Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 732
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Добър ден ...  Hug
Не мога да ви изчета ви казвам  ooooh! и до края вече забравих какво щях да пиша - май ще трябва да си водя още един тефтер  Mr. Green
На всички видели сърчицата ... честито, а това, че не си отговарят на г.с. не се притеснявайте. Те повечето  лекари си го смятат стандартно, но много зависи от овулацията и дължината на МЦ  Peace

П.П. и много ви моля ... няма да се разберем така  Crossing Arms ... качвайте снимки де ...  Mr. Green Hug

Айде хубав ден на всички  Hug

# 346
Светланице не се притеснявай и при мен е така. Просто цикъла ми е по-дълъг, но може да е и от по-късна овулация.
Относно информирането на работа. Аз нали сега съм в болничен и то от гинеколога и там си е записано точно каква е причината. Та заради това се обадих на шефката ми и и казах каква е работата дори преди да съм занесла болничния. В последствие разбрах, че информацията се е разпространила измежду колегите в целия град!!!
Първоначално изпаднах в ужас, защото не ми се искаше да се разбира толкова рано. После си казах както казва и една друга съфорумка "Аз ще родя това бебе!" така, че няма значение дали ще разберат сега или по-късно.

Ками аз също ще ходя в Майчин дом и аз съм осигурена на реалния доход, но като се замислиш колко пари ще дадеш допълнително може би ще дойде почти същото като да си платиш в частната клиника. Просто здравеопазването ни е "страхотно".

Отивам пак да хапна, че коремчето ми взе да стърже  Wink

# 347
Здравейте бъдещи и настоящи мами, и аз да се запиша с термин 29.09.2012г

# 348
Добър ден,
честито на всички мамчета, които са видели своите запетайки и са чули сърчица  Hug

После си казах както казва и една друга съфорумка "Аз ще родя това бебе!" така, че няма значение дали ще разберат сега или по-късно.

Каси, ей това много ми хареса. Мисля, че всяка една от нас трябва да си го казва постоянно и да вярваме в това  Hug

# 349
  • Варна
Каси аз също ще се записвам на ЖК в Майчин дом, защото като го сметнах наистина излиза същото. Моята докторка ми каза да се запиша в 12 г.с в МД, за да ми дава болнични до края. Ти при кого ще ходиш?

# 350
Оф, момичетааа...Имате ли някакво течение, защото от днес имам и много се притеснявам..Не е напълно бяло, но няма и кръв. Дали е нормално според вас? #Crazy

# 351
  • Варна
Аз мисля, че е нормално да имаш по-обилно течение. Аз си ходя с ежедневни от един месец насам.

# 352
Благодаря!  Praynig Шашкам се от най-малкото нещо...Моля се всичко и всички да сме добре. Благодаря на всички, че сте тук и четете това. Hug Аз още се чудя при кой доктор да отида в Окръжна Болница(Св.Анна) в София.  newsm78

# 353
Оф, момичетааа...Имате ли някакво течение, защото от днес имам и много се притеснявам..Не е напълно бяло, но няма и кръв. Дали е нормално според вас? #Crazy

Напълно е нормално...така ще си откраме до финала  Mr. Green Стига да няма мириз и сърбеж е ОК! Аз също постоянно съм с ежедневни превръзки иначе не се търпи  Blush

Ками ... редактирам си поста тук ... и те записвам  Hug

# 354
  • Варна
Мила Fate  би ли ме записала и мен на първа страничка и да ми дадеш паролата? Благодаря! Камелия от Варна 29г. втора бременност, една кака която май месец ще навърши 7 годинки, термин 11 септември.

# 355

Напълно е нормално...така ще си откраме до финала  Mr. Green Стига да няма мириз и сърбеж е ОК! Аз също постоянно съм с ежедневни превръзки иначе не се търпи  Blush

Ками ... редактирам си поста тук ... и те записвам  Hug

Дано не са гъбички, че ще откача...  Sick

# 356
Дано не са гъбички, че ще откача...  Sick

За това казах, че ако има сърбеж и мириз ... може да са гъбки  Mr. Green които също са нормални в това ни състояние  Hug

# 357
Дано не са гъбички, че ще откача...  Sick

За това казах, че ако има сърбеж и мириз ... може да са гъбки  Mr. Green които също са нормални в това ни състояние  Hug

Стискаме зъби и чакаме да минат 9 месеца.... Simple Smile  Сърби не сърби, това е положението...  Joy

# 358
  • shumen
Файт,мен ще ме запишеш ли на първа страничка.Казвам се Йорданка Иванова,на 31 години съм,първа брменност от Велико Търново.Термина ми е за 20.09.

# 359
Fate, би ли записала и мен на първата страничка. Елена Вълева на 23г.-първа бременност.Терминът ми е на 20.9.Благодаря ти предварително:)

Общи условия

Активация на акаунт