Отговори
# 330
Добро утро, милички маминки Hug
Днес е мнооого студено, добре че мъжлето ме закара до работата.Благородно завиждам на почиващите си в къщи.
Аз днес казах на шефа, че съм бременна и много добре го прие, дори се зарадва. Каза само като реша от кога ще си почивам да им кажа да си намерят човек. Whistling
В петък ми излизат резултатите от БХС, да ми стиснете по едно палче Blush
Аз също се чудя с какво да се боря със стриите, ще опитам продуктите на мама Рая Hug
А относно д-р Клисурски - страхотен е. След дългото ми лутане и голямата чуденка за ЖК съм много доволна от избора си.
Много хубав ден ви желая Hug

# 331
Благодаря ви момичета за съветите  Hug
За стриите и аз да кажа че с първата бременност започнах да се мажа чак в петия месец, нямам нито една стрия, а се мазах с едно обикновено олио на д-р Тошков, така че и скъпите продукти не са гаранция  Simple Smile
Ha-ho ще се радвам бебока да е с някоя буйна коса като моята, въпреки че момче с къдрици малко не си го представям  Joy
Ради този линк не мога да го отворя мила незнам защо  Sad А това с пингвинчетата много сладко, аз малко като пате ходих в 9-ия месец и те се клатят така като пингвинчетата  Laughing
За храните и аз не смятам че трябва да се ограничаваш, да внимаваш да, но като ти се дохапва нещо по-добре не се лишавай, понеже е вредно  Laughing. Аз например преди малко така набързо "сгънах" един голям дюнер и така хубаво ми стана, и на мен и на бебо сигурно  Heart Eyes, а след малко смятам и един десерт да му поднеса - взех си една тригуна от сладкарницата до офиса ни  Rolling Eyes
Като ви слушам Ради и Рая как говорите за този доктор и чак благородно ви завидях, радвам се че сте попаднали на добър човек и че все още има такива съвестни специалисти  Simple Smile

# 332
Здравейте Юлски мами ,

приемате ли една варненска ''дебеланка'' в отбора Simple Smile
Отдавна се каня да съм тук,а ето че времето минава бързо и сега тези студени дни са много подходящи за онлайн срещи с теми за това което всички ни вълнува!
При мен е първа бременност,и възрастта ми е над 35г,но не се давам на младите мами:-)
Днес направих Биохимичния Скрининг и тръпна в очакване на резултатите.Може би при всеки си има едно леко притеснение макар и да не го искаме.
Чета че някои са болнички,и аз често хващам хрема,мога да споделя какво ползвам:
по 2 капки сребърна вода по 2-3 пъти във всяка ноздра,ако понасяте чай с мед и само топли и не газирани напитки.Другото което ми помага за отпушване на нос са тампони с домашна ракия Simple Smile
Пазете се мами ,че имаме още време  1crib
Пожелавам на всички лека бременност и само положителни мисли в главичките!
С поздрав от ветровита Варна

# 333
Добре дошла Нелси и лека и безпроблемна бременност и на теб  Hug

# 334
Благодаря Пепина,

би ли ми помогнала,създадох си лентичка и аз,но след като давам ''финал'' не се отразява тук!
Какъв е начина да я залепя като другите мами?

# 335
Трябва да сложиш линка в подписа на профила си, за да се вижда.

# 336
Благодаря Пепина,

би ли ми помогнала,създадох си лентичка и аз,но след като давам ''финал'' не се отразява тук!
Какъв е начина да я залепя като другите мами?

celika вече ти е отговорила  Simple Smile

# 337
  • В. Търново
Пепи, аз бях на голяма, мазна баница пак  Mr. Green  И после вафличка, задълже! Нали трябва да си засладим с бебо  hahaha Ох, днес такова бутане ме бута, вече толкова силно го усещам, че понякога ме стряска  Laughing Какво ли ще стане в по-горните месеци... Crazy
nelsi_varna, добре дошла и от мен! За да разбереш по-подробно за лентичката-след като я направиш ти излизат 2 линк кода - за първият е обяснено, че се ползва за форуми като бгмама. Копираш и слагаш в полето "подпис" в настройките на профила ти. После даваш "запази промените" или нещо подобно отдолу и би трябвало да излезе! Успех  Wink

# 338
Пепи ако трябва да съм честна и аз не мога да си представя мъжко пък с много коса  Mr. Green
Все си мисля,че е дойде някой плешивко  hahaha пък ако не ще му вържа кукуригу  smile3532 (базикам се естествено Simple Smile)
Нелси добре дошла мила,лека бременност и безпроблемна  Hug Варненският отбор се разширява,много се радвам   bouquet
Павче сръчкай го и ти  Laughing И аз взех да го усещам доста по осезаемо,даже и се врътка.
Пепи ако знаеш от кога ми се яде дюнер  Crazy Ще взема да изнудя мъжо  hahaha
Малинка стискам палчета за резултатите  fingerscrossed

# 339
Момичета,благодаря ви--получи се Simple Smile
Само да ви попитам дали и при вас е така:
като съм на преглед всеки път ми казват или с 1 седмица < или с 1 > че съм,странно!
Вчера ми заявиха че съм в 16г.с и 4 дни ,а тук с тези изчисления излиза отново друго,няма повод за притеснение ,нали ?

