Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 636
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
портокалче много съжалявам  Sad

# 646
Портокалче миличка, съжалявам много за това което преживяваш, от моя аборт мина една седмица и още не мога да се осъзная, но трябва да съберем сили и да продължим напред. Вярвам, че съвсем скоро ще имаме шанса да гушнем и ние нашите бебчета. Ако искаш заповядай в тази темичка  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637563.0 , мисля че ще ти помогне да преодолееш по-бързо случилото се. Hug

# 647
Портокалче много съжалявам!
Знам колко е тежко. Прегръщам те и бъди силна!
Къде се загуби и Софиичето, след като вчера сподели че има проблеми не е писала. Започнах да се притеснявам. Дано е напразно и всичко с нея и запетайката да е наред!
Мили бремелинки пазете се много в тези студени дни. Настинки и грипчета не са позволени Naughty

# 648
Тук съм, утре отивам на преглед, като днес имах още една капка кафяво, самоуспокоявам се и лежа, пък утре ще видим.

# 649
  • Варна
Тук съм, утре отивам на преглед, като днес имах още една капка кафяво, самоуспокоявам се и лежа, пък утре ще видим.
Успех и не се притеснявай  Peace
Аз да попитам дали може да се яде чесън по време на бременност. Бях попаднала някъде, че не бил позволен ама...

# 650
Софийче не се притеснявай! Аз също имах такива зацапвания, увеличиха ми дозата утрогестан и намалих приема на аспирин протект и изчезнаха. Дано и при теб всичко да е ОК! Praynig Кога си на преглед утре? Аз съм на обяд и направо незнам как ще дочакам.
Барбера аз не съм срещала подобна информация за чесъна, а доста съм изчела предвид че повече от година се борим за нашето бебче. Може би не винаги е добре да се яде, тъй като доколкото знам може да повлияе на кръвното налягане и по-точно да го свали. По време на бременност е често срещано по-ниско кръвно и ако чесъна ти го свали още е кофти. Това обаче са си мои свободни съчинения и не твърдя, че са 100% достоверни. Аз си хапвам чесън, но само в яденето или в салата, т.е. не в големи количества. Това според мен е най-добрата тактика - да не се прекалява с нищо.

# 651
  • Варна
cassiopeia_vn и аз слагам в яденето, но от време на време ми се прияжда на скилидки към манджата  Laughing Е, изяждам максимум по три не по цяла глава, защото рискувам да ме изхвърлят от нас  Mr. Green

# 652
  • shumen
Портокалче,съжалявам.
При мен тази вечер положението е  Sick,ама ядох май доста.Бях понамалила тези дни,ама днеска май прекалих.
Момичета от утре и аз не съм на работа.Оказа се,че там не е за жени направо-много е мръсно и студено и моят мъж не ме пуска особено сега.

# 653

Тинтири_минтири Аз отбих бебан за 2 седмици  Mr. Green Да първата много се дра, че беше свикнал да заспива на гърда, но свикна и с шише, и със сок, и с айрян  Peace Честно казано имах чувството, че ми изпива силичките, е сега съм много по жизнена  Peace
портокалче Силно гуш! Бъди силна!

cassiopeia_vn,Barbera И аз хапвам чесън  Blush

sofii4eto Успех на прегледа  Praynig

Калин почти се оправи, има ужасна кашлица и жълти сополи, но поне температурата мина  Tired По този повод тази сутрин се събудих с червено гърло  Sick Писна ми...

# 654
Добро утро!

Портокалче, съжалявам... Cry, много прегръдки и само напред  Hug

sofii4eto, успех на прегледа и те чакаме да споделиш  Peace

Успешна и изпълнена с хубави емоции седмица на всички  Hug

# 655
Портокалче, съжалявам за твоята точица. Дано скоро се похвалиш с добри новини!
Вчера намерих в Карфур "бира" с 0.3% алкохол, със страхотен лимонов вкус (абе лимонада), 6 кенчета за малко над 3 кинта. Много е вкусна и общо взето е добра и за сбирки пред гости, защото по принцип всички в нашата компания си пийват биричка/винце и така и аз мога да казвам "Наздраве" Simple Smile
Поздрави!

# 656
Здравейте сладурани  Hug Hug Hug

sofii4eto чакаме добри новини от прегледа  Praynig Hug

Barbera ти си от мойта кръвна група  Mr. Green обичам чесън и люти чушлета, но в нормални количества разбира се ... хапвам по 2-3 скилидки на ядене и по 1-2 чушлета съответно  Blush понеже съм с ниско кръвно и веднага усещам, че ми пада. Но винаги когато ги хапвам си правя айрянче със сол или ям директно кисело мляко и нещата се нормализират. Просто има манджички, които не мога да не ги овкуся по този начин  Blush Даже вчера си хапнах чушлета  bowuu Mr. Green

Хубава седмица ина всички изпълнена само с положителни емоции  Hug

Днес си запазих час за сряда за БХС ...  Praynig Hug С предишната бременност не съм го правила и сега малко ми е свито под лъжичката. За колко време излизат резултатите  Whistling

smiley_girl Аз миналата година си пийвах с близначките биричка ... но примерно два пъти в месеца и то половин чашка  Blush и аз много я обичам лятото  Whistling

# 657
Фейт, мисля че за около една седмица излизат резултатите от БХС. Аз дадох кръв на 10 и ми казаха да се обадя към 20-24 февруари за резултатите.

# 658
Фейт, мисля че за около една седмица излизат резултатите от БХС. Аз дадох кръв на 10 и ми казаха да се обадя към 20-24 февруари за резултатите.

ooooh! охоооо ... аз си мислех, че за два три дена най-много  Blush
Еми ... колкото толкова ... ще си чакаме  Whistling

# 659
Портокалче, Светланица, съжалявам за загубата ви. Знам колко е тежко, но продължаваите да вярвате, че чудото ще се случи Hug

Soficheto, успех на прегледа.

Cassiopeia, дано и твоя преглед е минал добре. Ти как взимаш аспирин протекта? В комбинация с клексан/фраксипарин ли е предписан? На мен профилактично ми предписаха аспирин и клексан всеки ден, а все още не е ясно дали имам нужда от тази терапия...

Аз съм на преглед в четвъртък и силно се надявам да направим БХСто другата седмица, а не да чакам до 27ми, когато ще съм вече в 14та седмица. Дано и резултатите не си бавята наистина повече от седмица.

Виждам, че за чесъна си говорите, аз от както съм бременна не ям, за да не ми раздразни стомача. Иначе не виждам защо би бил вреден Thinking

Общи условия

Активация на акаунт