Звездни компромати-127

• 58 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Може би деколтето на роклята и не е съвсем подходящо в нейния случай!

# 241
  • София
iren_alex , благодаря, видях я гола. Предполагам от роклята са ми се видяли такива. Явно нищо не ги повдига отдолу и с това деколте са ми странни  Laughing

Desss, абсолютно си права. Не, че тия са със силиконите / има и добри попадения/ са ми хубави, но май наистина се поизкривихме в преценките  Laughing

Интересни снимки  Peace

# 242
Victoria's Secret с още един нов модел - 18-годишната Барбара Палвин.

Въпреки крехката си възраст Палвин често е сравнявана визуално с руския модел Наталия Водянова. Самата Барбара твърди, че рускинята е сред любимите й модели, както и вечната Кейт Мос.

# 243
Victoria's Secret с още един нов модел - 18-годишната Барбара Палвин.

Въпреки крехката си възраст Палвин често е сравнявана визуално с руския модел Наталия Водянова. Самата Барбара твърди, че рускинята е сред любимите й модели, както и вечната Кейт Мос.

Мм, много е хубава!

# 244
Именно нормални малки , естествени гърди  Peace на Кейт Мос са подобни  Wink

Явно човека си има принципи! Laughing

# 245
Аз пък отказвам да приема,че тази Ванеса Паради се е превърнала в това,което виждаме днес  Confused
За мен това е типичен пример за не особено красиво остаряване.Толкова да не си прилича с едновремешните снимки, имам чувството,че има някаква абсолютна промяна в чертите й  Sad

# 246
  • Tам през Атлантическия океан
elfi4ka, не се отваря сн.  Wink

Предполагам че е сн. от ежедневието на Венеса  Wink и е неглиже  Sunglasses
Все пак чуждите звезди не са на нивото на българските такива   Sunglasses , където и да ги хванеш нашите са гримирани , натокани..... на пазар , като изхвърлят боклука , с децата, дори спортуват гримирани   Whistling 
А на светски събития изглеждат трагично .....

# 247
# 248
компромат, не за звезди, а за звездни компании Laughing

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4511171

# 249
elfi4ka, не се отваря сн.  Wink

Предполагам че е сн. от ежедневието на Венеса  Wink и е неглиже  Sunglasses
Все пак чуждите звезди не са на нивото на българските такива   Sunglasses , където и да ги хванеш нашите са гримирани , натокани..... на пазар , като изхвърлят боклука , с децата, дори спортуват гримирани   Whistling 

Хм...странно...при мен се отваря  Thinking
Снимката е от юношеските/ама,че дума/ й години и е ужасно красива на нея.
Но няма нищо.Ще приложа друга,но все пак предишната беше по-добра  Rolling Eyes
Имах предвид,че преди е изглеждала зашеметяващо,толкова изящна и красива,а сега имам чувството,че не е само остаряване,а някаква различна странна промяна в чертите и то не от скоро,а от много време.

# 250
elfi4ka, не се отваря сн.  Wink

Предполагам че е сн. от ежедневието на Венеса  Wink и е неглиже  Sunglasses
Все пак чуждите звезди не са на нивото на българските такива   Sunglasses , където и да ги хванеш нашите са гримирани , натокани..... на пазар , като изхвърлят боклука , с децата, дори спортуват гримирани   Whistling  

Хм...странно...при мен се отваря  Thinking
Снимката е от юношеските/ама,че дума/ й години и е ужасно красива на нея.
Но няма нищо.Ще приложа друга,но все пак предишната беше по-добра  Rolling Eyes
Имах предвид,че преди е изглеждала зашеметяващо,толкова изящна и красива,а сега имам чувството,че не е само остаряване,а някаква различна странна промяна в чертите и то не от скоро,а от много време.

Ванеса Паради на видео е по-фотогенична отколкото на снимки май на последък  

http://www.canalplus.fr/c-divertissement/pid3349-c-le-grand-jour … tml?progid=573583  
5-тото видео най-вдяно

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 18:52 от stella2005

# 251
  • Tам през Атлантическия океан
Е, elfi4 Wink

не е на 20 все пак  Wink да променила се е  Grinning Мен ме радва че не е прибягнала до хирургията  Peace може би поради тази причина другите ни изглеждат уж по-добре  Rolling Eyes

Jerry Hall, 55 също ме кефи  Grinning тя също изглежда добре дори и без обичайните продцедури  Wink

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/26/article-0-117796670000 … C-164_634x935.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/26/article-0-1177991B0000 … C-774_306x735.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/26/article-0-1177964F0000 … C-213_634x819.jpg

п.п. мн. е готина на клипа който stella2005 пуснаа

# 252
Няма как и да е същата. Тук е все още дете, с меки и пухкави черти. Сега е почти 40 годишна жена, майка на две деца.
Очите й обаче не са се променили- красиви и дълбоки,фигурката също -дребна и нежна Peace
Двадесет и кусур години, няма как да не се отразят, при положение че няма никакъв тунинг.
И слава Богу, че повечето стават на карикатури. Peace

# 253
  • София
Мен пък направо ме плаши таи Ванеса. Ужасно ми е грозновата Stop

# 254
Споделям мнението на Елфичка!
Аз пък отказвам да приема,че тази Ванеса Паради се е превърнала в това,което виждаме днес  Confused
За мен това е типичен пример за не особено красиво остаряване.Толкова да не си прилича с едновремешните снимки, имам чувството,че има някаква абсолютна промяна в чертите й  Sad

Общи условия

Активация на акаунт