Режимите на Ипократис- тема 14

• 132 288
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
Добре дошла,USER 1!
Режимите,които ние спазваме са по-различни и вместо активия имаме плод за закуска!Но ако спазваш точно този режим,мисля,че трябва да си взимаш от тази,която е само с мюсли,без плодове!Ти ходила ли си при Ипократис или сама си избрала този вариант?Кажи повече за себе си...от колко кг започваш,каква е целта?

# 31
 Не ,не съм ходила при Ипократис.Започвам от 67 кг и целта ми е поне 57.Преди празниците пробвах друга диета,но се провалих.Надявам се с този режим да достигна целта си.Ти би ли споделила какъв е твоя режим?

# 32
Ден  1
Кафе или чай,  1 плод по избор

Месо по избор на скара/150 гр/
 салата по избор

1 плод по избор 200гр

2 средно големи варени картофа
1 зеленчук по избор. 1 малко парче сирене

--------------------------------------------------------------------------------
Ден  2
Кафе или чай, 1филия черен хляб, малко парче сирене

салата по избор

1 плод по избор 200гр

Голяма салата по избор .1 малко парче сирене

--------------------------------------------------------------------------------
Ден  3
Кафе или чай, 1 плод по избор

1 плод по избор 200гр

салата по избор

Ден  4
Кафе или чай, 1филия  черен хляб, малко парче сирене

100  гр шунка, салата по избор.

1 плод по избор 200гр

2 варени яйца, салата  по избор. 1 малко парче сирене

Ден  5
Кафе или чай, , 1 плод по избор

салата по избор

1 плод по избор 200гр

2 средно големи варени картофа
1 зеленчук по избор. 1 малко парче сирене

Ден  6
Кафе или чай, 1 филия  черен хляб, малко парче сирене

1 плод по избор 200гр

салата по избор

Това е, само че аз за вечеря не ям картофите, защото това е за по късен етап...За начало си е салатка със месце или сиренце 

# 33
Това е режима на Мишето.От нея го знам.Надявам се да не ми се разсърди че аз го публикувам.При нея е имало страхотен резултат.Аз още не мога да се похваля,защото съм втора седмица на него,а съм и пред цикъл.Ако искаш опитай от днес-тъкмо ще вървим заедно.На мен ми е първи ден от втората седмица на тоя режим,но аз и преди това спазвах-но друг,който не ми беше по силите и имах доста прегрешения!
Успех!!!  newsm10

# 34
  • Нюрнберг, под високото небе!
Здравейте и от мен Simple Smile
Да, разточителствам, ама да ви кажа- до торта не стигнах. Други сладости си похапнах, доволна съм. Стига ми толкова за днес, че се притесних утре какво ще покаже на Ипократис кантара.
Чувствам се, сякаш ми предстои изпит, за който много съм учила.
USER 1, добре дошла! Моята закуска е една, аз ставам към 9 сутрин и нямам нужда от втора, така че режимът ми е малко по-различен. Киселото ми мляко е обикновено, Ипократис каза да е 2%.
Не съм спец по режима, запръв път ми е, но мисля, че ще ти е приятно да го спазваш и ще се справиш успешно с него.
Утре съм на консултация, за да видим какви промени ще имам в табличката.Ще ви пиша след това   bouquet

# 35
  • София
Добър вечер!!!Първо искам да отбележа, че много се радвам, че групичката ни се разраства...  smile3521 Добре дошла на USER 1  smile3525
Момичета, днес ми е първи ден от 3-тата седмица...резултати няма кой знае колко, но поне се барнах с любимата ми пола Simple Smile
Искам да се оплача, че днес опитах от домашната баклава на мъжа ми Simple Smile , ама нямаше как, все пак Той я е правил с толкова усилия и старание Simple Smile
Иначе съм стриктна...Утре ще закусвам филийка със сиренце Simple Smile и кафееее с мляко ще си направя, че от сега съм се замечтала за него Simple Smile
Иначе и аз съм като пред цикъл!Нещо ме понаболва корема, подул ми се е и имам напрежение в гърдите, а ми свърши преди 1 седмица???
Ама няма начин...женски ми ти работи...Хайде лека и мека  newsm62

# 36
Да се запиша в новата тема! Simple Smile следя ви макар да не спазвам режим в момента , в началото на декември спазвах режим, който имам от друг човек, и имаше добър резултат... сега се каня да възобновя, защото каквото бях посвалила се върна...  Embarassed така че тези дни започвам с нова амбиция Simple Smile успех на всиЧки   bouquet Hug

# 37
Добро утро,сладурки!Аз съм на линия рано,рано,както обикновено-нали ставаме с кокошките  hahaha
При мен две новини тая сутрин:
1.половината от вчерашния ми плюс го нямаааа Laughing
2.с целия си кокоши акъл вчера съм забравила да си купя черен хляб,а днес сме сами с бебо и няма как да отида до магазина в тоя студ.Та току що измислих,че май мога да го заменя с едно сухарче,а?Това поне имам,че детето си папка попара всеки ден.
Пишете как я карате,добре дошли на новодошлите!  smile3525

# 38
Благодаря на всички за топлото посрещане!
Да дам отчет до момента(1 ден):
1 закуска - активия с мюсли
2 закуска - банан
Обяд - филийка черен хляб  със сирене(колкото кибритена кутийка)
За следобедна закуска мисля банан,а за вечеря пилешко с броколи.Вода 3 чаши.
Дидка аз също съм в къщи с бебка,но ние ставаме 8.30-9.00ч.
Ще се радвам да споделяте менюта и резултати,за да черпя опит и мотивация от вас.
Лек ден на всички!

