Отговори
# 120
  • област Варна
Миме, мен като ми писна Соня да я приспивам на ръце, започнах да я слагам на спалнята. Обаче е барикадирана отвсякъде да не може да слиза. И тя става, ляга, прави разни мостове, заляга отгоре ми и до половин час най-много се е изморила и направо ляга на спалнята да спи. Оставям я за пет минути да заспи дълбоко и я пренасям в кошарката.
Абе тя малката гадинка може сама да стои права, ама като усети че никой не я държи и сяда на земята.
Време ти е скоро да правиш питка май  Heart Eyes

# 121
  • Варна, морето, сините вълни...
Миме, мен като ми писна Соня да я приспивам на ръце, започнах да я слагам на спалнята. Обаче е барикадирана отвсякъде да не може да слиза. И тя става, ляга, прави разни мостове, заляга отгоре ми и до половин час най-много се е изморила и направо ляга на спалнята да спи. Оставям я за пет минути да заспи дълбоко и я пренасям в кошарката.

А и ние така, сложила съм кошарата до спалнята, но все още не смея да го местя ( а и единия път заспах с него  Blush) Но ще пробвам така, да го местя  Peace

# 122
  • област Варна
Ние си спим с нея посред нощите, че тя често се буди и си я вземаме на спалнята. На влакче - аз гушкам нея, тати гушка мене и така... (на Ви сега писане  Laughing )

# 123
  • Русе/Germany
Добро утро!
Честит рожден ден на днешните ни рожденици и специални   love001 Hug за Пепи на Мимозка Heart Eyes Да са ви много здравички дечицата мили мами! Да ви радват с много усмивки и лекички белички Hug
Честито и на мамите! Бъдете здрави за да може да се радвате на децата си Hug
Еспинозка, браво на Соня  Hug скоро и крачка ще се отпусне да направи. Честит рожден ден на мъжлето ти. Много да ти е здрав и да те дарява с много любов и да се гризи за вас Hug

Да се похваля че Боби вчера свърши голяма и малка работа в гърнето Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дейзи, мила моя Hug Не си го слагай толкова, и на мен ми е гадно че вече не е това което беше и със отварянето на очите да припкам да видя какво сте писали но това при мен е от едно шантаво човече което като реши че не иска да стоя на компа и започва да крещи. #Crazy Така, понеже явно годините нямат значение за начина по който се приемат нещата има хора които се сърдят и си решават че вече няма да пишат. Тяхно право, никой не ги кара насила. Тук е форум и се пише, не можеш да пресъздадеш интонацията с която е написано дадено изречение. Вярно е че преди изписвахме една темичка за 2 дни а сега 2 седмици и сме на половин тема. Сега се изписват по-бързо понеже слагаме картинки. И на мен ми липсват много мами които вече не пишат но явно нещо им е накривило и са го приели много присърце! Аз съм си тук и си пиша, във фейса отговарям на зададени въпроси. В скайп си пиша с мили за мен мами които са преценили че не искат да пишат във форума, техен избор. Не искам да звучи като оправдание, но при мен е такова положението. А и сега нали споделих че си имам гости #Crazy #Crazy #Crazy и вече съм пред полудяване с две деца в нас! Ох спирам ....

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 10:47 от Snejinka86

# 124
  • област Варна
Браво на Боби за напредъка с гърнето. Ние още не сме усвоили пишото на 100 %, обаче на мен ми писна да я събувам през половин час и колкото хванем - толкова. Важното е, че голямата работа си я вършим където трябва.

# 125
и аз съм от мамите, дето вече не пишат, но наистина не ми остава време от една страна, от друга няма нищо ново  Blush.
Честит празник на вече порасналите ни дечица. Пожелавам си да се радваме на здрави, ходещи и бърборещи мъничета, които обичат да похапват всичко, играят в захлас и спинкат непробудно поне нощем.

все пак да взема да се отчета, като съм влязла. В общи линии всички най-после сме здрави. Баткото започва да учи първа смяна от 7.30ч и мъдрувам как ще стане "технически", защото ранното ставане ми е убийствено.
ММ пътува твърде много през седмицата, аз имам доста работа и докато се приберем (докато по-точно събера момчетата от училище и градина) и е станало време за къпане и лягане. Добре че, напоследък все имаме приготвена храна и за вечеря, защото иначе и до полунощ няма да се спретна.

Бебка не ми създава никакви особени грижи. Има 7 зъба и не иска да ходи сама (и аз не искам Mr. Green). Спи си непробудно от 19.30 - 20.00 до 8 сутринта. Събота и неделя ни изчаква и до 9 ние да се събудим, а тя си играе нещо в леглото през това време. Денем спи още поне 2 пъти за по час и половина сутринта и два-три часа следобяд.

С риск да се повтора, ама да кажа и по темата за приспиването и спането - никога не съм приспивала деца (нито едно от трите), така че не знам как се отучват. Винаги децата съм ги поставяла в собственото им легълце, давам шише или пък играчка и излизам от стаята. Ритуалът действа безотказно при нас. Спим в отделни стаи от първата седмица след изписването от болница. С батковците, бях малко по-страхлива и спях в тятната стая докато не премахнахме нощното кърмене (до 3-4 месец).

За РД-то май ме запалихте по идеите за красиви торти. Попаднах на едни ВЕГА. Някой чувал ли ги е newsm78. Изглеждат ми прилични. Иначе нямам намерение да правим големи сбирки, но бабите дават заявка, та ще спретна едно бебе-бабешко парти.

