Паническо разтройство - част 8

• 70 330
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Браво, много се радвам за теб:) дано все повече излекували се да има:)

А аз с моето прословуто постоянно гадене, нямам оправия:( много ме тормози.
Дали този гастрит, дали рефлукса......незнам..и хеликобактер пилори ми откриха, после 7 дневно лечение с АБ за тази бактерия....и незнам и аз кое е причина за това мое гадене, от което следва и всичко останало, което чувствам като симптом?

# 106
Нещо усещам застой в този форум, дано е за добро:)

Моля, ако има такива сред вас....които са с постоянно гадене / все им е лошо/ и с едни странни усещания на вълни в слънчевия сплит, нека да сподели....че аз съм така и вече незнам какво да правя, все си казвам да не му обръщам внимание, обаче не става така лесно:(
И аз съм с чести болки в слънчевия сплит,и прилошаване,и гадене.Започват да ми треперят ръцете и все си мисля,че получавам инфаркт...Обхваща ме паника и не знам на кой свят се намирам.Страхувам се да пътувам,да излизам сама;на опашки въобще не мога да чакам...Дано намеря добър специалист,коъто да ми помогне.Благодаря на всички момичета,които се отзоваха на молбата ми  bouquet

# 107
Ох мила, какво ще правим с теб с това гадене и този слънчев сплит:((
аз чак да се страхувам да излизам, не.....преодолях го.....обаче самото състояние е ужасно гадно, тези обливания около слънчевия сплит ме карат да си мисля най-лошото:(

# 108
Аз съм с Omron 1 но полуавтоматичния
какъв е този полуавтоматичен? Не си спомням да съм го видяла в магазина като купувах моя  newsm78 

# 109
# 110
Моя мисля че е М3. Не би трябвало да има голяма разлика между този и онези които си напомпват сами. Лекаря ни каза че един професионален апарат струва 400-500 евро. Така че сме далече от истината  Simple Smile

# 111
Здравейте и от мен отново! Само да кажа, че според мен антидепресантите си имат и добри и лоши страни, както всяко нещо. Едно оправят, но друго развалят. В един сайт пишеше за паническото разтройство, че една от причините за ПР може да е химически дисбаланс в мозъка ( http://www.evropea.com/panic_disorder.html ) и предполагам, че за това са ни нужни АД..
Що се отнася до слънчевия сплит и аз имам проблеми в тази област, момичета вие мерите ли си кръвното редовно? Защото при ниско кръвно хората чувстват дискомфорт там, а моето е точно такова.

# 112
 HugОоо и моето кръвно в ниско, но престанах да си го меря редовно....защото още повече ме психясва:)
Откъде знаеш,че ниското кръвно води до дискомфорт в слъчевия сплит и какъв по-точно дискомфорт?? newsm78

# 113
vsi4ki lekari kazvat 4e postoqnnoto merene na kruvno, vlo6ava ne6tata i vodi do xipoxondriq. Vnimavaite da ne stanete kato men, da ne mojete da mislite za drugo, a samo za kruvno. Ot li4en opit Vi kazvam, 4e kolkoto pove4e go merite tolkova 6te se vdiga ili 6te pada. ako mojete da sprete, napravete go navreme. pri pR kruvnoto igrae, ne go mislete pove4e.

# 114
maiamiii, невролог ми го е казвал и съм го чела в учебник по неврология.  Laughing

# 115
Между другото поздравявам те joan 25 за темичката. В началото като ми казаха че имам ПР си мислех че само аз съм така и всеки път питах доктора дали има и други като мен, а той ми отговаря има много хора като теб близо вече към 10 процента от населението на земята страда от ПР което хич не е малко. А пък аз продължавах да се съмнявам защото никъде по улицата не виждам такива хора като мен ама то как и да разбереш. Simple Smile. И сега като си пиша с вас в този форум ви чувствам някакси близки защото общо взето проблема ни е един и същ  Grinning

# 116
Аз също ви чувствам така Simple Smile Никога не съм подозирала, че съществува подобно "заболяване", ако може така да се нарече. Наистина все повече стават хората, страдащи от това чудо ПР:( което е много неприятно.
 И аз като теб ejd  си мисля защо не срещам подобни хора по улиците, ама то няма как да ги познаеш...поне на мен външно не ми личи по нищо, че вътрешно на моменти ще избухна от вътрешно напрежение или..... каквото и друго да почувствам от дългия списък със симптоми  Cry

# 117
Аз също ви чувствам така Simple Smile Никога не съм подозирала, че съществува подобно "заболяване", ако може така да се нарече. Наистина все повече стават хората, страдащи от това чудо ПР:( което е много неприятно.
 И аз като теб ejd  си мисля защо не срещам подобни хора по улиците, ама то няма как да ги познаеш...поне на мен външно не ми личи по нищо, че вътрешно на моменти ще избухна от вътрешно напрежение или..... каквото и друго да почувствам от дългия списък със симптоми  Cry

202uu

# 118
Вижте полезните линкове в началото на темата- там има сайтове, които лично на мен много ми помогнаха в началото - прочетох доста неща. Иначе наистина има доста хора с ПР, но никой не си го признава- честно казано е изключително трудно да обясниш на човек, който не се е сблъсквал с такова нещо за какво става въпрос. Определено описвайки го, и на мен би ми звучало налудничаво, защото този страх, който изпитване ние е толкова ирационален и непонятен за околните.. а пък на мен честно казано по време на атаката ми се вижда супер логично.  Laughing
Желая ви прекрасен ден без ПА!

# 119
Може ли някой който наред с ПР има и стомашни проблеми и как се справя с 2-те, защото едното много влияе на другото:(( поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт