Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от често срещаните проблеми, които бременните жени обсъждат във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат по време на бременност?
Какви са някои от препоръките, които се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от често срещаните проблеми, които бременните жени обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат по време на бременност?
-
Какви са някои от препоръките, които се споделят във форума?
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Кои са препоръчителните акушер-гинеколози в София?

Тази шуробаджанащина няма да свърши никога .... Както казва Стасенцето ... всички са жадни за пари и гледат на нас като касичка. Направо е срамота и винаги съм се възмущавала на всички тези частни лекари
Първо трябва да бъдем хора, а когато човека отсреща види , че си човек, ще ти се отблагодари подобаващо. Аз не мисля да ходя на частно. Все пак ако го правя, трябва и двамата лекари да знаят един за друг, защото и двамата ще изписват лекарства, а ако не са съгласувани може да стане лошо. В повечето пък случаи ако знаят един за друг, не гледат добре на пациента. Мисля, че това е необходимо, ако имаш рискова бременност. При една нормално притичаща, не мисля, че е необходимо, освен да се отиде на ФМ на частно. Това е лично мое мнение все пак, и всеки сам си решава. 
Док при който ходих е на частно и му имам пълно доверие, много добър специалист е. Причината е кашлицата,която имах миналата седмица.Плацентата е удебелена,защото е имало инфекция заради грипа. Момичета искам много да се пазите и септември да имате мнооооого здрави бебчета. Целувам ви всички.