Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 596
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Макче, тук съм..ама мотам напред-назад....Зяпнах първите 3 епизода на "Такъв е живота" и по-рядко гледам какво става....Стана ми интересна историята на майката, която е с две деца, едно от които с ДЦП, а тя е съвсем сама....Как й помогнаха, направо се възхитих на приемното семейство за второто дете! То човек като няма какво да прави и зяпа какво ли не...Днес дребната има почивка и не пишем-бришем Wink

# 61
ехееееееее 6 часа съм спала  Grinning ужас и утре съм на работа ще отработваме днес  Sad

# 62
  • София
ехееееееее 6 часа съм спала  Grinning ужас и утре съм на работа ще отработваме днес  Sad
Стига бе! Защо така? Това си е гаднуууу

# 63
Стига бе! Защо така? Това си е гаднуууу
ми днес си стояхме по къщите и утре ...... ама нищо поне днес се наспах  Mr. Green

# 64
  • София
Остава и ти като мен да се молиш за сняг, та и утре да не работите Laughing Laughing Laughing

# 65
Остава и ти като мен да се молиш за сняг, та и утре да не работите Laughing Laughing Laughing
хихихихихихих не сега моля само за някакви пари вчера купих сиропи и витамини за малката и нямам никакви ОНЗИ не е давал пари скоро и не си и вдига телефона

# 66
  • София
Щото пък нашия даже идва да види дребната, ама пак пари - йок!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А не знаех, че болничните се превеждали за календарен месец и оттам ме изненадаха с малко парици...та започвам и аз за money да се моля....барем завалят от някъде? Thinking newsm78

# 67
Здравейте , момичета!!!
Страхотни сте   bouquet
Искам,  да ви кажа, че не спирам да ви чета, но ми е трудно, да пиша (до скоро пишех в друга тема) Cry
ЕДНА ОТ ВАС СЪМ

# 68

И как успя да спиш 6 часа следобеден сън  #Crazy #Crazy #Crazy

А нашето пък си спазил уговорката и за януари превел с 30 лв. повече, нали така се бяхме разбрали. Ама това ще е само за 3м., докато дребната пие ваксината, после пак връща по старо му, сакън да не би да се охарчи   ooooh!

# 69
Искам,  да ви кажа, че не спирам да ви чета, но ми е трудно, да пиша (до скоро пишех в друга тема) Cry
ЕДНА ОТ ВАС СЪМ
Добре дошла Hug Hug Hug
Горе главата!
Караш ме да се замисля newsm78 Аз пък искам пак да съм в друга тема, а не в тази Tired
Отчет от днес - най-после карт бланш по проекта, остава да се залавям за работа. Това ще е най-иновейтив нещото, което някога съм правила. Дано да се справя.
Уф, днес БНД ми развали деня. Звъня му да го питам ще взема ли детето, а той: "какво да го правя тука, мързи ме да идвам да го взема" Rolling Eyes, на което аз отговарям, че мога да го пратя с такси, но той не се дава: "нямам с какво да го храня" #Cussing out хах, отговарям, синът ни е 65 кг, всеядно дете си е, не е капризен...той: "абе, не ми се занимава" #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Добре, ама преди малко детето откачи - играе му се на компютъра, не е сядал от няколко дни, а той играе много CS и разни други, прави сървъри и т.н. и ме помоли пак да се обадя на баща му. И аз звъннах, и му казах да слиза долу пред входа, че детето ще пристигне с такси, че откача тука и т.н. С половин уста се съгласи Crossing Arms Провалихме му лентяйнстването из къщи, затова.
Ей, много ми е чуден...налага се да се моля и да го уговарям, сякаш прави услуга на абсолютно непознат човек, а не на сина си. Дърпа се като... Sick Само нашия ли е такъв, значи? Sick

# 70
Девоййййкииии, хайде да приветстваме нашата любима Хепи мама в темата   newsm51 newsm51 newsm51

Хайде и аз да й се извиня публично. Хепи, мила, извинявай. Обичам те txtloves Heart Heart Eyes newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts luvbed preggo Ооооо, май попрекалих с картинките Blush

А на тез дето се надяваха за последно да ме видят у темата: Ей ме на, оттърване няма Crazy

# 71
Ееее, престарала си се ! Joy Joy Joy
Тази , последната , с корема , може да я махнеш ! hahaha

Извиненията се приемат !  love001

# 72
  • На остров
Аз да влезна петъчно да пожелая хубав уикенд   bouquet! И да се радвате на снега  Laughing!

# 73
  • София
Pepino ма ей как ме зарадва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цял ден гледам темата на 4та страница и ми се ревееее, за капак децата ми дигнаха кръвното, главата ме заболя, плаках, любимия отиде да спи и аз сама, нема кво да правя.

# 74
Хепи,   love001   love001  love001

ima, отдавна му се радвам на снега, ама не знаиш колко много Wink

Фурийке,  newsm51

Мале, темата много любовна стана Blush

Общи условия

Активация на акаунт