Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са някои съвети за справяне със запека?
Какви са съветите за предотвратяване и лечение на гъбични инфекции?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително бременност, здравословни проблеми, хранене, лични преживявания и съвети за справяне със здравословни проблеми като запек, гъбични инфекции и колики. Членовете също споделят лични преживявания като реакции към храна, проблеми със съня и подготовка за бебето.
-
Какви са някои съвети за справяне със запека?
За да се преборите със запека, опитайте да консумирате овесени ядки, киви, кафе на празен стомах, пийте повече течности и яжте плодове и зеленчуци. Избягвайте ориз, картофи и тестени изделия. Можете също така да приемате варена грухана пшеница с мед, сушени плодове, суров сусам, настъргана лимонова кора и фурми.
-
Какви са съветите за предотвратяване и лечение на гъбични инфекции?
-
Какви са ефективните начини за справяне с коликите при бебетата?
-
Какви са препоръките за справяне със симптомите на дискомфорт по време на бременност, като например запек и треска?
.

ще купя на бебка всички глезотий дето й мисля хахаха
Освен, ако са забранени и за кърмачки, разбира се 
Количката също ми доплада.
Голям оптимист е, ще го питам пак след 1-2 години
Всички му се радват, защото се вижда през корема и баткото и таткото когато са около мен веднага го "нападат" за да ги рита по ръцете 
Нямам търпение вече да подредя бебешкият гардероб,но ако го подредя сега до май сигурно още 100 пъти ще го направя.
А сега влизам в 7 месец?!?! Представям си какво ще е като наеедрее разбойника...и през нощта -едвам се обръщам от едната на другата страна! Спомените са ми такива от 9 месец на предишната бременност, а сега май ще се мъчим повече