# 39
  • София
USER 1 , ти май си спазваш някакъв твой си режим?
Ако искаш да постигнеш резултати и искаш да се придържаш към нашия режим, то трябва да го спазваш тояно по указанията!!!
1. 2 чаши вода преди всяко хранене
2. без мазнини
3. можеш да разместваш веччерята и обяда в един ден
Иначе аз да се отчета- до момента съм стриктна и се надявам так да я карам  Laughing
закуска филия със сиренце
обяд салата с филия
следобедна закуска мисля да е печена тиква
за вечеря мисля да си направя печени дробчета с лук и 1 домат

# 40
Мацки,

Вмъквам се за малко, че днес ми е екшън дей и съммного уморена и с главоболие.
Мина страхотно при Ипократис- претегли ме, не гледах, и той не ми каза колко кг съм  Laughing Само ме поздрави за успеха и каза, че до тук е мнооооого добре, на един по-късен етап ще ми казва цифрите. Каза засега да се ориентирам по дрехите. Особено остана доволен, като разбра, че вчера ми е бил свободния ден, явно оказва влияние на теглото (той сподели,че след него се задържа вода, заради по-мазната и солена храна). 
Имам промени в режима- мога да замествам картофите с ориз, от зеленчуците ще си хапвам и зелен боб и грах. Другото го оставяме така- вкусно ми е, харесва ми, продължаваме.
Не съм записала още следващия час, но вероятно ще е след 2 или след 3 седмици.
Убеждавам се, че това е моят режим, много съм щастлива!

Лека вечер, утре ще пиша повече, ако нещо се сетя.

# 41
Нещо ви изпуснах,малечко ми е болен с ларингит и не ми е  нещо до форуми.Инъче  съм стриктна...  chef
Айде стойте си на топличко в къщи  че какъв сту е навън Бррр....р.... Shocked

# 42
  • София
Аз следя много редовно - почти сте на път да ме мотивирате и мен Simple Smile
Два пъти съм ходила при Ипо, неуспешно... за месец първия път свалих 3кг май и ми мина мерака.. Втория път беше съвсем скоро - абсолютно нищо не свалих и направо ми идваше да се застрелям..
С 90-дневната съшо имах малко успех Sad
Въобще много трудно свалям.. но после така бързо качвам, че свят ми се завива Sad

Сега отново се колебая между двата режима и признавам, не съм на нито единия.. Но с мъж като чироз, който обича да похапва всичко просто съм в безизходица... да знаех на какво ще заприличам един ден, да си търся пухкав мъж Simple Smile

Както и да е - старт 67
цел - 60 като начало.. иначе заветната е 50-ина

Успех на всички, надявам се да имате успехи!!!

# 43
Фея, дано бързо се оправя малчо, със сигурност форумите не са ти приоритет. Щом си стриктна, после ще се похвалиш ис резултат, ще те чакаме   bouquet
Carbo, направо де домотивирай и почвай. Съжалявам, че не се е получило предните пъти. Можеш ли да споделиш- стриктна ли беше, нещо трудно ли ти беше в режима, че не се е получило и разни други неща, които могат да са ни полезни. И дали си сиправила изследване на хормони? Стискам палци да успееш, независимо кой режим избереш! Хубава ти е заветната цел! Пожелавам ти да се радваш пред огледалото, като я постигнеш!

# 44
Зори,едно голяма БРАВО за резултатите,въпреки,че не знаеш точни цифри!Сигурно са поне 4-5кг щом Ипо е толкова доволен!Смело напред-режима ти става много разнообразен,няма да ти бъде трудно!
Фея и ние с мойто дзвере брахме ядове снощи-като му се запуши носа и за поредна нощ нямаше спане.Пак ще съм като сомнамбул днес.
Carbo,привет и на теб!Стягай се и заедно тука с нас да борим тия килца!А мажо го мани-моя не е хич чироз,ама това не му пречи да си папка като за последно!Ама поне не се бърка в това,което аз ям,т.е. не ми виси на главата да ми вика хапни си това,хапни си онова  Mr. Green
Аз днес няма какво да се отчитам,че не съм се мерила,няма и да го направя-пустия му цикъл още не ми е дошъл и съм като плондир  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт