за разлика от повечето коментари тук, не видях Венета да се държи чаааак толкова зле. За мен Мая се държа супер детински и зачекваше и зачекваше темата за мъжленцето и! Чудно ми е, за какво се сърди на Венета!? Тя и Венета и го каза няколко пъти. Освен това Крум да е мислил преди да даде интервюто. Отива, говори, после: кой ми с.а в гащите!!!
На същото мнение съм. Вярно,че Венета си е проклетия,но и Мая все се опитваше да завърти темата в тая посока. Според мен не става за водеща. Тя и Вихра каза, че Мая е ко водеща
Аз останах с впечатление, че Венета започна темата.
Не, Мая доста неумело наклоняваше темата все натам.

# 541
# 542
# 543
  • където ми харесва
Извинявам се, че навлизам така в темата, но понеже не съм гледала станция Нова вчера, може ли някой на две-три, да обясни за какво иде реч (Мая-Венета-Крум)?

# 544
  • На земята, която е всъщност звезда.
Дим Дуков е на командно дишане след три операции:

http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/dim_dukov_na_ko … aciya-132449.html

Стискам му палци да се пребори за живота си!  Praynig

Адел, преди време жълти медии са пуснали слух, че бащата на Савов е убил майка му и след това се е самоубил. Предполагам, че за това го е разпитвала Венета. По- късно Крум е опровергал слуха в Шоуто на Слави, като е показал смъртните актове на родителите си, от където било видно, че баща му е починал доста преди майка му. Абе, неприятна история! 

# 545
Вярно, много отвратителен слух, но и на мен ще ми е интересно някой, ако разкаже, какво точно е казал Крум при Венета. Личеше си, че Мая е много разстроена. Обаче пък Крум знае при кого отива на интервю, възрастен човек е. Трябвало е да си прецени какво казва и къде да замълчи, още повече, че е от тв гилдията и тези неща трябва да са му ясни.

# 546
Може линк с предаването, в което са Крум и Венета. Какво толкова е казал той?

# 547
То голямо превземане беше. Венета не спря да прави комплименти и отправя пожелания на Жени. Чак на мен ми стана неудобно, заради Мая. Само да поясня, че не я харесвам, не става за водеща, но все пак е неприятно когато някой се отнася с теб, като част от интериора. Дано Мая си намери подходящо за нея поприще.

# 548
# 549

Много ми е красива Миранда  Heart Eyes И бебе Флин е страхотен  Crazy

# 550
  • София
Гъстите вежди отново на мода
Няколко много хубави снимки има.

# 551
# 552
  • София
Снимките с Кремена са от откриването на Библиотеката, нали?

Опра ще е кръстница на Блу Айви

# 553
 Мисля, да, от 19 януари.
А за веждите, аз много харесвам плътни вежди, моите са, но все ми ги изтъняват козметичките и бяха позагубили формата си. Но заради тази турска актриса, която играеше Бихтер ( не крия , че съм гледала епизоди от сериала Grinning)се навих отново да им върна по близо до естествената форма, но явно ще трябва да си ги оформям сама:)

# 554

Общи условия

Активация на акаунт