Паническо разтройство - част 8

• 70 333
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Може ли някой който наред с ПР има и стомашни проблеми и как се справя с 2-те, защото едното много влияе на другото:(( поне според мен.

Какъв по-точно стомашен проблем?Аз имам запек,понякога киселини,болки в стомаха(рядко),но запека е най-силно изразен  ooooh!

# 121
Ами има гастрит, рефлукс и хеликобактер ми откриха:(

Имате ли душевни неразположения, все едно душата ви страда ....едни странни усещания, аз тази сутрин съм така:( ??? ще се побъркам вече, имам чувството  Cry

# 122
  • София
То цялото ПР всъщност са душевни смущения. За тях няма физическа причина. Ти какво точно имаш предвид?

# 123
veseto87 -  То може да няма физическа причина, но повярвай ми като ми е така....и в главата са ми хиляди физически причини, които не могат да ми открият Cry
Ох, ми незнам как да го опиша...едно странно обливане на няква вълна околко слънчевия сплит и постоянно вътрешно напрежение пак там:( не ми стигат другите симптоми, ами и това:(

# 124
  • София
Хаха, естествено, че ти вярвам. И аз съм с ПР, но слава богу скоро не съм имала атаки. Опитват се да започнат, ама някак успявам да ги отклонявам.
Мисли така: Ако наистина ти имаше нещо сериозно, досега щеше да се е разбрало. както виждаш всеки път мисълта ти е, че едва ли не умираш, но после всичко минава. Мисли в тази посока! Всеки път всичко минава, колкото и да мислиш, че този път вече ще стане нещо!

# 125
Истината е, че аз нямам толкова ПА, а по скоро имам симптоми нон топ....гадене най-вече и се чувствам като парцал от него, подтиснато ми е, не ме радва нищо и така и душевно се измъчвам много.
Мен мислите за болести ме съсипват в такъв момент:( veseto 87Ти имала ли си ги тези усещания в слънчевия сплит?

# 126
  • София
В слунчевия сплит не! Мен ми засягаш повече главата - световъртеж, гадене, отпадналост като при теб, ей такива все приятни неща. Намери си някакво занимание, нещо като хоби. Така мозъкът ти няма да има време да мисли за глупости.
На психолог ходила ли си?

# 127
ДА ходила съм и нищо:(( нямаше ефект за мен.
Ама проблема при мен е,че моите симптоми са постоянни...а не само за 5-10 мин. колкото трае атаката?

# 128
ДА ходила съм и нищо:(( нямаше ефект за мен.
Ама проблема при мен е,че моите симптоми са постоянни...а не само за 5-10 мин. колкото трае атаката?

Най-вероятно е генерализирана тревожност – няма ПА, а по-скоро плаваща тревожност.
За вълните в слънчевия сплит е нормално усещане, когато на човек му се „потрошат” нервите...
На психолог или психотерапевт си ходила. Разликата както казват някои се състои в това, че първият може да познава отлично устройството на колата, а вторият може да я управлява..

# 129
На психолог съм ходила, в момента се намирам в малко градче и психотерапевти тук на изчезване:(( Ми незнам може и генерализирана тревожност да имам, но се чувствам ужасно подтисната от всичко това.

# 130
  • София
На психолог съм ходила, в момента се намирам в малко градче и психотерапевти тук на изчезване:(( Ми незнам може и генерализирана тревожност да имам, но се чувствам ужасно подтисната от всичко това.
Хапчета пила ли си? На психолог и психиатър? Психологът говори с теб на различни теми. Психоаналитикът основно слуша и тълкува думите ти, а психиатърът е дипломиран лекар (с медицинско образование) и изписва лекарства.
На мен лично ми помогна психолог. Там диалогът е пълноценен!

# 131
Momi4eta az pak da Vi popitam, tezi ot vas, koito imat opit s AD. Prez purvata sedmica zasilva li se trevojnostta i simptomite, ili az samo taka si mislq i si gi pri4inqvam sama. Piq ot to4no sedmica, no sum po zle ot predi, qd me e 4e gi zapo4nax. Otnovo zapo4naxa PA v magazinite i po opa6kite, ujas.mai pak 6te spra da izlizam, of,of Cry

# 132
И на психолог и на психиатър съм била, зная разликата каква е, но не съм получила ефект.
gabriela1121 Аз когато пиех АД, не съм усетила да се е засилило нещо, по скоро в началото добре ги понесох и послед след известно време все едно,че не пия нищо....пак си се чувствах като преди.Какви са твоите?

# 133
cymbalta, nqkvi amerikanski. Nqma i mn. info za tqx. moje i da si vnu6avam, dedaznam. 6te 4akam o6te sedmica davidim.To e qsno 4e ne sa zapo4nali da deistvat po prednazna4enie. Mejdu drugoto i az sum s generalizirana trevognost. gadost golqma.

# 134
За огромно съжаление психотерапевти има само в големите градове и пак са малко на брой.
Аз така като теб имам постоянни симптоми по всяко време на денонощието, но вече свикнах някак с тях и не ми правят впечатление, опитвам се да фокусирам вниманието си върху по-приятни неща...

Общи условия

Активация на акаунт