Отговори
# 60
Аз взех козметика на Мустела по препоръка на жената на брат ми- тя е много доволна! Взех си доста неща, даже взех и на нея (а те живеят във Варна), понеже ги намерих в Ремедиум поне с 2-3 лв по евтино на продукт от където и да е!

# 61
  • Sofia
Честито на Алекс  bouquet

Отчет от мен:след грип,затова не съм писала.С изгладена шийка и 1см разкритие. Може да ви изненадам,нали ми е второ Simple Smile

# 62
RS, наистина Сано Максима е супер. Даже във Вис Виталис видях, че има голяма разфасовка, която излизаше на добра цена - 35 лв. 6 кг., нещо такова. А за козметиката, бъдещата ни педиатърка ме попита какво съм купила и остана доволна от избора ми на Мустела. Въпреки че ми каза да взема всичко на Мустела, аз все пак за дупе против подсичане купих Судокрем, че доста приятелки го ползват и има добри отзиви за него в нета.

# 63
major, значи ако зачезнеш пак- за си знаем къде с и Grinning
Ще стискам палци  да имаш леко раждане. Имаш ли  някакви контракции ?

# 64
Айде и тук да се разпиша,че не съм писала от векове..И тук честито на всички мами!

# 65
Чудя се...ама не не-и това няма да е моята тема.. Mr. Green

# 66
а,не....аз нямам за вземане нищо за декември... бях си на работа до 20.12 и после в платен отпуск до 03.01 вкл... взех си парите от шефовете вече и още на 03.01 си взех и болничния, валиден от 04.01... и го занесох.. та така... чакам си парите от 04.01 до края на януари.... като част от този 45-дневен болничен........ дали мога да настоявам да се платят само моите осигуровки поне...в смисъл..документално има ли проблем една фирма да плати само за 1 служител......??? сори за многото въпроси,ама...съм на огромно ВИЕ със счетоводството и законите в БГ в това отношение...
оффффффффф, ядосвам се...понеже не ми се вземат пари назаем точно сега и то за ежедневни разходи... като после така или иначе ще се наложи за самото раждане..........аман вече с тази държава скапана! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 67
  • София
Момичета, когато раждах баткото преди пет години, беше януари и бяха обявили грипна епидемия. В болницата в Плевен(държавната) не даваха пиле да прехвръкне. Сега дано не се случи същото, че големи забрани за свиждане, голямо чудо.

# 68
ха Стар е оста подозрителна ..... дано да имаме добри новини скоро  Praynig
За болничните - аз вчера имах превод от първия ми болничен от 05,12 - не искам да коментирам, че останах супер изненадана от сумата (в лошия смисъл)  Shocked Просто нямам думи ....... та за януарските болнични - след средата на февруари - да внесът осигуровките - и после 14 дена за превода ......... Офффф а как разчитах на тези пари .....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

за козметиката, моята козметичка също каза добра дума за мустела, но правете му сметка, че това е медицинска козметика - на мен ми се струва, че не е подходяща за ежедневна употреба, за това още се колебая. И Сабамед също ми се струва добра, но ще видим, живи и здрави първо ще се консултирам с педиатърката и тогава ще купуваме  Thinking

# 69
Добро утро и от мен/нищо че е вече за Добър ден!
Снощи нямахме ток,малката е в къщи,та докато изчистим и закусим.....
primavista7 ,пари от 04.01-31.01,ще получиш около 15.02.Просто няма как.Пари СЕ ИЗПЛАЩАТ СЛЕД КАТО ИЗТЕЧЕ МЕСЕЦА.Защото през това време можеш да родиш.
Моят 45 дневен болничен започна от 26.12,и до 31.12 вече си получих парите.....Сега около 15 .02,ще чакам януарските.

# 70
И мен тази епидемия ме притеснява-  за сега само в южна България обявяват, ама не се знае. Аз много разчитам да идват сестра ми и мъжът ми,че и каката се натиска да си вземела пижамката и да спи при мен в болницата Laughing

# 71
И аз не съм доволна от сумата на болничния. Нали ужким щяха да се регулират, а сега са по-малко от миналия месец.

# 72
дали мога да настоявам да се платят само моите осигуровки поне...в смисъл..документално има ли проблем една фирма да плати само за 1 служител......???

Primavista, осигуровките се плащат на блок за всички служители, не може само за един. Знам го със сигурност, защото съм се интересувала от този въпрос.

Успешен и усмихнат ден за всички момичета   bouquet

# 73
Честито на всички нови Мами и много здрави и щастливи бебета:))))))
На мен Себа мед ми харесва повече от Мустела. Хип също е много хубава козметика
От 4 г ползвам само Само Максима. Много съм доволна

# 74
И аз чакам парички - проверявам, ама няма, Иначе съм в болнични от 05.12 и моите шефове са много стриктни в плащането на осигуровки, но явно държавата не бърза. Аз си изчислявах сумата, но ще видим дали ще е така. Само да попитам получилите вече превод- изпратиха ли ви имейл за изплатена сума? На мен преди като съм боледувала винаги са ми пращали мейл със сумата и че е изплатена по карта..

Общи условия

Активация на акаунт