Дейзи  Hug

# 126
Честит първи рожден ден на всички сладурчета, които вчера и днес са рожденици! Специални целувки за Дани на Светлето и Пепи на Мимозка! Светле, да ти е живо и здраво момчето! Мимозка, пожелавам ти много щастие! Hug  bouquet

Дейзи, ти си невероятна! Като дойда в Смолян,  а аз ходя често в Родопите, защото това е любимата ми планина, непременно ще те потърся! Hug Hug

Сончето винаги ми е била много скъпа, Еспинозка. Моля да ме извиниш, че не винаги съм ви споменавала, но много ми е било интересно да ни разказваш и за Сончето, и за Ситроеновите страсти! Heart Eyes

Снежи, представям си какво ти е на главата. Hug

Лори, браво на момчето, че хапва! Дано да е все така! Hug

Да си призная без бой мислех да спра да пиша, защото съм доста натоварена /поработвам неща в къщи/, влизам във форума да се разтуша и посмея и не ми е приятно да гледам и слушам неща, които са в голямо противоречие с чувството ми за справедливост и добър тон. Но аз си го казах в другата тема. На никой не се сърдя, защото всеки е свободен да си говори и прави каквото реши.
Но реших, че ще продължа да пиша заради многото хора, които са ми важни, които ценя, които обичам и които приемам като приятели. И заради почти двете години, в които бяхме заедно и се подкрепяхме. Heart Eyes

# 127
Честит рожден ден на днешните малки, пораснали рожденици Hug Hug Hug! !естит на патерички и на тези от отминалите дни  bouquet Пожелавам здраве на всички, другото е на втори план:). Еспиноза,  здрав и жив и мъжът ти,  да ви обичка и подкрепя винаги  bouquet. Успех на Зелда с питката, ще успееш, късмета на новака(поне при мен така се получи на Бъдни вечер Wink ). Надявам се, че всички сте здравички Praynig. Наистина, Дейзи е страхотна(респект) никога никой не пропуска. в предишната тема почти на всеки пост(много не пиша де, та чак да съм досадила) казвах, че росен не спи и съм се зомбирала, ама никой не  ме подкрепи морално, освен нея Simple Smile. Не се сърдя, всеки си се е съсредоточил в неговото си детенце и неговите си проблеми.Иначе когато брат ми почина и после  операциите на Роси, почти всички ми давахте кураж и смелост Hug. Но все пак, нали хората са казали - споделена мъка, половин мъка, споделена радост-двойна радост:)) Peace ЦУШ за всички Hug

# 128
Еспинозка, честит ти рожденик! Да те слуша и обича много!  bouquet

# 129
  • област Варна
Хепи, мила, винаги си била положително настроена  Hug
Аз да Ви разкажа нещо смешно.
Нали всяка сутрин пускам прахосмукачката в стаята където вършее Соня и оня ден ММ ме пита дали знам кои булки метяли рано сутрин. Тези дето били уважени предната вечер от мъжете си.
И аз му викам "Недей, че ще вземе да ме види някоя комшийка и да ми завиди, де го намерих тоя мъж дето (уж) всяка вечер ме уважава."

# 130
  • Варна, морето, сините вълни...
Мили майки ето че дойде момента в който през сълзи на очи ви пиша че напускам този форум. Достатъчно ме оплюха много съфорумки. За това че започнахме (не само аз) с една добра идея за ощ празник, отплащат ни се като аз и Цвети сме игнорирани, създаване на тайни групи и Т.Н.

Беше ми изключително приятно да си споделяме всичко от бременността и отглеждането на детето..Все още ще си пиша с мамите които ме разбират и подкрепят.
МНого е радвам че успях и да намеря приятели в новия град...

НЯмам думи повече...

# 131

Аз да Ви разкажа нещо смешно.
Нали всяка сутрин пускам прахосмукачката в стаята където вършее Соня и оня ден ММ ме пита дали знам кои булки метяли рано сутрин. Тези дето били уважени предната вечер от мъжете си.
И аз му викам "Недей, че ще вземе да ме види някоя комшийка и да ми завиди, де го намерих тоя мъж дето (уж) всяка вечер ме уважава."
 hahaha Joy Мими Hug, не знам за какво става дума, но... на мен ще ми липсваш и те моля,  не си отивай, бъди над нещата Peace

# 132
Мен ме нямаше от вчера сутринта и се опитвам да вляза в час, ама нямам време, така че довечера хубавичко ще му чуете всички, така да знаете  Peace И Ванката и него ще го изслушате чинно чинно, да не ви се закара, че той много може да се кара  Peace

Обичам ВСИЧКИ мами и дечица, те са си НАШИТЕ дечица, винаги така се обръщам като разказвам на мъжо за някое от тях нещо  Peace Peace Peace

# 133
  • София
Честито и на днешните рожденници!   bouquet

Дейзи - само ти споменаваш всички и пишещи и непишещи  Hug
Много е тъжно това което се случи в последните дни, дълго време споделяхме и се учехме една от друга. Днес когато трябва да сме щастливи че децта които ни събраха ще празнуват 1-ят си рожден ден, всичко се развали.
Много сме и няма как всички да имаме едно мнение, на кого са нужни тези сърдения и разправии?
Нека да има срещи както до сега - който може да отиде, който не може ще гледа снимки!

smile3525

# 134
  • София
Здравейте мами ,
Поради така стеклите се обстоятелства с така на речния рожден ден на Февруарчетата .
Желая да ви уведомя лично че аз вече не съм администратор на Февруарската група и също тъка напускам групата .

Много ми беше приятно че се запознах с много от вас.  bouquet
Приятни детски Рожденни дни изпълнени с много глъчка радост в вас и очите на децата ви . newsm59

Общи условия

Активация на акаунт