Звездни компромати-127

• 58 710
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
 Много хубави вежди има Ирина  / това е първото, което гледам в лицето на жените Grinning/ Устата и нещо уголемена ми се вижда.

# 556
  • Бургас
Много хубави вежди има Ирина  / това е първото, което гледам в лицето на жените Grinning/ Устата и нещо уголемена ми се вижда.
Да и на мен ,особено горната устна.

# 557
Много хубави вежди има Ирина  / това е първото, което гледам в лицето на жените Grinning/ Устата и нещо уголемена ми се вижда.

A, на мен именно веждите й ми вадят очите. Не на всички отиват такива вежди, а на нея определено не й подхождат(мое мнение).

Опа  Blush Помислих, че говорите за Милянкова.

Нищо, няма да си трия мнението де. И да, устата й(И. Шаик) изглежда пипана.

# 558
Като говорите за вежди, скоро гледах един филм (Abduction) и през цялото време си мислех как те загрозяват главната героиня.

http://www.themarysue.com/wp-content/uploads/2012/01/LilyCollins.jpg

# 559
Като говорите за вежди, скоро гледах един филм (Abduction) и през цялото време си мислех как те загрозяват главната героиня.

http://www.themarysue.com/wp-content/uploads/2012/01/LilyCollins.jpg

#Shocked

# 560
  • In The Middle Of Nowhere
А на мен пък точно в този филм Лили Колинс не ми изглеждаше толкова веждеста, за разлика обаче от по снимки.

# 561
# 562
  • София

Най-вероятно се е изпотила и се е разтекъл грима на тялото Thinking

# 563
боже, какви са тези колена, много са странни, сигурно е фотошоп  Shocked

# 564

абе на мен на нещо друго ми прилича, но няма да го казвам, че е гнусно ooooh!
Какви са предположенията от сайта, в който са публикувани снимките?

# 565
Алисия и Николай Само Алисия

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 21:58 от Точно Това Искам!

# 566

абе на мен на нещо друго ми прилича, но няма да го казвам, че е гнусно ooooh!
Какви са предположенията от сайта, в който са публикувани снимките?

Снимката е от погребението на Ета Джеймс в събота в Лос Анжелес,където Агилера е била поканена от близките да изпее "At Last". Ина4е предположенията са същите като твоите и на РумиК Grinning

# 567
  • ...край Дунава
А откъде е снимката /от кой сайт/?
Абсолютно след всяка "новина" тук, която се поства, след минутки я виждам в страницата на "хотнюзЪ" във ФБ, като НОВИНА. Абсолютни ла*нари. Ще взема да отхаресам страницата им, изобщо не помня кога съм я "лайкнала" ooooh! ай сиктир, мн. ме дразнят, само преписват от тук Twisted Evil

Ах тая Алиса, има мечтаните ми Адидаски с панделка Crossing Arms, ама да и беше лъснала подметката поне hahaha

# 568
Ето ви линк към страницата със снимките.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2093701/Christina-A … l-Etta-James.html

# 569
К. Агилера като че ли продължава да пълнее  Confused

А това, че са поканили нея да изпее At last сигурно е, защото Ета Джеймс не одобри изпълнението на Бионсе  Rolling Eyes

Историите покрай вИнетка ми лъхат на мерудия, ако мога така да се изразя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт