Отговори
# 90
*Милена* , ето го Сано http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://papa-bebe.com/ban/kozm … EwAg&dur=3519

Честито на последната мама!!!

# 91
Ами, Сави.... неуредици са си... или поне проблем и неудобство за мен в момента...
а и мн.мразя да чакам нещо от НОИ... щото си е като да чакаш от умрял писмо.. поне моят опит досега е бил такъв...като бях безработна ( с право на обезщетение за 4 месеца) от 23.01.2011-та до края на март 2011...си получих това обезщетение наведнъж към средата на април... ( малко след това си получих и първият аванс от работа, която започнах от 01.04) .... понеже законът позволявал в срок 3 месеца работодателите да ти приведат осигуровките... това е твърде много време според мен.... е, аджаба, ти като си безработен..и без др.си без пари..ама грижа ли го е някой през тези 3 месеца с какви пари живееш...
Неуредиците са си даже твърде много и това, че преди са били още повече..ама хич не ме успокоява..всеки си знае гайлето  Shocked
Честито на мама NIA... страшно мн.се радвам за нея....а и бебето наистина е със завидни размери...готово - отгледано..дето се казва  Peace

# 92
Аз това лято бях безработна и си ми ги превеждаха съвсем регулярно. Може би предходния ти работодател не е подал информацията, че ти е прекратен договора и от там да са се забавили нещата. Половинката беше безработен есента на 2010 и също си получаваше парите като по часовник. А и работата на НОИ/НАП не е да ги е грижа за хората, а да си свършат това, което са задължени. Когато някой по веригата преди тях не е свършил работата, не са те виновните.

# 93
  • Сфия
Ех,  ама че сте "досадни"значи... Човек да не отиде на запис на тонове и вие веднага ша га нагласите... Тая вечер не съм обикаляла, като вампир, ама па трябваше да стана по-рано и не съм влизала и айде нагласихте ме.  Joy
Запсиът на тоновете е добър и друго ново няма около мен, поне за сега.
Елзи, на кой ще се обадя... Ами имам ти телефона примерно...  newsm78 Може и на теб да ти се обадя.  Mr. Green

# 94
А и работата на НОИ/НАП не е да ги е грижа за хората, а да си свършат това, което са задължени. Когато някой по веригата преди тях не е свършил работата, не са те виновните.
Абе, Сави....  Laughing Laughing Laughing ти да не би да си личен адвокат на шефа на НОИ.... или пък имаш майка, баща там...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Шегувам се, мила, знам, че е така....  Peace просто... когато си потърпевш..не те е грижа точно кой е виновен... а само крайния прецакващ те резултат  ooooh!

# 95
she_moto ,по кои новини да гледам за нас.....?
Честито бебче  на мама NIA !

# 96
  • Сфия
Лягам да спя, нали може? Да не решите, че раждам?  hahaha

# 97
До Фабианка...или Елилени,...или който може да вписва на първа страничка родилите мами....
Нека запишем и новинката покрай Sunpeace ( с термин 07.02)... - т.е. Светломира от ФБ
Има си син -  Виктор. Роден на 17.01.2012, точно в 03,50 ч.,  2,800 кг и 48 см., нормално раждане  Peace

А, към модераторките отново.... нямаме публикувана и новината за Силвето, която вчера се похвали с щерка си Александра....
Значи... тр.да я запишем като родила на дата 26.01... Silviya 32г., София, втора бременност, бебе Александра   2.5 кг, 50 см, иначе термин 03.02 - спешно секцио  Peace

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 14:23 от primavista7

# 98
Лягам да спя, нали може? Да не решите, че раждам?  hahaha
Забавлявай се ти,ама гледай да не спиш пък много и после като се събудиш пиши,че се водиш тук на отчет. Wink Hug
Ани,Сави се опитва да ти обясни,че няма защо да роптаеш,защото ако получиш превод през февруари за януари си е супер навреме. PeaceТова са си законови срокове и по принцип НОИ спазват сроковете за пращане,а другото зависи от работодателя.Но няма как да получиш превод през януари за болничен от януари. PeaceИначе те разбирам и ние сме цъфнали финансово,още нямаме кошара,матраче и памперси за бебето. Confused
п.п Сега се сетих да питам ние защо за разлика от другите отчетни не пишем вид на раждането?За мен лично е интересно коя мама как е родила и каква ще е статистиката накрая на бебевалежа. Thinking

# 99
Пепи, по нова казаха, ама само ви споменаха.

primavista7, знам какво е да ти трябват пари и да чакаш определена или неопределена дата, ама като сме се вързали да работим за някого, а не за себе си ще е така. Въпреки, че то и за себе си да работиш пак няма гаранция, че не може да останеш без пукнат лев.

deyzi, аз пък тайно водя статистика за познати/непознати полове, ама за сега няма нищо интересно

# 100
Честито на NIA ! Нели и Дарина, вие сте нашата гордост!  newsm51

# 101
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ,БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЯХ И ЖИВИ ЗДРАВИ БЕБОЦИ,ЧЕСТИТИ НА МАМА N I A,ЧЕСТИТО НА МАМА СИЛВИЯ ,ЧЕСТИТО НА МАМА СВЕТЛОМИРА.АКО СЪМ ИЗПУСНАЛА ПРОСТЕТЕ НО ТО МНОГО БЕБЕТА ..... Hug ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЖИВИ ЗДРАВИ ДА СА

# 102
М.....да и аз получих вчера болничен за последните работни дни на декември,но автоматично отиват за РД на каката-който ще празнуваме на 4.02 в Елитис и не ни мърдат 250 лева...Но няма как...всяка година й празнуваме РД по клубове ,сега заради бебето няма да я отделим.......
Дори пратих мъжът ми до магазинчето да вземе 10 броя памперси за болницата на първо време,а после ще вземем голям пакет...

# 103
Честито на новите мами!  Hug
И аз имам книжката "Дневника на мама", но не я ползвам, понякога я отварям за сравнения само  Grinning
*Милена* звънях на един мобилен на НАП отчита разговор , а никой не отговаря,сега им писах емайл, ама дали някой ще отговори !?Не ми се вярва. Благодаря ти все пак, че ми обърна внимание  Hug

# 104
Пепи, за болницата ще ни трябват памперси, така ли? В смисъл не е осигурено както АМ-то. То не че е изненадващо или странно, ама питам, че да знам какво още да слагам в багажа

Общи условия

Активация на акаунт