# 340
Здравейте и от мен момичета кокичета! Запис и от мен, все още болничка, но се оправям, остана ми лека кашлица и малки пълзящи червейчета.
Благодаря за закусчиците, много са вкусни.
Пепи при нас има едно момченце с къдрава косичка и е невероятно сладко, с едни руси къдрици. И твоето ще бъде такова  :love
Заради не се нервирай, моя постоянно ме бъзика, че са съм била направили глезенчета, доколко се шегува не ми е ясно, но си трая, че ще получи някое шамарче, ако му обръщам внимание. Пък е много лесно да се дават съмети, да бъдат на наше място пък тогава да ги видим, какво ще ядат и т.н.  Laughing
За стриите нищо не мога да кажа, защото аз си ги имах и преди да забременея, моите зърна също се белят и ме сърбят, понякога да ги дращя, че мъжото ако ме види, му става лошо  hahaha Ама то сърби ли сърби.
Аз бебето не го усещам, както Ха- Хо, в 6 месец ли се усеща по- силничко?
Ние се хапнахме домашни принцески, но за десерт още не сме мислили.
Успех на всички мами с прегледите, да ни носите добри новини!  Hug
Пожелавам на всички болнички бързо оздравяване, а на работещите тумбачета хубав и ползотворен ден от мен  Heart Eyes

# 341
  • В. Търново
nelsi_varna, няма повод за притеснение. Зависи кога е заченато бебчето, размерите могат да варират  +/-1-2 г.с. Всяка жена има различна дължина на цикъла, т.е различна овулация. А и тези ехографи не винаги измерват точно. Размерите са приблизителни!
Еми, аз дъщеря ми я усетих в 5 мес. и половина, сега пък адски рано, при това доста по-осезаемо. Абе, все ще ни ритат и то като стане горещо по-усилено  Mr. Green Даде ми чудесна идея с домашните принцески за утрешната закуска, може и за работа да си загъна  hahaha

# 342
Ох Ема , русо къдравичко, ако вземе и очите на баща си - зелени, цена няма да има, ама за русото ще е малко трудно, и двамата сме тъмнокоси
Ha-ho трябва да ти кажа, че имам две приятелки, които имат момченца, и двете ги подстригаха за първи път на 5-6 години и бяха с такива буйни къдри и двамата, че то да ти се досвиди да ги махнеш просто, бяха като момиченца и двамата толкова нежни, чак след това с късите коси ми се видяха странни  Laughing
И аз от известно време не усещам бебо, и започвам да се притеснявам, макар че вътрешно си знам че всичко е уж ок. Ще видим, по всичко което чета, след пет дни трябва по-често и по-осезаемо да усещам бебо. newsm78
Нелси имаше и други момичета на които им се разминаваха термините, те може би по-добре ще обяснята, според мен има значение овулацията ти

# 343
nelsi_varna, в първите седмици на бременността обикновено бебенцата отговарят по-точно на седмиците и дните, в които са, но като започнат да порастват се получават някои разминавания с +/- няколко дена или седмица. Моята докторка казва, че това е напълно нормално, защото колкото по-големи стават, толкова по-индивидуално си растат. Затова има бебета, които накрая се раждат 4 кг, а други 2,5 например.

# 344
Ема аз усетих дъщеря си около 17-18г.с.,до тогава даже нямах и предположения,дали е къркорене на черва или бебето.Но един прекрасен ден като ме срита и повече не спря  Mr. Green
Беше много странно,до 5тия месец нито помен и изведнъж един ритник(доста усезаем).Сега обаче е много по-различно,усетих бебето още в 14г.с.,сега го усещам много по-силно,ако се вгледаш в корема ми се вижда как се обръща,но едва-едва.Според мен зависи от много неща,чувствителност,коя бременност ти е,разположение на матката,големината на бебето.В един прекрасен ден мила такъв ритник ще ти забие и после няма да спре  Hug
Пепи ох,едно русо и къдрево....мале красота,а ако вземе и то миглите на баща си....манекен ще го правя  Mr. Green
При нас има вероятност да излезе някой в стил Бони М  Mr. Green Дъщеря ми имаше много коса,двамата с мъжа ми сме с чупливи коси,но свекъра е с буйна коса  Crazy Ама ако излезе русо ще трябва да си търся къща  hahaha
А за усещанията на бебето,аз също не го усещам всеки ден.Вчера например не спря да шава и да рита,а предните дни почти не го усещах.
Нелси няколко пъти бях споделила,че с дъщеря ми бях така.2 седмици назад вървеше.Имам нередовен цикъл,на около 30-34 дни (трудно се определя  Laughing ) и ми обясниха,че е съвсем нормално,имала съм късна овулация.Сега си мислех,че пак ще е така,но сега пък съм 1г.с напред.Здраве да е,важното е бебчетата да са добре,не се притеснявай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт